Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
164.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Chris kardeşler son filmin ilk partında olmayacak mı? film iki parçaya ayrıldığından dolayı mı böyle bir olay olucak ? aslında civil war ve ragnarok filmlerinde thor ve cap ölse fena olmaz lakin bu seferde geri dönmeleri nasıl işlenecek ?
    Thor'un zihninin bulandığından bahsedilmiş diğer kahramanlar gibi acaba scarlett witch olacakları göstermiş olabilir mi? ve diğerlerini 'ı nasıl manipüle etmiş olabilir?

Scarlett Witch gelecegi goremiyor, gercekligi bukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

age of ultron'da dediğin ölümler olmayacaktır hadi başkası desen neyse de captain ve thor özellikle ölmeyecekler.

çünkü chris evans büyük ihtimal civil war ile veda edecek rolüne. chris'de thor ragnarokta ölecek gibi çünkü ikisinin kontratlarında 1 er film kaldı.

yalnız bunlar öldükten sonra infinity part 2'de adam warlock tarafından diriltilme olayları olabilir. böyle teoriler var şu an ortada. age of ultron'da kimse ölmeyecek. ama deli dayak yiyecek hepsi orası kesin.

Cap'in mjolnir'i kaldırma olayında Cap'in ne kadar onurlu ve düzgün birisi olduğunu, onun mjolnir'i kaldırmaya yetecek kadar değerli bir canlı olduğunu göstermişler. ama bu kaptan mjolnir'i filmin bir yerinde kullanıcağı anlamına gelmiyor. olursada çok şaşırtmaz bu beni. hatta güzel olur tek seferliğine.

Yanlız bu çekici hakeden kaldırır hikayesi yere sağlam basmıyor sanki.Thor karakterinde o vasıfları pek göremiyoruz açıkçası.Captain'da olmayan thor'da olan erdemler nedir mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

age of ultron'da dediğin ölümler olmayacaktır hadi başkası desen neyse de captain ve thor özellikle ölmeyecekler.

çünkü chris evans büyük ihtimal civil war ile veda edecek rolüne. chris'de thor ragnarokta ölecek gibi çünkü ikisinin kontratlarında 1 er film kaldı.

yalnız bunlar öldükten sonra infinity part 2'de adam warlock tarafından diriltilme olayları olabilir. böyle teoriler var şu an ortada. age of ultron'da kimse ölmeyecek. ama deli dayak yiyecek hepsi orası kesin.

Cap'in mjolnir'i kaldırma olayında Cap'in ne kadar onurlu ve düzgün birisi olduğunu, onun mjolnir'i kaldırmaya yetecek kadar değerli bir canlı olduğunu göstermişler. ama bu kaptan mjolnir'i filmin bir yerinde kullanıcağı anlamına gelmiyor. olursada çok şaşırtmaz bu beni. hatta güzel olur tek seferliğine.

Yanlız bu çekici hakeden kaldırır hikayesi yere sağlam basmıyor sanki.Thor karakterinde o vasıfları pek göremiyoruz açıkçası.Captain'da olmayan thor'da olan erdemler nedir mesela...

Odin' nin oğlu ya, torpili var

• Age of Ultron da kimse ölmeyecek bazı arkadaşlar Captain ölecek diyor ama Civil War filminin yayınlanan kısa görüntüsünde arkadaşta paylaşmıştı Captain var ama ölmeyecek derken ölmekten beter edecek ve gidişatı kökten değiştirecek.

Mjolnir olayını da gelirsek izlediğim zaman güldüm
    ve çizgi romanda Captain kaldırıyor da zaten öyle ufak bir göz kırpmışlar
    @ax arkadaşım doğru söylüyorsun o da Iron Man'in ilk filmi ile başlayan Marvel'ın her yere espri koyma alışkanlığı yüzünden beyaz perdede ki Thor ile çizgi romandaki Thor ile arada dağlar kadar fark var zaten çoğu çizgi roman sever Thor'un filmini bu yüzden pek tutmadı. Son olarak da Thor kadın oldu geçen aylarda gibi haberler vardı Thor kadın olmadı Mjolnir'i Thor artık hak etmemeye başladı ve Mjolnir'i kaldıran kadın karakter oldu Thor da eskiden kullandığı baltasına geri döndü.

Thor'un çekici kaldıran karaterler;

Beta Ray Bill - Bilmeyen arkadaşlar karaktere bakarsa bu ne biçim karakter diyebilir ama kendisi Galactus ile karşı karşıya,yumruk yumruğa dövüşür.
    Captain America - Evet çizgi romanda kaldırıyor kendisi filmdeki sahne söylediğim gibi göz kırpma.
    Odin ayrıca Thor ile kan bağı olan iyi tüm karakterler.
    Bir kaç tane daha kaldıran karakterler var ama adlarını unuttum bu arada eğer alternatif zamanda geçen karakterleri sayarsak liste baya uzar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 30 Ekim 2014; 1:24:46 >

• Sıkarlıt cansın ı bekliyoruzavengersi degil itiraf ediyorummmmm. Burdan butun scarlett sevenlere selam olsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Age of Ultron da kimse ölmeyecek bazı arkadaşlar Captain ölecek diyor ama Civil War filminin yayınlanan kısa görüntüsünde arkadaşta paylaşmıştı Captain var ama ölmeyecek derken ölmekten beter edecek ve gidişatı kökten değiştirecek.

Mjolnir olayını da gelirsek izlediğim zaman güldüm ve çizgi romanda Captain kaldırıyor da zaten öyle ufak bir göz kırpmışlar @ax arkadaşım doğru söylüyorsun o da Iron Man'in ilk filmi ile başlayan Marvel'ın her yere espri koyma alışkanlığı yüzünden beyaz perdede ki Thor ile çizgi romandaki Thor ile arada dağlar kadar fark var zaten çoğu çizgi roman sever Thor'un filmini bu yüzden pek tutmadı. Son olarak da Thor kadın oldu geçen aylarda gibi haberler vardı Thor kadın olmadı Mjolnir'i Thor artık hak etmemeye başladı ve Mjolnir'i kaldıran kadın karakter oldu Thor da eskiden kullandığı baltasına geri döndü.

Thor'un çekici kaldıran karaterler;

Beta Ray Bill - Bilmeyen arkadaşlar karaktere bakarsa bu ne biçim karakter diyebilir ama kendisi Galactus ile karşı karşıya,yumruk yumruğa dövüşür.
    Captain America - Evet çizgi romanda kaldırıyor kendisi filmdeki sahne söylediğim gibi göz kırpma.
    Odin ayrıca Thor ile kan bağı olan iyi tüm karakterler.
    Bir kaç tane daha kaldıran karakterler var ama adlarını unuttum bu arada eğer alternatif zamanda geçen karakterleri sayarsak liste baya uzar.

Spoiler vermeseydik iyiydi behhh

• Hocam spoiler diye düşünmemiştim çizgi romanda olan olayları ama spoiler içine aldım kusura bakmayın artık ama filmlerde olmaz zaten onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam spoiler diye düşünmemiştim çizgi romanda olan olayları ama spoiler içine aldım kusura bakmayın artık ama filmlerde olmaz zaten onlar.

Aslinda ilk satiri okuyunca direk atladim mesajinizi, yani bana pek bisi dokunmadii. sadece scarleti vurgulayip kacicaktim.

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    chris kardeşler derken? işte chris hemsworth thor, chris evans'da captain america. bir de chris pratt eklendi bu ikiliye o da starlord çok fazla chris oldu ya

hocam sorduğun sorulara gelince. chris evans yani captain civil war'da ölecek gibi. ölürse onun yerine büyük ihtimal bucky geçicek yani sebastian stan. sebastian'in zaten daha 7 filmlik anlaşması var marvella bir yerden sonra captain america olması gerekiyor ki çizgi romanlardada böyle. bu olay civil war sonrası olabilir veya sonunda.

Sonra. chris hemsworth yani thor'a gelirsek hemsworth'de artık yavaş yavaş rolü bırakmak istiyor gibi küçük göndermeler yapmıştı bazı röportajlarda ve bir filmlik anlaşması var onunda şu an için. o yüzden Thor: Ragnarokta onun çıkışı olabilir kendini feda edebilir vs..

tabi not olarak ekleyelim. Marvel eğer gider bu bırakacak elemanlara güzel teklif yapar onlarda kabul ederse bu olaylar değişir onu bilemem. ama şu anlık böyle durum.

son soruyada gelince.

Thor'un zihni bulanıyor gibi biraz çünkü bu yüzden gördüğü şeylerin cevabını aramak için bir ara filmde gidecek. Age of ultron'da scarlett witch belli ki bütün avengerlara bir vizyon gelecekteki olayları büyüyle gösterecek. ama hepsinin bakış açısında takıldıkları belli noktalar olacak o yüzden bu da kendi aralarında gerilimlere neden olacak.

ama bu büyü olayı olursa başlarında veya ortalarında olur age of ultron'un zaten sonra hepsi toparlanıp ultron'u bir şekilde yenecekler. quicksilverla, scarlett witch yani maximoff kardeşlerde avengerlara yardım edecekler. ben böyle gelişecek diye düşünüyorum.

• ax kullanıcısına yanıt
    bence bu olay tamamen karakterin içindeki saflığa temizliğe ve aynı karakterinin ne yaptığıyla ne yapmak istediğine dayalı. böyle değerlendirdiğimizde captain ve thor avengers'ı geçtim marvel evrenindeki en temiz en saf ruhlu karakterler. diğerlerinin hep bir hasarlı, böyle falsolu vukuatları var dikkat edersen ve zamanında hepsinin çok fazla karanlık olayları, yalanları var. captain ve thor haricinde.

ama thorla alakalı o yanılgıya düşmeni anlıyorum çünkü sinema evreninde thor böyle asil olması gerekirken biraz mankafa iyi aile çocuğu rolünde bir tip olması. zaten en kötü uyarlanan karakter thor. sorun hemsworth'de değil sadece karakteri bir türlü güzelce uyarlıyamıyorlar. çizgi romanlarda çok farklıdır thor böyle kafası çalışır az konuşur gerekeni hemen yapar ağırlığını konuşturur hemen kendini feda etmeye hazırdır falan.
  • @UmudunuKaybetme
    Hocam bu gerçeklik bükmeye fizik kanunları ,duyular ,doğa olayları falan dahil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 30 Ekim 2014; 2:40:05 >
  • @ In Isaac We Trust
    Hocam herhalde bütün kadronun son filmi thanos olacak chris kardeşler bırakmayaydı iyiydi

• Phase 3 tamamlandıktan sonra yeni bir Avenger Team kurulacak. Marvel'ın sınırsız bir takvim planlaması, katrilyonluk hesapları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

@UmudunuKaybetme
    Hocam bu gerçeklik bükmeye fizik kanunları ,duyular ,doğa olayları falan dahil midir?

O kadarını pek bilmiyorum da bir gün kafası bozuyor bu hatunun, NO MORE MUTANTS diyor ve mutantların çoğunun güçleri gidiyor bir kısmı ölüyor.
    Kafası bozuluyor dinazor getiriyor. Öyle işte :D bende tam bilmiyorum.
  • avengers la guard of galaksi ekibi hangi filmde birleşecek. thanoslu bölümde galiba. cizgi filminde da bu bölümde birlesmislrrdi.
    adamlar ne yapsn baktiklar x menleri yok. bari Guardian öf galaxi ile birlestirelim demişlerdir.

• Diyelim çekici kimse kaldıramadı sehpayi kaldirabiliyorlar mi . Yada sehpa çekici nasıl kaldırıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Diyelim çekici kimse kaldıramadı sehpayi kaldirabiliyorlar mi . Yada sehpa çekici nasıl kaldırıyor

Cekic yapildigi maddesi kadar (uru metali kadar) agir, onu kimsenin kaldiramamasi odin in buyusu ile alakali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bence bu olay tamamen karakterin içindeki saflığa temizliğe ve aynı karakterinin ne yaptığıyla ne yapmak istediğine dayalı. böyle değerlendirdiğimizde captain ve thor avengers'ı geçtim marvel evrenindeki en temiz en saf ruhlu karakterler. diğerlerinin hep bir hasarlı, böyle falsolu vukuatları var dikkat edersen ve zamanında hepsinin çok fazla karanlık olayları, yalanları var. captain ve thor haricinde.

ama thorla alakalı o yanılgıya düşmeni anlıyorum çünkü sinema evreninde thor böyle asil olması gerekirken biraz mankafa iyi aile çocuğu rolünde bir tip olması. zaten en kötü uyarlanan karakter thor. sorun hemsworth'de değil sadece karakteri bir türlü güzelce uyarlıyamıyorlar. çizgi romanlarda çok farklıdır thor böyle kafası çalışır az konuşur gerekeni hemen yapar ağırlığını konuşturur hemen kendini feda etmeye hazırdır falan.

+1.Thor marvel'ın ağır abilerinden biridir.

• suankı guncel fılm takvımı aşağıdadır.

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 30 Ekim 2014; 8:42:32 >
  • Geberir gideriz o vakte kadar
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.