REMAKE'in hakkini veren cok guzel bir yazi ve söğüslü söğüslü fotolar olmus ... Oyunu oynayanlar her detaya bayilirken almayan daha ismini soyleyemiyor ... Cok degisik garip haller ... |
The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (44. sayfa)

-
-
Biz burada gerçek gangsterleriz hocam, oyuncuyuz sahtekar değilquote:
Orijinalden alıntı: DrUckmannREMAKE'in hakkini veren cok guzel bir yazi ve söğüslü söğüslü fotolar olmus ...
Oyunu oynayanlar her detaya bayilirken almayan daha ismini soyleyemiyor ... Cok degisik garip haller ...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Remake güzel olmuş ben beğendim. Ama benim gibi ilk oyunu artık ezbere bilen biriyseniz gerek yok almanıza hemen. İlk defa oynayacaksanız kesinlikle bu versiyonu oynayın ama kesinlikle. Eğer ki last of us'u benim gibi çok seviyorsanız pişman olacağınızı pek sanmıyorum. Bence çok güzel geliştirmişler grafikleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tavır almadım yanlış yorumlamışsın ve bence siz büyütmek yerine bunun bir re-remaster olduğunu kabul etmelisiniz. Nd nin açık açık aynı oyunun grafiklerini geliştirdik şimdide tam oyun fiyatından 10 sene önceki oyunu siz oyunculara satıyoruz demesini beklemiyorsun herhalde tabiki remake yazacak sitesinde kelime oyunu yapacaklar. Bu remake remaster konusunda son yorumum iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası son zamanlarda piyasaya çıkan ve çıkacak olan oyunların çoğu hep stylised ve cell-shade tarzı. Çok güçlü donanımların reklamlarının yapıldığı bir nesilde fotorealizm hedefleyen oyun sayısı çok az.
Sırf bu sebeple bile PS3 döneminin klasiklerini görsel bakımdan remake yapıp çıkarsalar yine iyi. Grafik fetişi oyun kalmadı piyasada, onlarca yıl öncesinin imkanlarıyla Crysis gibi oyunlar geliştirilmişti, elimizin altında çok daha iyi donanımlar var hala çizgi film tarzı oyunlar yapılıyor.
Remakelere kaldık maalesef. Keşke killzone serisi remake gelse süper olur. TLOU remake'i PC için bekliyorum, arayı çok açmayacaklarını umuyorum.
-
Remake değil dedik diye zırlayan zırlayana. “Banane yhaaa remake bu banane!! Anneeğğ oyunuma remake demiyo abilerim bi şey de bunlara ühühühü”🥲
Oyle basarili bir Remake dusunun ki herkes oynayip ovuyor diye klavye basinda mossssmor yapiyor adami, iste bu oyuna TLoU Remake deniyor ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 4 Eylül 2022; 19:0:52 > -
Can sıkıntısı ve oyunsuzluktan yanık yanık dolaşıyor gençler
-
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHA
Öldüm bro bu ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl hoşuna gitti ama hemen geldin konuya
Şu capsi görünce aklıma hep aynı kişi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 4 Eylül 2022; 19:9:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
National Geographic'ın habitatında yakaladığı yeşil gözlüklü bir fanboy hocamquote:
Orijinalden alıntı: brnbry
AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHA
Öldüm bro bu ne
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim kadar şanslı mısınız bilemem ama ben remastered versiyonu ne zamandır kütüphanede durmasına rağmen atlayıp direkt Part 2’yi bitirmiştim. Remake çıkacağını duyduğumda iyi ki başlamamışım diye çok sevinmiştim. Bu nesilde bu masterpiece’i oynamak bambaşka bir şey. Görsel şölen.
Not: bana da zorla sattılar. evet silah zoruyla… maalesef.
-
-
Kutulusu umarım çabuk düşerde arşive eklerim bir an önce
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X