Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flatronx

Bunlarda bende gelsin yalnız ve yorgun bir savaşcının skyrim hatıraları albümünden

üzerinizdeki setin başlığını solitude'dan bulabilirsiniz. yani ıssızkent. onuda takınca kendimi knight oynar gibi hissediyorum hep

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Bu arada ilk oyunumda o dağa bende kestirmeden çıkmaya çalıştım ama pes ettim daha sonra köyde dolanırken köprünün başında ki iki kişinin sohbetini dinledim. 7000 basamak deyince bende jeton düştü. Bu arada o kar trolune bulaşmayın ölmuyor namussuz 😁

abi ilk levelde ana görevlere yönelmeyin. ben 20 levelde gittim oraya trolüde rahat aldım. ana görevi hemen bitirmeyin pişman olursunuz
  • E4EN kullanıcısına yanıt
    Skyrim ilk çıktığında gelmişti bu başıma dostum. Şuan, alduin duvarına gitmedim lvl 38,5 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar tum sehirlerde araniyorum nerede ise
    tum muhafizlar beni gordumu durdurup hapse atmak istiyor ben kaciyorum mecburen.

gorevlerde tercihen vs vs sunlarida oldurebilirsin diyor evlere girip olduruyorum muhafizlar pesime dusuyor sonra ne yapmam lazim aranmayi dusurmem icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

arkadaslar tum sehirlerde araniyorum nerede ise
    tum muhafizlar beni gordumu durdurup hapse atmak istiyor ben kaciyorum mecburen.

gorevlerde tercihen vs vs sunlarida oldurebilirsin diyor evlere girip olduruyorum muhafizlar pesime dusuyor sonra ne yapmam lazim aranmayi dusurmem icin

görünmemen lazım darkbrotherhood'un kötü yanıda bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

quote:

Darkbrotherhood candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

quote:

Darkbrotherhood candır.

önceden katılmıştım, günahsız nordları öldürmüştüm şimdi yok edicem dark brotherhoodu

ahan bunla kesicem hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E4EN -- 11 Ocak 2014; 14:52:29 >

• savaşçı bi karakterin dark brotherhood'a katılması yanlış zaten kılıç kalkanla nasıl suikast yapacaksın. sneak kasmak lazım aranmamak için. kuytu bi köşede arkasından saplayacaksın hançeri veya gözükmeden yayla mıhlayacaksın.
  • Dark Brotherhood 'a nerede katılabiliriz?
  • oyunu mod yükleyerek ya da yükleyemeyerek bozdum an itibariyle bethesda yazısını gördükten sonra direk kapanıyo. enb kurmaya çalışmıştım en son ondan sonra oldu sanırım diğer modları nexus mod managerla kurdum onlar sorun yapmıyodur heralde. enb dosyalarını da kaldırmaya çalıştım ama yine aynı. sorun yapan dosyaları nasıl bulabilirim ?
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    gamepad ile oynadığım için mecburen giricez favoriye.
    araştırdım bug var orada adamların anlattığı cesedin üstüne tıkla dirilt diyoda bende ceset yok işte sorun orda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Dark Brotherhood 'a nerede katılabiliriz?

hanın birine gir söylentiler var mı de sonra sana bi isim vericek miğferyeli nin orada oraya git ve çocugun dediğini yap sonra vadikentte bir oda kirayalıp uyu sonra senin kaçırcaklar ve karanlık kardeşliğe öyle başlayacaksın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Darkbrotherhood candır.

önceden katılmıştım, günahsız nordları öldürmüştüm şimdi yok edicem dark brotherhoodu

• Arkadaş hala şu darkbrotherhood denen adamlardan not gelmedi ne yapabilirim bu notun gelmesi için geldide ben mi hatırlamıyorum acaba nasıl başlayacağım bu göreve? veya hangi guilde katılmamı önerirsiniz tek el+yenileme gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Arkadaş hala şu darkbrotherhood denen adamlardan not gelmedi ne yapabilirim bu notun gelmesi için geldide ben mi hatırlamıyorum acaba nasıl başlayacağım bu göreve? veya hangi guilde katılmamı önerirsiniz tek el+yenileme gidiyorum

gorev falan yap hep notu bekleme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Arkadaş hala şu darkbrotherhood denen adamlardan not gelmedi ne yapabilirim bu notun gelmesi için geldide ben mi hatırlamıyorum acaba nasıl başlayacağım bu göreve? veya hangi guilde katılmamı önerirsiniz tek el+yenileme gidiyorum

gorev falan yap hep notu bekleme.

Arkadaş zaten hep görev yapıyorum ne not getiren nede beni kaçıran var delireceğim artık
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Uyuman gerek notun gelmesine gerek yok vadikent de yani riften de ari ve karinca (yanlis olabilir) diye bir han var oradan oda kirala ve uyu.

• Şu görevler tam işkence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Darkbrotherhood candır.

Hangi enb modunu kullanıyorsun hocam?

• yav arkadaş hergün 4 5 saat oynarım diyordum ama 10 saatten aşağı oynamadan çıkmıyoruz.
    düzen felan kalmadı yeminle.
  • 
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.