Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
164.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar çoğu Marvel karakterini tanımak adına gerçekten sağlam, tavsiye edebileceğiniz çizgi dizi var mı?

Avengers EMH Ultron bile var onda

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.Peki düzgün türkçe altyazısı var mı divxplanet'te diziyi göremedimde

O kadarini bileniyorum maalesef bir bakin isterseniz. Cevrilmis bolumleri vardi diye hatirliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

yok yok rahat ol guardians'ın daha çok hikayesi var. 2.filmde adam warlock katılabilir onun üstünden gidebilirler. sonra zaten guardians avengers 3 ve 4'de olmaları baya yüksek ihtimal ki adam warlock infinity war ile ilgili çok kilit bir karakterdir. guardians ve avengers'ın team up olacaklarına konu itibariyla. daha guardians 3 falan da gelicek phase 4'de 2021 falan.

Phase 4 yapacaklarını zannetmiyorum.
  • quote:

yok yok rahat ol guardians'ın daha çok hikayesi var. 2.filmde adam warlock katılabilir onun üstünden gidebilirler. sonra zaten guardians avengers 3 ve 4'de olmaları baya yüksek ihtimal ki adam warlock infinity war ile ilgili çok kilit bir karakterdir. guardians ve avengers'ın team up olacaklarına konu itibariyla. daha guardians 3 falan da gelicek phase 4'de 2021 falan.

Phase 4 e adam kalirsa yapilir tabii

• Kaptanla, Tony'nin sızan sahnedeki konuşması şu şekilde.

Tony: Thor didn't say where he was going for answers?
    Steve: Sometimes my teammates don't tell me things. Kinda hoping Thor would be the exception.
    Tony: Yeah, give him time. We don't know what the Maximoff kids showed him.
    Steve: I don't know what she showed you, I just know it made you do something stupid. Earth's Mightest Heroes. Pulled us apart like cotton candy.
    Tony: Seems like you walked away all right.
    Steve: Is that a problem?
    Tony: I don't trust a guy without a dark side. Call me old fashioned.
    Steve: Well let's just say you haven't seen it yet.
    Tony: Banner and I were doing research...
    Steve: That would affect the team...
    Tony: ...that would end the team! Isn't that the mission, isn't that the "Why we fight?" So we can end the fight, so we can go home?
    Steve: Every time someone tries to win a war before it starts, innocent people die. Every time.

ben dün demiştim bunlar yenildikten sonra dağıldılar bazıları ayrı ayrı bazıları birlikte kaçtılar ultron bunları fena benzetmiş belli. bazı arkadaşlarımız filmin başı veya sonu demişti dün bu sahne için. zaten filmin başı avengers tower'da olucak sonuda böyle olamaz çünkü diyaloglar filmin ortaları olduğunu kanıtlıyor.

Scarlett witch ekibe tek tek vision göstermiş hepsinin fikri ayrı bu yüzden dağılmış ekibin araları açılmış. steve ile tony'de iyice gerilim olmuş. thor falan cevap bulmaya gitmiş bırakmış bunları. tabi tekrar nasıl toplanıp ultron'u yenicekler merak konusu. güzel olmuş baya.

• Kevin Feige geçtiğimiz aylarda Marvel sinema evreninde şu an 2028'e kadar film projeleri olduğunu açıkladı zaten. O yüzden sırf phase 4 değil, phase 5, phase 6'da gelicek. durdurulmaz bir tren olarak bakın. artık canları ne zaman evreni bitirmek isterse o zaman bitirirler. ama artık o zamana kadar avengers kadrosu falan net değişecektir ona eminim.

http://www.ign.com/articles/2014/04/03/marvel-has-movies-planned-through-2028
  • quote:

Kevin Feige geçtiğimiz aylarda Marvel sinema evreninde şu an 2028'e kadar film projeleri olduğunu açıkladı zaten. O yüzden sırf phase 4 değil, phase 5, phase 6'da gelicek. durdurulmaz bir tren olarak bakın. artık canları ne zaman evreni bitirmek isterse o zaman bitirirler. ama artık o zamana kadar avengers kadrosu falan net değişecektir ona eminim.

2019'da Avengers Infinity War Part 2'yi nasıl bitirip devam ettirecekler acaba? Thanos'tan öte bir düşman yok Avengers için. (Galactus zaten olamaz, hakları Fox'ta.)

• quote:

Kaptanla, Tony'nin sızan sahnedeki konuşması şu şekilde.

Tony: Thor didn't say where he was going for answers?
    Steve: Sometimes my teammates don't tell me things. Kinda hoping Thor would be the exception.
    Tony: Yeah, give him time. We don't know what the Maximoff kids showed him.
    Steve: I don't know what she showed you, I just know it made you do something stupid. Earth's Mightest Heroes. Pulled us apart like cotton candy.
    Tony: Seems like you walked away all right.
    Steve: Is that a problem?
    Tony: I don't trust a guy without a dark side. Call me old fashioned.
    Steve: Well let's just say you haven't seen it yet.
    Tony: Banner and I were doing research...
    Steve: That would affect the team...
    Tony: ...that would end the team! Isn't that the mission, isn't that the "Why we fight?" So we can end the fight, so we can go home?
    Steve: Every time someone tries to win a war before it starts, innocent people die. Every time.

ben dün demiştim bunlar yenildikten sonra dağıldılar bazıları ayrı ayrı bazıları birlikte kaçtılar ultron bunları fena benzetmiş belli. bazı arkadaşlarımız filmin başı veya sonu demişti dün bu sahne için. zaten filmin başı avengers tower'da olucak sonuda böyle olamaz çünkü diyaloglar filmin ortaları olduğunu kanıtlıyor.

Scarlett witch ekibe tek tek vision göstermiş hepsinin fikri ayrı bu yüzden dağılmış ekibin araları açılmış. steve ile tony'de iyice gerilim olmuş. thor falan cevap bulmaya gitmiş bırakmış bunları. tabi tekrar nasıl toplanıp ultron'u yenicekler merak konusu. güzel olmuş baya.

Hocam Türkçe'ye de çevirseydiniz keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Kevin Feige geçtiğimiz aylarda Marvel sinema evreninde şu an 2028'e kadar film projeleri olduğunu açıkladı zaten. O yüzden sırf phase 4 değil, phase 5, phase 6'da gelicek. durdurulmaz bir tren olarak bakın. artık canları ne zaman evreni bitirmek isterse o zaman bitirirler. ama artık o zamana kadar avengers kadrosu falan net değişecektir ona eminim.

2019'da Avengers Infinity War Part 2'yi nasıl bitirip devam ettirecekler acaba? Thanos'tan öte bir düşman yok Avengers için. (Galactus zaten olamaz, hakları Fox'ta.)

Thanos yaptiklarindan vaz gecerse yasarlar, oyle devam edebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Thanos yaptiklarindan vaz gecerse yasarlar, oyle devam edebilir

ben o senaryoya kesin gözüyle bakıyorum. başka çıkar yolu yok

• The End'deki gibi olmadıkça Thanos'un öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum hocam.

2019'da her şeyi bitirip 0'dan alırlar mı acaba? 2028'e kadar planları varsa 2019'dan sonra 9 yıl süreleri oluyor. Spiderman'i X-Men'i alırlarsa olabilir bence.
  • Civil War sanırım çok üstün körü geçilecek ve çizgi romandaki gibi bir çok kişiyi etkileyen bir olay yerine sadece Iron vs Captain olacak yalnız Thor'un söylemeden bir yerlere gitmiş olması ve gelecek yeni filmin isminin Ragnarok olması benin düşündürüyor büyük sürprizler görebiliriz bu arada eğer Civil War ve Ragnarok çizgi romanda ki gibi işlenirse Iron Man'a baya gıcık olacak arkadaşlar.
  • ya onu ben de düşündüm şöyle bakıyorum thanos sonrası diğer büyük baba karakterlerden bir şeyler çıkartabilirler (celestials, watcher, death, eternity, mephisto)

Eğer böyle ilermezse durum sonuçta marvel çok üretken bir çizgi roman firması gerekirse yeni çizgi roman eventleri, düşmanlar yaratabilirler. house of ideas en nihayetinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 29 Ekim 2014; 16:08:07 >
  • bu marvel Yüzüklerin Efendisi tarzi bişey yapacak heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman Silver Surfer banko var
  • bu marvel Yüzüklerin Efendisi tarzi bişey yapacak heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Hocam o zaman Silver Surfer banko var

Bu da garibim film bekliyor hâlâ
  • quote:

/>
  • quote:

The End'deki gibi olmadıkça Thanos'un öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum hocam.

2019'da her şeyi bitirip 0'dan alırlar mı acaba? 2028'e kadar planları varsa 2019'dan sonra 9 yıl süreleri oluyor. Spiderman'i X-Men'i alırlarsa olabilir bence.

Belli olmaz o

Hikaye olarak the end i islerle belki

• quote:

quote:

Bu da garibim film bekliyor hâlâ

haa ha haay haaaaaa

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ne diyorsun. burada civil warin film olacagini ilk söyleyen bendim.
    millet guluyordu. 2050 senesinde anca olur diyorlardı. ancak cizgifilmi yapilir diyorlardi. yok kostümleri nerden bulacaklarmis diyen bile vardı. blackbumbee ve onun gibiler utansın.
    alin size 2 sene geçmeden civil war.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.