< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (46. sayfa)

-
-
Hocam sırf oyun boyutlarıda değil yapımcı bu teknolojiyi kullanıyorsa güncelleme boyutlarında bile fark oluyor.Ps4 için 5 gb güncelleme geldiyse Ps5 için 1 gb olabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bence oyun dünyasında diğer firmaların çok üstünde sadece 2 oyun firması var birisi rockstar games biriside naugthy dog
-
https://www.youtube.com/watch?v=3uLdqZydUqo&feature=youtu.be
From Software, Bethesda, CD Projekt, Santa Monica, Obsidian, Firaxis, Paradox..? Sadece Aksiyon-Macera oyunları sevenler geçerli bir önerme söylediğiniz. Bir Bethesda oyununu hatta geçiyorum Bethesda'yı sadece Fallout New Vegas'ı hiçbir GTA oyununa ya da Naughty Dog oyununa değişmem. The Last Of Us bir tane oyunsa Fallout New Vegas 5 farklı birbirinden benzersiz oyun nitekim. Daha bunun The Witcher 3, Skyrim, Elden Ring, God Of War... örnekleri var. Cıııık mümkün değil. Hiçbir Naughty Dog oyunu ve RDR 2 hariç hiçbir Rockstar oyunu bunlarla kapışamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 5 Eylül 2022; 13:13:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Last of Us Part I Rebuilt for PS5 – Tapping Into the Senses
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-i/ Storytelling in games is visual, auditory, and -- thanks to the newest PS5 advancements -- more tactile than ever. Tap into the senses to experience the classic story of The Last of Us Part I. Re-experience the game that set a new bar for single-player narrative storytelling with The Last of Us™ and explore a ravaged and hardened world, where every action has a brutal consequence for Joel and Ellie. Winner of over 200 Game of The Year Awards, completely rebuilt for the PlayStation®5 console. Available now. In development for PC. Learn More: https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-i/ #ps5games Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=mY-WG48yL68 -
Nasıl kapışamaz pardon? bu saydığın firmalar asla kötü firmalar değil hepsi iyi tabikide ama bence hikaye anlatımı,grafik,ses,detay seviyesi anlamında kimse rockstar ve naughty'nin eline su dökemez. Naughty mesela açık dünya bir rpg oyunu üzerinde çalışıyor. O oyun çıktığında tekrar saydığın rpg oyunları ile kıyaslarsın ki hepsini her departmanda ezeceğinden eminim.
-
Hikâye anlatımı, ses, detay seviyesi gibi konularda Skyrim, The Witcher 3, Fallout New Vegas'ın arkasında ND ve R*'ın istisnasız her oyunu sadece toz yutar. Yetişemez bu oyunların hızına. Gereksiz fanboyluğa gerek yok. Fallout New Vegas'ın, The Witcher 3'ün, Skyrim'in görev tasarımı ve yazarlığı benzersizdir. Birçok görevin en az iki farklı bazı görevlerin 4-5 farklı varyasyonu vardır bu oyunlarda. Skyrim ve Elden Ring'te sayısız çeşitte birbirinden farklı buildler yapabilirsin. Bu bakımdan, Rocktar ve ND oyunlarını(evet RDR 2 dahil) bir kere oynar kenara atarsın. Çünkü fazlasını vaad etmez. Doyumluktur bu oyunlar. Tek seferde doyurur seni ve çıkar hayatından. The Witcher 3, Skyrim, Fallout New Vegas, Elden Ring gibi oyunları en az 5 kere bitirmeden rahat edemezsin. Morfin gibidir bu oyunlar. Bağlanır kalırsın bunlara. Grafik konusuna bir şey demiyorum. Grafik kalitesi, teknik kalite zamanla değişir, kötüleşir. Bu kaçınılmaz bir sondur. Bu bakımdan grafiğin niteliksel bir değeri yoktur. Kitabı kapakla yargılamamalı insan. Detay konusunu da hikâyesel detay ve teknik detay diye ikiye ayırmalıyız. ND ve R* oyunları teknik detaylar olarak muazzam ama bu muazzamlığın kalıcılığı çok düşük. Tek seferde etkilenirsin ve biter ancak hikâyesel detaylar ömürlüktür, tıpkı kaliteli edebî eserlerde olduğu gibi. Fallout New Vegas'ın Vault 11 hikâyesini, The Witcher 3'ün Baron görevini, Possession görevini vs. ölene kadar hatırlarsın ama sana eşlik eden NPC'nin suratına ışık tuttuğunda rahatsız olması veya at billurlarının büzüşmesi kısa sürede eskir, bayağılaşır ve unutulur. Anlaşılır olabiliyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 5 Eylül 2022; 18:31:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
La arkadaş hadi RPG bilmem ne de iyi dersinde ne ses seviyesi, ne hikaye anlatımı, ses seviyesinde Skyrim RDR2'den, Part II'den iyidir demek nasıl bir tutulmadır, buna argüman sunup cevap mı vereyim? Komiklik yapmaya çalışıyorsunda güldüğümüz söylenemez.
Seni motor özürlü Bethesda ve dolandırıcı dünkü firma CD Projekt ile başbaşa bırakalım, sektörü görsel ve işitsel her dalda ileri götürenlerde bize kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 5 Eylül 2022; 19:27:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
part 2'de ki gibi arabalardan loot çıkıyor mu hocam 🤔
Sen işine bak dostum. Seninle konuşmuyorum ben şu an. Beni anlayabileceğini düşünmüyorum. Sony gözlüklerinle bakıyorsun çünkü her şeye. Skyrim'deki tek bir ambiyans müziği, Dark Brotherhood görev serisi dahi TLoU 2'nin tüm hikâyesinden ve gıy gıy gitar müziğinden daha tatmin edici. RDR 2 ayrı bir noktada. Ona bir şey demiyorum. Neyse hadi işine bak!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Remake deeeel'ciler bitti gitti, zerre alakasi olmayan oyunlari kiyaslayip pompalayan tipler basladi ...
eee Fifaci, Pesciside gelsin bir iki yazsin, yesillik cimler gercekci guzel olmus mu ... ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X