< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 9 Temmuz 2025; 17:22:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (62. sayfa)

-
-
Sevdiğim oyunlarda başarımları fullemeye çalışırım ama tabi ki oyunu özellikle başarım için oynamam. Niyet okumayı bırakın bence. İlla laf sokmak istiyorsanız karşılık verebilirim, sıkıntı yok.
-
Hiç oynamadığın bir oyunu oynayanlar hakkında atıp tutarsan bende sana buradan gelirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ondan bahsediyorum bi daha size iş çıkardılar
@22MARTLI
O konuda haklısınız ama elde sadece pc olduğu için birde steamden fullemek zevkli olduğu için arada en iyilerine kasıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 9 Temmuz 2025; 17:59:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu ciktiginda sorunsuz oynamistim 100 fps ustu. Kardesim kronolojik modda oynuyor su siralar, gpu kullanimi 99a vuruyor ve fps sikca 60in altina dusunuyor. Guncellemeler sonrasi calisan oyunu bozmuslar mi bunlar ne yapmislar? Dlss transformer geldi diye de sevinmistim.
Dlss kare oluşturmayı açıp ayarları çok yüksekten yükseğe alınca fps 100 civarına çıktı ama gpu kullanımı ne yaparsam yapayım aynı bu arada onu da söyleyeyim. Dlss kare oluşturma ayarı da yoktu diye hatırlıyorum çıkışında, sonradan mı geldi acaba? Sırf donanım sattırmaya mı çalışıyorlar napıyorlar. Bizzat deneyimlememiş olsam neyse. Nisanda oynadım bu oyunu ben abi sorunsuz.
Tamamen benim embesilliğim kaynaklıymış. Meğerse sıvı soğutmanın pompası bozulmuş ve sistem alev alev yanıyormuş. Günahını almışız yapımcıların. Şuan akıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 25 Temmuz 2025; 8:53:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Part 1'den sonra Part 2'yi de oynadım. Hikayesi çok tartışılsa da benim için oldukça sürükleyiciydi. Joel ile daha fazla vakit geçirebilirdik ama daha dramatik bir etki yaratmak için böyle bir karar almışlar. Başta sevmesem de Abby'nin de haklı olduğu noktalar var. Spoiler vermek istemediğim için detaylara girmiyorum. Ellie ve Dina arasındaki ilişki güzel yansıtılmış olsa da bu tarz ilişkiler bana hitap etmiyor. Grafikler harika görünüyor. Oynanış da çok iyi. Gerçekten keyif verici. Müzikler ilk oyun kadar güzel. Uncharted 4 ve The Last of Us Part 1'den sonra oynadığım üçüncü Naughty Dog oyunu oldu. Hepsi de çok başarılı yapımlar. Part 2'yi kesinlikle tavsiye ederim.
-
gizlilik feci sarıyor ya, 24 saate yakın sürede bitti 9 küsür puan veririm
-
Kronolojik mod deneyim edilmesi gereken bir opsiyon olmuş. Bu haliyle çıksa o denli gömülmezmiş ama orijinal modun olayı zaten şok etkisi yaratmak ve karaktere yabancılaştırmak olduğundan olması gereken kurgu da oydu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X