Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11271128112911301131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafadark

19 lwl'im kıryele ailesinden birini kurtarmaya Thalmor'un karargahına gittim.İçeri giremezsin diyince tepem attı.Çektim oku pustum bir köşeye teker teker nöbetçileri temizledim.İçeri girerken pek adam olmaz diye düşündüm.20 küsür adam ile kapıştıktan sonra adamı kurtardım.Benim anlamadığım Thalmor'un başka karargahı veya şehri var mı ?

Bir nöbetçinin yanından geçerken düşmanını çok iyi seçmişsin.Thalmor'a yaptıkların dillerden düşmüyor vs dedi :)

Bakalım elf zırhları içinde bir düşman olaraktan Thalmor'un karşısında dikilmeye devam ediyorum.Bu arada ironi oldu imparatorluk adına çalışıyorum :)

Yani bana ileride bir saldırı vb. olacak mı ?

haha aynı ben la

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar 26 level oldum ve bir çok yan görev yaptım yapmaktayım.fakat hiç ejderha ile karşılaşmadım :D acaba hiç ana görev yapmadığım için mi yoksa ejderhalar ana görevlerde mi oluyor? Bu nidaları kullanamam için ejderha ruhu mu ne lazımmış ?

ana görevi yap greybears (kırsakallar) sana ejderha yazıtımıydı neydi onların yerini söylüyorlar ama kırsalakllıların görevlerini bitirmen lazım.
    en son onların kurcusunun (adını unuttum) boynuzunu getirmemizi istiyorlardı.o görevden sonra gidip ejderhaların yerlerini öğrenebilirsin.

benim hep görevlerin ortasında karşıma çıkıyolar bi saat onla uğraşıyorum sinir oluyorum sana nasıl hiç olmamış anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E4EN -- 11 Ocak 2014; 1:10:34 >

• Arkadaşım Archer görevler de falan sinsilik ile tıkır tıkır indiriyor adamları yaratıkları mis.

Ben kılıç kalkan ile oynuyorum ama çok zorlanıyorum öldürecem diye :( engelleme tek el silaha ve ağır zırha gidiyorum ayrıca demircilik ile zırhımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Acaba nerede yanlış yapıyorum? Yoksa oyunda adalet sistemi dengesiz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emilen ejder ruhları ne işe yarıyor?
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Her 1 tane, senin değiminle emdiğin ejder ruhlarıyla 1 tane shout açabiliyorsun,P tuşuna basarak oradaki menüden hangi shoutı kullanmak istiyorsan ayarlıyorsun ve z ye basarak kullanıyorsun,nette çokca bilgi var önemli bir konu araştırmanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 11 Ocak 2014; 2:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

Arkadaşım Archer görevler de falan sinsilik ile tıkır tıkır indiriyor adamları yaratıkları mis.

Ben kılıç kalkan ile oynuyorum ama çok zorlanıyorum öldürecem diye :( engelleme tek el silaha ve ağır zırha gidiyorum ayrıca demircilik ile zırhımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Acaba nerede yanlış yapıyorum? Yoksa oyunda adalet sistemi dengesiz mi

ben sadece bloka yöneldim inan bana arika oldu şuan tek el 72'de çokta rahat alıyorum karşımdakileri. ama zorlandıklarımda var tabi pat güt gitmiceksin health azaldığı anda çakacan potu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

15 gündür saç traşı olmaya gidecem...

Legendary versiyonunu almadığım için biraz pişman oldum.artık büyük indirimler zamanında tamamlarık :)

Aynen bende oyundaki karaktere saç sakal ekliyim düzelteyim derken kendim mağara adamına döndüm :) Oyunun normali yeterince uzun zaten suyunu çıkarmak istersen 100 lerce saati feda edebilirsin daha sonra dlc leri denersin.Yılbaşında steam de 7.5 dolardı heralde ama legendary miydi bilmiyorum.
  • Cevap için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar skyrim pişmanlıktır :) bakın sabahın kaçında yazıyorum... güya bugün saat 1-2 gibi yatacaktım final haftası ne hale soktu beni. yok şu görevi bitireyim yok biraz buğday toplayıp satayım diye diye kaç gündür sabahlara kadar oynuyorum finallere kadar bırakmam lazım ama zor görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

İlk ejderhayı kestim. Git ihtiyarlarla konuş diyor. Mekanları dağın tepesinde, bir türlü çıkamadım. Ne kadar salak bir sistemi var bu oyunun.

Bende zorlanmıştım o görevde.Bazı yerlere gitmesi gerçekten çok zor ve can sıkıcı.
  • Bazen Bi mağaraya giriyorsun bayağı Bi ilerleyip ölünce seni tekrar başa atıyor. Orda sinir oluyorsun işte

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Bazen Bi mağaraya giriyorsun bayağı Bi ilerleyip ölünce seni tekrar başa atıyor. Orda sinir oluyorsun işte

Aynen.
  • Bu arada ilk oyunumda o dağa bende kestirmeden çıkmaya çalıştım ama pes ettim daha sonra köyde dolanırken köprünün başında ki iki kişinin sohbetini dinledim. 7000 basamak deyince bende jeton düştü. Bu arada o kar trolune bulaşmayın ölmuyor namussuz 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: unhill

arkadaşlar skyrim pişmanlıktır :) bakın sabahın kaçında yazıyorum... güya bugün saat 1-2 gibi yatacaktım final haftası ne hale soktu beni. yok şu görevi bitireyim yok biraz buğday toplayıp satayım diye diye kaç gündür sabahlara kadar oynuyorum finallere kadar bırakmam lazım ama zor görünüyor

Git gel görevlerinden bende sıkıldım ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

arkadaşlar skyrim pişmanlıktır :) bakın sabahın kaçında yazıyorum... güya bugün saat 1-2 gibi yatacaktım final haftası ne hale soktu beni. yok şu görevi bitireyim yok biraz buğday toplayıp satayım diye diye kaç gündür sabahlara kadar oynuyorum finallere kadar bırakmam lazım ama zor görünüyor

Gidip gelme konusunda kolaylık sağlayacak bir mod yokmu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

quote:

Ejderha olmak istermiydiniz?
    THY gibi uçarsınız .
    Isterseniz öyle bir mod vardı bakabilirsiniz, mobildeyim şu anda link atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 11 Ocak 2014; 8:15:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

quote:

Ejderha olmak istermiydiniz?
    THY gibi uçarsınız .
    Isterseniz öyle bir mod vardı bakabilirsiniz, mobildeyim şu anda link atamıyorum

• Ya bende şöyle bir sorun var. Kapalı mekânlarda, böyle duvar diplerine doğru gidince veya bazı belli yerlere gidince oyunda nasıl diyeyim, böyle duraklamalar oluyor. FPS düşmüyor ama böyle mouse'u çevirince veya bir yere bakınca takıla takıla oynanıyor. Karakter o sorunlu yöne doğru mouse'u oynatmadan yürüdüğünde öyle bir sorun olmuyor. Mouse'u o belli yerlere gidip oynatınca oluyor ve oyun takılmıyor Sadece görüntü takılıyor. Çıldıracağım. Legendary edition aldım, bunda böyle oldu. Korsanını indirmiştim, onda açıyorum öyle bir şey olmuyor. Hayır yani sistemimle alakalı da bir sorun olamaz çünkü korsan verisyonda sorun yok. Ayrıca ben bundan önceki PC de bile çok rahat oynuyordum, kaldı ki şu anki PC eski PC'min bi 15-20 katı filan var.

Türkçe yama olduğu için repair etmek istemiyorum steamden, çünkü büyük ihtimal dosyaları değiştirecek. Kaldı ki zaten neyi repair edecek ? Oyunu aldığım ilk günden var bu sorun. Daha bozulacak kadar oynamadım.

Gittiğimde istisnasız olarak takıldğım 1-2 yere örnek vereyim. Mesela oyunun en başında, Helgen'e ejderha saldırısından sonra kaleye girip Advar ellerimizi çözüp "chestten giyecek bir şeyler bul" dediği yerde. Oradaki masaya ve chestlerin yanına gidince oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 11 Ocak 2014; 11:26:38 >

• beyler 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    1.si

bu linkteki adam nasıl favori listesine girmeden böyle büyülerde geçiş yapabiliyor ?

2.si ise red eagle liderini öldür diye bir görevde gittim ok işaretinin olduğu yere ama ortada lider felan yok öldürülecek kimse olmadığından görevde kaldı öylece.
    geri kalan ne varsa temizledim ama lider yok kaçtımı ne ?

oynadıkca bug lardan geçilmiyor oyun

• Bug olabilir araştırmak gerek ancak diğer sorunun cevabı şöyle bir itemi favoriye ekliyorsun önce f ile daha sonra q ile favori listesini açtığın zaman numaratik atama yapabiliyorsun sonra direk o numarayla açabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 11271128112911301131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.