Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bülbülü parlatmak dendiğini ilk defa duydum. Çavuşu tokatlamak gibi mi?

onu oyun bitince yapıyorum
  • Arkadaşlar ProjectENB'den sonra oyunda "Devam Et"e tıkladıktan sonra loading bölümünde kalıyorum, loading bi türlü bitmek bilmiyor, ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar skyrim arada bir kafasına göre oyundan atıyor beni.BOSS taramsı sonrası şöyle bir şey buldum.

Update.esm Active
    Bash Tag suggestion(s): {{BASH: Delev, Relev}}
    Contains dirty edits: 92 ITM, 3 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    Bunun nedeni TR yamadan kaynaklı onu biliyorum.

Immersive Weapons.esp Active
    Bash Tag suggestion(s): {{BASH: Delev, Relev}}

Oyundan atılmamam neden olan muhtemelen bu mod.İnternetten de kurcaladım ama İngilizce'm bitti.Tam olarak ne yapmam lazım bilen var mı?
  • allaha şükür şuana kadar daha bir defa oyunda atma donma gibi şeyler yaşamadım.

arkadaşlar bazı görevlerin yerini haritada göstermiyor bunu nasıl çözeriz arkadaş biraz vakit geçince düzeliyo dedide kendinden bunun için mod varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksel_ozt

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

quote:

Türkçe oyuna yeniden başladım ve "Redguard" bir karakter açtım , smithing kasacam bakalım

http://imageshack.us/a/img809/3672/32vz.jpg
    http://img819.imageshack.us/img819/51/6h05.jpg

Hocam zırhın ve karakterin vücudunun kaliteli ve ayrıntılı gözükmesi için ayrı bi mod yükledin mi? yoksa hangi moddan sonra böyle görünmeye başladı?

Grafik modları ve sweetfx var ayrıca sgssaa ao kullanıyorum nvidia inspectorden, isterseniz detaylı modları yazarım akşama

Çok memnun olurum, Bende amd ekran kartı var hocam.
    Bende :http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/48554/? bu mod yüklü. Ekstra olarak ışık, gölge, çevre detayı, su detayı vs. modlarda mevcut.
    Skyrim HD/2K Textures Full olan modları da mevcut. Ama Benim ve follower'larımın zırhları ve vücut hatları sendeki gibi ayrıntılı ve kaliteli değil.
    Öncelikle kullandığın grafik modlarını ve görüntü kalitesini değiştiren modları benimle paylaşırsan sevinirim.
    Realvision ENB'yi kurmuştum, performans olanı, ama çok fena kasmıştı pc'yi o yüzden kaldırdım.

Sonuç olarak zırh kalitesini arttırmak için ekstra bi mod mu yüklemeliyiz yoksa sağlam bir enb mi?

Enb kasar bira zdaha bende realvision kullandım , grafik modlarıda olunca 670 SLI anca yetiyor

daha tok ve gerçekçi grafikler sunar ENB , ışıklandırmalar biraz daha detaylı olur

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

ben o üstteki resimlerde SweetFX kullanıyorum muhtemelen senin aradığın o , detayları ortaya çıkartır SweetFX , benim editlediğim dosyaları paylaşayım
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/50ewY/sweetfx-skyrim.rar.html

onun haricinde genelde saydığın modlar var zırh veya karakter için ayrı bir mod yüklemedim , irili ufaklı bir çok grafik modu var her zaman yeni güzel bir şey bulunuyor ( "Moss Rock" , "Unique Grasses" , "SkyFalls" yeni bulduğum güzel modlardan ) "Climates of Tamriel" , "Flora Overhaul" ve "Project Parallax" modlarıda baya önemli ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Ocak 2014; 23:58:05 >

• "Project Parallax"ın Skyrim HD/2K'dan farkı nedir hocam?

Gerçekten ekran görüntülerine hayran kaldım çok iyi grafikler ve ayrıntılar almışsın.
    Realvision'u kurduktan sonra oyuna girdiğinde sol üst tarafta "Error EnbGhost...." diye bi kırmızı yazı aldın mı?
    Ekstra olan modlardan önemli olanların isimlerini sıralarsan sevinirim, o modlar gerçekten işe yarıyor.

Ayrıca dosyalar için çok teşekkürler.

• Öncelikle Selam Arkadaşlar Bu oyunu bitiren Arkadaşlardan yardim isteyecegim
    Skyrimde Kiş hisarin Bir Görevinde bulunmaktayim. mzulft oculory puzzle ( Mzulft Hangari ) Oynayanlarin cok iyi bildigini farzediyorum. oraya gittigimde
    İşik yok genelde İşik felan olmasi lazim en tepede. Güya yok Bug Felan var diyorlar Bunun icin Fix ariyorum Yada ne yapmam lazim Bilgili arkadşalardan Yardim istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Ocak 2014; 0:17:47 >
  • quote:

"Project Parallax"ın Skyrim HD/2K'dan farkı nedir hocam?

Gerçekten ekran görüntülerine hayran kaldım çok iyi grafikler ve ayrıntılar almışsın.
    Realvision'u kurduktan sonra oyuna girdiğinde sol üst tarafta "Error EnbGhost...." diye bi kırmızı yazı aldın mı?
    Ekstra olan modlardan önemli olanların isimlerini sıralarsan sevinirim, o modlar gerçekten işe yarıyor.

realvision da her enb ye göre farklı enbhost ve dll versiyonları vermişler onları açıklamalar kısmında yazıyor ona göre doğru dosyaları bulup eklemen gerek , oyundan aa açıyorsan ondan da hata verebilir
    parallax texture den çok doku derinliği veriyor diyebilirim , modlardan dediklerim i kullan sen baya fark görürsün

birde sweetfx kullanacaksan driverdan AO açmanı öneririm amd nasıl olur bilmiyorum yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Ocak 2014; 0:22:35 >

• 19 lwl'im kıryele ailesinden birini kurtarmaya Thalmor'un karargahına gittim.İçeri giremezsin diyince tepem attı.Çektim oku pustum bir köşeye teker teker nöbetçileri temizledim.İçeri girerken pek adam olmaz diye düşündüm.20 küsür adam ile kapıştıktan sonra adamı kurtardım.Benim anlamadığım Thalmor'un başka karargahı veya şehri var mı ?

Bir nöbetçinin yanından geçerken düşmanını çok iyi seçmişsin.Thalmor'a yaptıkların dillerden düşmüyor vs dedi :)

Bakalım elf zırhları içinde bir düşman olaraktan Thalmor'un karşısında dikilmeye devam ediyorum.Bu arada ironi oldu imparatorluk adına çalışıyorum :)

Yani bana ileride bir saldırı vb. olacak mı ?
  • quote:

quote:

"Project Parallax"ın Skyrim HD/2K'dan farkı nedir hocam?

realvision da her enb ye göre farklı enbhost ve dll versiyonları vermişler onları açıklamalar kısmında yazıyor ona göre doğru dosyaları bulup eklemen gerek , oyundan aa açıyorsan ondan da hata verebilir
    parallax texture den çok doku derinliği veriyor diyebilirim , modlardan dediklerim i kullan sen baya fark görürsün

birde sweetfx kullanacaksan driverdan AO açmanı öneririm amd nasıl olur bilmiyorum yalnız

Denilenleri videosundakine göre harfiyen yaptım. AA'da kapalı.
    Enb hariç deneyeceğim ilk, bakalım ne olacak.

• İlk ejderhayı kestim. Git ihtiyarlarla konuş diyor. Mekanları dağın tepesinde, bir türlü çıkamadım. Ne kadar salak bir sistemi var bu oyunun.
  • Arkadaşlar 26 level oldum ve bir çok yan görev yaptım yapmaktayım.fakat hiç ejderha ile karşılaşmadım :D acaba hiç ana görev yapmadığım için mi yoksa ejderhalar ana görevlerde mi oluyor? Bu nidaları kullanamam için ejderha ruhu mu ne lazımmış ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rökir köyü olması lazım ismi, o köyün oradan yolu var karlı bi yol ve uzunca, yol üzerinde ulaşabileceğin mekan yok, o yüzden yarı yolda başka bi görevi yapmaya kalkma sakın. O köye de tepenin diğer tarafından ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar 26 level oldum ve bir çok yan görev yaptım yapmaktayım.fakat hiç ejderha ile karşılaşmadım :D acaba hiç ana görev yapmadığım için mi yoksa ejderhalar ana görevlerde mi oluyor? Bu nidaları kullanamam için ejderha ruhu mu ne lazımmış ?

Yan görevde de kestim çok, hatta 2 kulübenin olduğu mekanda bile karşıma çıktı Sonra sucuk oldu tabi
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 26 level oldum ve bir çok yan görev yaptım yapmaktayım.fakat hiç ejderha ile karşılaşmadım :D acaba hiç ana görev yapmadığım için mi yoksa ejderhalar ana görevlerde mi oluyor? Bu nidaları kullanamam için ejderha ruhu mu ne lazımmış ?

Yan görevde de kestim çok, hatta 2 kulübenin olduğu mekanda bile karşıma çıktı Sonra sucuk oldu tabi

He iyi o zaman.çıkar elbet karşıma.belki level ile alakalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginc. Bence görevi iteklememişsin Kenar görevi yapmişsin :) kirsakallar görevini iteklemen lazim.
  • quote:

quote:

quote:

He iyi o zaman.çıkar elbet karşıma.belki level ile alakalı olabilir.

Akçaydaki görevini devam ettirirsen mecburi keseceksin bi ejder Daha fazla spoiler vermiyim

• Dostum ayrıca Parallax modunu direk NMM ile gösterip aktif edemedim hata verdi, bende içindekini data klasörüne attım ama oyunda bi değişiklik olmadı dokularda.
  • quote:

Dostum ayrıca Parallax modunu direk NMM ile gösterip aktif edemedim hata verdi, bende içindekini data klasörüne attım ama oyunda bi değişiklik olmadı dokularda.

ben hep manuel kurarım zaten
    "Project Parallax Remastered" şu moda bak , bende iş görüyor
  • quote:

quote:

Dostum ayrıca Parallax modunu direk NMM ile gösterip aktif edemedim hata verdi, bende içindekini data klasörüne attım ama oyunda bi değişiklik olmadı dokularda.

ben hep manuel kurarım zaten
    "Project Parallax Remastered" şu moda bak , bende iş görüyor

İlginçtir, Skyrim HD modu da olmadı, onuda manuel olarak dataya atardım o da şuan oyunda aktif değil, hiçbir fark göremedim ilginç :S
    Şuan NMM ile indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.