Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.292
Cevap
23
Favori
59.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • REMAKE'in hakkini veren cok guzel bir yazi ve söğüslü söğüslü fotolar olmus ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

Oyunu oynayanlar her detaya bayilirken almayan daha ismini soyleyemiyor ... Cok degisik garip haller ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DrUckmann

REMAKE'in hakkini veren cok guzel bir yazi ve söğüslü söğüslü fotolar olmus ...   

Oyunu oynayanlar her detaya bayilirken almayan daha ismini soyleyemiyor ... Cok degisik garip haller ...

Biz burada gerçek gangsterleriz hocam, oyuncuyuz sahtekar değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Remake güzel olmuş ben beğendim. Ama benim gibi ilk oyunu artık ezbere bilen biriyseniz gerek yok almanıza hemen. İlk defa oynayacaksanız kesinlikle bu versiyonu oynayın ama kesinlikle. Eğer ki last of us'u benim gibi çok seviyorsanız pişman olacağınızı pek sanmıyorum. Bence çok güzel geliştirmişler grafikleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu ancak oyuna yogunlasabildim ...

Benden de bir kac bol söğüşlü söğüşlü photo gelsin, soran olursa ''REMAKE deeeel bu'' dersiniz ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

• Tavır almadım yanlış yorumlamışsın ve bence siz büyütmek yerine bunun bir re-remaster olduğunu kabul etmelisiniz. Nd nin açık açık aynı oyunun grafiklerini geliştirdik şimdide tam oyun fiyatından 10 sene önceki oyunu siz oyunculara satıyoruz demesini beklemiyorsun herhalde tabiki remake yazacak sitesinde kelime oyunu yapacaklar. Bu remake remaster konusunda son yorumum iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası son zamanlarda piyasaya çıkan ve çıkacak olan oyunların çoğu hep stylised ve cell-shade tarzı. Çok güçlü donanımların reklamlarının yapıldığı bir nesilde fotorealizm hedefleyen oyun sayısı çok az.

Sırf bu sebeple bile PS3 döneminin klasiklerini görsel bakımdan remake yapıp çıkarsalar yine iyi. Grafik fetişi oyun kalmadı piyasada, onlarca yıl öncesinin imkanlarıyla Crysis gibi oyunlar geliştirilmişti, elimizin altında çok daha iyi donanımlar var hala çizgi film tarzı oyunlar yapılıyor. The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

Remakelere kaldık maalesef. Keşke killzone serisi remake gelse süper olur. TLOU remake'i PC için bekliyorum, arayı çok açmayacaklarını umuyorum.

• Remake değil dedik diye zırlayan zırlayana. “Banane yhaaa remake bu banane!! Anneeğğ oyunuma remake demiyo abilerim bi şey de bunlara ühühühü”🥲

• Oyle basarili bir Remake dusunun ki herkes oynayip ovuyor diye klavye basinda mossssmor yapiyor adami, iste bu oyuna TLoU Remake deniyor ... The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 4 Eylül 2022; 19:0:52 >
  • Can sıkıntısı ve oyunsuzluktan yanık yanık dolaşıyor gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

Can sıkıntısı ve oyunsuzluktan yanık yanık dolaşıyor gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 4 Eylül 2022; 19:3:57 >

• AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHA

Öldüm bro bu ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Nasıl hoşuna gitti ama hemen geldin konuya

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Şu capsi görünce aklıma hep aynı kişi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 4 Eylül 2022; 19:9:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHA

Öldüm bro bu ne
    National Geographic'ın habitatında yakaladığı yeşil gözlüklü bir fanboy hocam

• Benim kadar şanslı mısınız bilemem ama ben remastered versiyonu ne zamandır kütüphanede durmasına rağmen atlayıp direkt Part 2’yi bitirmiştim. Remake çıkacağını duyduğumda iyi ki başlamamışım diye çok sevinmiştim. Bu nesilde bu masterpiece’i oynamak bambaşka bir şey. Görsel şölen.

Not: bana da zorla sattılar. evet silah zoruyla… maalesef.

• Bu oyunu oynayıp,

"Bir oyundan çok fazlası" olan senaryosunu tecrübe edip,

Bir de şu son halini deneyimledikten sonra hala THE LAST OF US'a laf söyleyen varsa... Yani ne bileyim.

ALLAH şifa versin diyorum.

Oyuniçi yakalanmış, hiç bir efekt uygulanmamış, sadece FILM GRAIN efekti kapatılmış fotoğraflardır.

• The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

• Kutulusu umarım çabuk düşerde arşive eklerim bir an önce

• Ve hala REMAKE nedir REMASTERED nedir sadece internetten okudukları bilgilerle geçinen, ahkam kesen bazılarının bu oyun REMAKE değildir,

REMAKE görmek isteyen varsa Resident Evil'a baksın, Mafia'ya baksın demelerini artık direkt olarak es geçiyorum.

Görsel tasarım uzmanıyım.

Dünyanın neresine gidersem gideyim 2D - 3D görsel modelleme, üst düzey video kurgu ve ses montaj mix mastering yapabilecek prof bilgiye sahibim.

Ülkemizin 10 büyük firmasından birinde yıllardır aktif olarak da uzman olarak çalışıyorum zaten.

1998 yılında sabit kamera açısı ile çıkış yapmış ve tam 21 yıl sonra 2019 yılında çağımız oyuncusunun talep ettiği omuz kamerasına geçiş yaparak hem görsellikte hem oynanışta yenilenmiş bir oyunu,

2013 yılında çıkış yapmış, aynı kamera açısını kullanan ve ödül üstüne ödül alan tüm senaryo işleyişine, iç dış mekan içeriğine sadık kalan ve her hangi bir kamera açışına geçiş yapmak zorunda olmayan "yeterince yeterli" 9 yıllık bir oyun çalışması ile bir tutamazsın.

Her REMAKE aynı mekanik ve dinamiklerden tutulup sil baştan ele alınmak zorunda değildir.

RE'nin ve MAFIA'nın ihtiyacı olan dokunuş daha fazlasıydı, yapılması gerekiyordu, yapıldı.

THE LAST OF US'ın bunca yamaya, dikişe ihtiyacı yoktu. Sadece gereken yapıldı. Olayın özeti budur.

Aynı oyunu kakalamışlar diyenler var ya...

Gülümseyin geçin arkadaşlar. İyi oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.