Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.292
Cevap
23
Favori
59.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapsınlar, adamlar 50 tane cihaza skyrim gta 5 falan çıkardı, bu işler böyle. Zorla satmıyorlar kimseye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 4 Eylül 2022; 0:13:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun 😒🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Joel 1981'de doğdu ve The Last Of Us Part I sırasında 52 yaşındaydı!"

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • Part 1 bitmek üzere ve kesinlikle Part 2’den çok daha iyi oyun.Bunun oyunun yenilenmesiylede alakası yok hikaye olarak bence çok daha önde.Keşke Part 2’de olaylar farklı gelişseydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Tlou2 de hikaye olarakta bıçağın çift yönünü çok ama çok iyi anlatmışlar. Ama Malum olaya saplanmış kalmış insanlar zaten tlou2 den zevk mevk alamaz. O yüzden bu şaheser 10 milyon zar zor sattı sadece o olaya takıldıkları için. Yoksa tlou2 her anlamda önde tlou1 remake in. Oynanışta değişiklik olarak,bölüm dizaynlarının her şeye teşvik etmesi. Bunlar oynanışı çok değiştirerek renk veriyor oyuna. Hele ki 2. Karakterin bölüm dizaynları. Of of offf çok iyi.

• kutmando kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak dediğiniz gibi Tlou2 çok iyi oyun.O seviyeye başka firmanın yaklaşmasıda zor görünüyor.Ama hikaye olarak oyun başı olsun sonu olsun kesinlikle Part1’den geride benim için.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Benim içinde tlou1 in hikayesi eeh ,ortalama ,standart bir hikaye ama tlou2 de ki o cesurca alınan kararlarla daha da bayıldım hikayesine. Bıçağın iki yönünü de çok iyi aktarmışlar. Sadece tek bir şeyden şikayetçi olacaksam o da sjw dır. Başkada yok zaten. Ama tabii hikaye beğenilir beğenilmez zevkler renkler tartışılmaz.

• Arkadşlar bu oyunun ilk aşamalarını bend studio geliştirmişti değil öyle söylentiler olduğunu hatırlıyorum sanki? 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Part 1'i dün bitirdim. Naughty Dog efsaneye yakışır bir şekilde remake yapmış. Oyunu ön siparişle 700 TL'ye aldım. İyi ki de almışım uzun süredir açmıyordum ilk oyunu eskidi diye şimdi oynayınca ne kadar özlediğimi farkettim hem de TLOU2 grafikleri ve mekanikleriyle oynayınca daha da zevkli oldu.

Ancak konuda bir karalama kampanyası gördüm. Çoğu da oyunu oynamayan ve oynamayacak olan troller. Gelin TLOU Part 1 hakkındaki ZIRVALIKLARA bakalım

1- Bu oyun remake değil remastered mevzusu. Bunu okuyunca diyorum bu adam oyun oynamaya geçen sene başlamış . Biri de yazmış Sony bu oyuna asla Remake demedi ahahahah. Yahu adamlar 1500 kere built from the ground dediler. Naughty Dog'un sayfasında bile oyunun çıkışını kutlarken remake diye bahsi geçiyor. Bu kadar emin konuşup millete ahkam kesiyorsunuz ama ne konuştuğunuzdan haberiniz yok daha. Remastered dediğin tekrar elden geçirmedir, AA düzenlenir, çözünürlük arttırılır, ışıklandırma iyileştirilir, fps iyileştirilir, buglar ortadan kaldırılır artık Ray Tracing bile ekleniyor. Remake ise yeniden yapım. TLOU Part 1 birçok konuda yeniden yapılmış. Oyunun sanat tasarımı değiştirildi, zaten Part 2'de arşa çıkan ışıklandırma ve motion capture Part 1'de farklı bir boyuta ulaşmış, oyundaki her bir asset baştan aşağıya tekrardan yapılmış yeni nesle uygun şekilde yükseltilmiş ve Part 2'de gördüğünüz combat mekanikleri Part 1'e uygulanmış. Sırf Part 2'deki dodgelama mekaniği yok diye Part 1'in gameplayine ellenmemiş demek olsa olsa bir algı çabasıdır ya da delüzyon örneğidir. Part 2'de gördüğünüz düşman yapay zekası, silah animasyonları, o çatışmaların gerçekçiliği, vuruş hissiyatı Part 1'de de aynı şekilde var. Zaten Part 2 motoruyla yapılmış. Düşmanlar Part 2'de olduğu gibi üzerinize taktiksel olarak çullanıyor. Hunterlar ve Ateş Böcekleri terletti beni diyebilirim. Dodge mekaniği de ilk oyundaki tıkırdayanlarla yaşadığınız zorluğu korumak için eklenmemiş. Joel geliştiricilerin gözünde farklı bir karakter. Bir tank gibi. Part 2 gibi olsaydı sabaha kadar dodgelardınız ama Part 2'de nasıl ana challenge insanlarla combat ise bu oyunda da şişkinler ve tıkırdayanlardır. Adamlar kaldırmamakta haklı kusura bakmayın.

2- İkinci zırva ise Resident Evil 2 ve Final Fantasy 7 hakkında. Yahu bunların ikisinin de orjinali PS1 OYUNU ! 1998'de çıkmış oyun ahahhaha ? Adam utanmadan PS1 oyununun remake'ini atmış Last of Us kadar fark yok diye. Neyse buna uzun uzun yazmayacağım kendi haline bırakalım bu arkadaşları

3- Fiyat konusu. Bu daha çok kişiyi bağlar. Benim için bu yapım 700 liraya da değer, 1000 liraya da 1500 liraya da. Fazla buluyorsanız fiyatı indirimi beklersiniz, kiralar oynarsınız ya da hesap satın alırsınız. Ben 700 lirayı düşünmeden oyuna verebiliyorum ve para kazanıyorum elbette sevdiğim hobiye istediğim gibi harcayacağım. Oyunu almayın siz aldıkça çok böyle yaparlar demek, silkeleme çalışması demek sizin haddinize değil. Burada vaktinizi insanların zevkini kırmak için harcayacağınıza finansal durumunuzu düzeltmek için harcayın.

İşin özeti The Last of Us Part 1 evet remake oğlu remake'tir, babalar gibi remake'tir. Birkça görsel bırakıyorum bazıları oyun içi bazıları televizyondan. Televizyon görseli de attım OLED Tv'de ne kadar muazzam göründüğü anlaşılsın diye. Fotoğraflar çok kaliteli değil gerçi ne görüyorsanız 10 kat daha iyi duruyor gerçekte öyle söyleyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 4 Eylül 2022; 17:17:10 >

• Oled tv ve Ps5 ikilisi sayesinde her exc oyunda ağzım açık kalıyor.Bu oyunda görsellik olarak baya tatmin etti beni.Tabi konsolunda oyunsuzluktan çerçöp indie oyunlar oynayıp şu oyunu youtube’da 480p izleyenlerin gelip eleştirmesi baya komik oluyor

• Tlou part 1 e zaten kalitesine laf söylemiyor ki millet. Fiyattan dolayı topa tuttu millet ve haklılarda. Sen tam bir oyun fiyatı isteyip ve sadece 3-4 bitirici animasyonu ekleyip,hiçbir yenilik sunmazsan (grafikleri dışarda tutuyorum) bu eleştirileri yersin usta kimse kusura bakmasın. Tlou2 kopyala yapıştır yapmışsın ordan bari sadece dodge alsaydında bir yenilik var diyebilseydik neil abim. Bu oyun Spiderman miles morales gibi 55 dolardan çıksa idi kimse bu kadar konuşmazdı ve uzatmazdı fiyat mevzusunu. Hatta ve hatta puanı yüksek olurdu. Metacritic puanlarına baktım düşük ve orta verenlerin hepsinde neredeyse belirlenen 70 dolarlık fiyatın verdikleri puanda etkili olduğunu görebilirsiniz. 15-20 dolara işler beklenildiğinden çok daha iyi olabilirdi tahminimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

Oled tv ve Ps5 ikilisi sayesinde her exc oyunda ağzım açık kalıyor.Bu oyunda görsellik olarak baya tatmin etti beni.Tabi konsolunda oyunsuzluktan çerçöp indie oyunlar oynayıp şu oyunu youtube’da 480p izleyenlerin gelip eleştirmesi baya komik oluyor
    Öbür tarafın trolleri resmen kıskançlık krizi geçirip duvarları yumruklamıyorsa ben de başka bir şey bilmiyorum. Bir durun ya bu bir remake idi sadece. God of War Ragnarök çıkınca ağlama duvarına dönecek burası demek ki

Horizon Forbidden West, GT7, TLOU Remake, Kasım ayında da GOW Ragnarök. Böyle devam etsin Sony başka bir şey istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 4 Eylül 2022; 16:11:41 >

• Sony sağolsun bu sene oyuna doyurdu bizi.Öbür tarafın trolleri can sıkıntısından sürekli salça oluyorlar ne yapsınlar.Sürekli indie oynamak sıkıcı oluyor demekki Gow çıkınca itfaiye lazım olacak baya yangın olacak çünkü…

• ND dahi Remake demekten kaçınıp re-build for ps5 derken bu tartışmanın bitmemesi garip neilin son cümlesi dahi bunun remake olduğunun göstergelerinden biri not different extremely much better demek aşağı yukarı remaster demek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 4 Eylül 2022; 16:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

ND dahi Remake demekten kaçınıp re-build for ps5 derken bu tartışmanın bitmemesi garip neilin son cümlesi dahi bunun remake olduğunun göstergelerinden biri not different extremely much better demek aşağı yukarı remaster demek zaten.

• Bu bir şeyi kanıtlamıyor sana 3-4 tane videomu atayım yeni bir kavram olarak çıkarttıkları re-build dedikleri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 4 Eylül 2022; 16:28:30 >
  • quote:

Bu bir şeyi kanıtlamıyor sana 3-4 tane videomu atayım yeni bir kavram olarak çıkarttıkları re-build dedikleri için

Re-build ne demek peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 4 Eylül 2022; 16:31:44 >
  • Kelime oyunu yapmaları bunun yeniden yapılan bir iş olduğunu mu gösteriyor cidden The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU  oyun grafikleri 2022 yılına revize edilmiş aynı oyun grafikleri geliştirip partikülleri arttırınca o remake olmuyor kelime oyunlarıyla iyi günler sana.

• quote:

Kelime oyunu yapmaları bunun yeniden yapılan bir iş olduğunu mu gösteriyor cidden   oyun grafikleri 2022 yılına revize edilmiş aynı oyun grafikleri geliştirip partikülleri arttırınca o remake olmuyor kelime oyunlarıyla iyi günler sana.

Hocam bana tavır almana gerek yok. Söylediğinin yanlış olduğunu belirtiyorum sadece. Bu kadar büyütme

Naughty Dog'un resmi sayfasında Remake'in yapımcısının paylaştığı yazıyı atıyorum sana ama kabullenmek istemiyorsun yine de. Napalım artık.

İyi oyunlar, iyi günler dilerim sana

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.