Şimdi Ara

The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
11
Favori
6.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kulağına üflüyorum o halde

" M AASSSS RAAFFF ETTTT" PARAAA HARCAAAA BORCAA GİRRRR KREDİ KARTINDAN 9 A BÖLDÜÜÜRRR"

• En büyük korkum optimize idi ilk oyun gibi sorunlu cikacak olmasaydı. Ta ki Nixxes optimize işine el attık dediklerinde bir oh çekmiştim. Kavuşmaya az kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

Aman tanrım, kendimi hemen sipariş verirken buldum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 31 Ocak 2025; 9:18:54 >
  • PS’de bitirdim ama bu oyunu Steam’den de satın alacağım bunu hakediyor bu başyapıt. Tabi adam gibi optimize ederlerse :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunu PC de çok severek oynamıştım daha sonra part II remastered çıkınca PS5 için aldım ama nedense kontrolcü ile oynamak zulüm geldiği için oyunun başında bıraktım.

Herhangi bir nişan alınan oyunun kontrolcüyle oynanması aşırı saçma geliyor, sırf bu yüzden PS5 olmasına rağmen aylardır bu oyunu bekliyorum.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Konsolu süs olsun diye tutuyorsun o zaman. Saçma ne demek ya.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

alışınca çok rahat oynanıyor. ara verince de ritim kaçıyor

• Spider-Man 2 ile şuvallayan Nixxes bakalım bunda ne yapacak? Bu arada söylemek lazım portun tamamını Nixxes yapmıyor. İlk oyunun berbat portunu yapan Iron Galaxy yine işin başında ve Nixxes sadece yardımcı ekip olarak burada.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Ortalama bir PC varsa evet süs gibi bir şey. Tozlandı zaten cihaz en az 5-6 aydır açılmıyor. Konsollar eski şaşaalı konsollar değil maalesef, PC karşısında hiç bir avantajları kalmadı.

• Kaldı 40  

• İlk oyunu tekrardan fulleyerek bitirdim. PC'ye ilk geldiği zamanlar oynanmayacak seviyedeydi, zaten yarım bırakmıştım o zamanlar. Şimdi toparlamışlar bayağı. Yine arada sıkıntıları olsa da bence Steam'deki inceleme oranını kesinlikle hak etmiyor. Tam bir şaheser. Tekrar tekrar oynasam yine sıkılmam. Hikayesi, müzikleri, oyunculukları, dublajı, yönetmenliği, oynanışı ve her şeyiyle ders niteliğinde bir oyun. İkinci oyunu oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Elbette kritik anlardan spoilerlarımı yedim ancak özellikle oynanışı için bekliyorum. Herkes teknik açıdan ne kadar iyi bir oyun olduğunu söyleyip duruyor. Bayram hediyesi tadında gelecek, az kaldı. Bu arada bu oyunları Türkçe dublajlı oynayabilmemiz kesinlikle çok büyük ayrıcalık.

• The Frost kullanıcısına yanıt

2. Oyun Rdr 2 seviyesinde mekaniklere sahip. Senaryo olarak da oldukca cesur bir is. Iqsuz kitle yonetmene olum tehditlerine kadar vardirdi isi. Ben de su Starfield falan aradan ciksin ilk oyunu tekrardan dip kose oynayacagim basarimlarina vs. dikkat ederek. 2. Oyunu da cikisinda pcde deneyim edecegim yaklasik 2 yil aradan sonra bir kez daha. Oyunun bence tek kusuru ki bu da tam olarak kusur mudur bilinmez ama suresi ilk oyunun iki kati kadar falan daha uzun. Hatta bir noktada herhalde simdi bitecek diyorsun ancak onun uzerine 6 saat civari daha devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Frost

İlk oyunu tekrardan fulleyerek bitirdim. PC'ye ilk geldiği zamanlar oynanmayacak seviyedeydi, zaten yarım bırakmıştım o zamanlar. Şimdi toparlamışlar bayağı. Yine arada sıkıntıları olsa da bence Steam'deki inceleme oranını kesinlikle hak etmiyor. Tam bir şaheser. Tekrar tekrar oynasam yine sıkılmam. Hikayesi, müzikleri, oyunculukları, dublajı, yönetmenliği, oynanışı ve her şeyiyle ders niteliğinde bir oyun. İkinci oyunu oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Elbette kritik anlardan spoilerlarımı yedim ancak özellikle oynanışı için bekliyorum. Herkes teknik açıdan ne kadar iyi bir oyun olduğunu söyleyip duruyor. Bayram hediyesi tadında gelecek, az kaldı. Bu arada bu oyunları Türkçe dublajlı oynayabilmemiz kesinlikle çok büyük ayrıcalık.

Hocam bu adamlar teknik açıdan çok sağlam oyun yapıyor. Animasyon kalitesine değinecek söz yok, film prodüksiyon kalitesinde. Oynanış ikinci oyun ile öyle güzelleşiyor ki, oyuna eklenen bir mekanik ile harikulade olmuştu. Bende şafak sayıyorum biliyorsunuz zaten.  Tek kelimeyle hastasıyız. Umarım bu şahaseri ölmeden önce herkes oynar.

• Part 2 2020 yazında çıktı ve hala bunun animasyon kalitesinde oyun yok piyasada. Oyunu daha önce oynamamış olanları muazzam bir tecrübe bekliyor.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Şu oyunun birde ramazandan sonra çıkması aşırı iyi oldu. Keyif sofrası kuracağım.  

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Evet öyle çok iyi zamanda çıkıyor ve pc de en iyi kalitede cilalanmış sürümünü oynayacağız  

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Kaldı 40  

Kaldı 30  

• 1'i yeni bitirdim ramazanda 2-3 güne bitirdim. Güzel oyunmuş harbiden, hak ediyor övgüleri. İkiyide bekliyoruz bakalım :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.