Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizmod

Arkadaşlar Ps3 4.60 olan son güncellemesinden sonra bu oyunu açamıyorum. Last of Us yazısı yazıyor sağ altta ama açılmıyor, bu sorunu yaşayanlar var mı ? Çözmek için ne yapabiliriz ?

Sabah yaptım güncellemeyi, sıkıntı yok açılmasında.
  • oyunun fiyatına ne yapmışlar öyle ya resmen git ps4 al orda oyna demişler
  • Arkadaslar şu çivi kutusu dolu bomba yere usulca nasıl koyuluyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Arkadaslar şu çivi kutusu dolu bomba yere usulca nasıl koyuluyor??

sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Arkadaslar şu çivi kutusu dolu bomba yere usulca nasıl koyuluyor??

sadece

Evet keşfettim kendim.yinede tesekkurler 👍

• Dlc ile gelen zorluk derecesi ile tekrardan basladım in 3.kez bitiricez öyle bi oyun ki insan doyamıyor Bu arada bu nasıl bi zorluk derecesidir bir yumruga gidiyoruz arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Dlc ile gelen zorluk derecesi ile tekrardan basladım in 3.kez bitiricez öyle bi oyun ki insan doyamıyor Bu arada bu nasıl bi zorluk derecesidir bir yumruga gidiyoruz arkadas
    şu konuya girmeyeyim diyorum ama hep bi gözüm burada, dlc oynamadan ps3'ü sattığım için her gün kendime saydırıyorum

ps4'e az kaldı neyseki
  • Önceki sayfalarda yazıyor mu bilmiyorum ama oyunun satış rakamı 7 milyonu geçti (Dağıtım değil son kullanıcıya satış). The Last of Us: Left Behind'da PS3'teki en yüksek puana sahip indirilebilir içerik(DLC) unvanını kazanmış.

En önemlisi oyun tarihinde eleştirmenler tarafından en çok ödül verilen oyun The Last of Us oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:41:21 >
  • Gerçektende bu zaman kadar oynadığım en iyi oyun

• yapanlara,geliştirenlere saygı duyulacak bir oyun

respect+
  • oyunu bugün bitirdim.tek kelimeyle mükemmel diyebilirim.bu nesilde heavy rainden aldığım tadı bu oyun da verebildi.emeği geçenlerin ellerine sağlık.oynamayan arkadaşlar hiç düşünmeden alıp başlayabilir.
  • Arkadaşlar elimde the last of us var ama türkçe menu su yok store indore bilicegim yamasi mevcutmu acaba hep ingilice ve multi de baya zorluyo beni

• Ödüllerin hepsini hak ediyor çok iyi bir oyun

• onu bunu bırakın da multi ekip yok mu sürekli ölüp durmaktan bıktım yav
    bluetooth kulaklık aldık ekip bulamıyoruz milleti dağıtacak
  • Fazla söze gerek yok oyunda her şeye özenmişler.Abartısız her şeye oynanış, hikaye,grafikler, mekan düzenlemeleri, eşya yükseltmeleri mükemmel bir şaheser...
  • Remastered sürümü mükemmel olmuş. Sanki ilk kez oynuyor gibi hayranlıkla oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Remastered sürümü mükemmel olmuş. Sanki ilk kez oynuyor gibi hayranlıkla oynuyorum.

Remastered sürümü ps4 için yapıldı di mi? ps3 dekiyle bir farkı yok zannedersem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılcıksopası

quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Remastered sürümü mükemmel olmuş. Sanki ilk kez oynuyor gibi hayranlıkla oynuyorum.

Remastered sürümü ps4 için yapıldı di mi? ps3 dekiyle bir farkı yok zannedersem...

Grafik farkı var sadece. Bir de Left Behind DLC'si içinde.
  • Beyler oyun cidden harika bi bölüm var, asansörden düşüyoruz sonra jeneratörü calıştırıyoruz şişkin çıkıyor onu nasıl öldürdünüz siz 😞

• Scofield1 kullanıcısına yanıt

O bölümde onu öldürmeye gerek var mı bilmiyorum.Onu biraz dolaştır yanındaki diğer mantarlıları öldür jeneratörü aç o gelene kadar.

İlla öldüreceğim diyosan yine tur attır ona bomba 2 tane 1 tane molotof tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 2 Ağustos 2014; 14:33:12 >
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.