Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
15
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Trailerde akıllı saatteki nabız yükselmesi çok iyi düşünülmüş. Çok bişi istemiyoruz ki, senin de dediğin gibi TDU'daki ruh korunsa yeter aslında.

  • Gelmiş geçmiş en iyi açık dünya yarış oyunu geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim770

    Gelmiş geçmiş en iyi açık dünya yarış oyunu geliyor

    Yapımcı firmayı düşününce ben o kadar umutlu olamıyorum maalesef. Wrcleri yapan firma yapıyor. Umarım wrcdeki gibi takozluklar olmazda firma kendini aşıp eli yüzü düzgün birşey yapar.

  • 6 Temmuz 2021 itibariyle Nacon Connect olacak ve yapımcı firmanın daha önce yayınladığı teaser da söylediği gibi temmuz ayında yeni bilgiler gelecek. Kısacası bu salı TDU solar crown ile ilgili daha fazla şey görmeyi ve biz Test Drive hayranlarını tatmin edecek şeyler görmeyi umut ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 4 Temmuz 2021; 8:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyurulduğundan beri istek listemin en başında, bir nebze olsun eski test driver ların tadını verse bile yeterli benim için  

  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle aynı düşüncedeyim.

  • Yapımcı firmanın devamlı değişmesi durumu elbette serinin gidişatı ve genel kalitesi ile ilgili akıllarda soru işareti yaratıyor. 2006 yılında Eden games in yaptığı test Drive unlimited oyunu beni epey bir tereddütte bırakmıştı ama sonra oyunun ciddi şekilde iyi olduğunu gördüm , en azından benim için öyleydi . Sonrasını zaten bahsetmeye gerek yok :) forumda yıllarca grup halinde online turlar yaptık ... Onun haricinde iyi bir direksiyon seti ile senelerce aynı oyunu yüzlerce saat oynadım durdum...

    Tdu 2 ise ilk tdu kadar başarılı olmadı ama onun da iyi yönleri vardı ve ilki kadar olmasa da beni epeyce başında tuttu . Tdu markasının bu son oyun ise yine benim için epey bir heyecan yaratmayı başardı ama beklentim aşırı yüksek bir düzeyde değil . Sonuç olarak neyle karşı karşıyayız bilmiyoruz bile. Umarım bu salı günü doğru düzgün bir oyun içi video ve oyunun genel konseptinin nasıl olduğuna dair birşeyler görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akşam 8de Test Drive Unlimited Solar Crown, wrc 10 ve diğer nacon oyunlarının yeni videoları gelecek:


  • Yine CGI Video gösterdiler fakat en azından haritanın neresi olacağını ve çıkış tarihini öğrendik. Oyun Hong Kong'da geçiyor. WRC 10'un falan grafiklerini gördükten sonra bu oyunda hayal kırıklığı bekliyorum ben beklentilerim çok alt düzeyde ama hayırlısı. Oyunun çıkış tarihi 22 Eylül 2022 ve PS4 ile Xbox One'a da geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 6 Temmuz 2021; 20:50:27 >
  • Onu bunu bırakında Wrc 10 facia gibiydi la

  • Hong kong adası diyor sanırım tüm hong kong bile dahil değil. Yani harita çok küçük olacak. Bu bile başlı başına hayal kırıklığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nesile de çıkması şaşırttı ve beklentimi düşürdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim beklentim minimum bu oyundan. En azından, kötü çıkarsa hayal kırıklığı yaşamam.

  • Test Drive Unlimited Solar Crown 22 Eylül 2022 tarihinde

    Playstation 5 Xbox Series X|S And Pc için çıkış yapacak yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim770

    Hong kong adası diyor sanırım tüm hong kong bile dahil değil. Yani harita çok küçük olacak. Bu bile başlı başına hayal kırıklığı

    1:1 ölçek ama. Klasik test drive haritası yani. Küçük olacağını sanmıyorum.

  • Harita konusunda bi şüphem yok ada baya büyük görünüyor 1:1 olması da cabası, umarım wrc10 gibi sacma sapan dx9 görüntüleri gibi bir oyuna dönüşmez çıkışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gameplay göreydik iyiydi

  • https://yolcu360.com/blog/trafik-hangi-ulkelerde-soldan-hangi-ulkelerde-sagdan-akiyor/


    Bu harita da sağdan akan ve soldan akan trafik yüzdesi var . Soldan trafik hastalığı bıktırdı. Kepçe kulaklı İngiliz 'ler yüzünden keyifle süremiyoruz.  

    Trafiği sol şeritten kullananlar     





  • Tahmin ettiğim gibi bir sunum oldu . Elbette gameplay videosu vermediler ki belliydi böyle yapacakları. Şu son yayınlanan video aslında ilk tanıtım videosu olmalıydı, haliyle bu videoda da oyun içi video görmemiz iyi olurdu ama sanırım Nacon henüz bunu gösterme niyetinde değil. Veya oyun yeterince hazır değil ... Neyse elimizdekilere bakacak olursak , bir adet Hong Kong adası ve ışıltılı bir bölge bizi bekliyor .

    Egzotik süper spor otomobiller dışında arazi araçları ve tdu 2 ile oyuna eklenen kumar oyna ve para kazan mekaniği bu oyuna da eklenmiş. Bu mekanik ile yine pahalı ev ve otomobilleri alma durumu dışında online arenada başkaları ile de karşılaşmak mümkün tabi . Yeni bir şey yok gibi şu ana kadar ama test Drive unlimited bekleyen kitle için zaten istenen şeyler belli .

    İyi bir sürüş fiziği, ( unutmayın bu oyun bir simülasyon değil, ama bir nfs de değil. Denge yine çok önemli olacak kısacası ) bolca egzotik araç. Otomobil galerileri ve bu galerilere yapılan ziyaretler ile araçları test etme , çeşitli kurcalamalar yapma ve paramız yetiyorsa satın alma mekaniği :)

    Söylemeye gerek yok aslında ama hatırlatmakta fayda var , kokpit kamerası :)) oyunun geçtiği bölgenin gerçekçi atmosferinin olabildiği kadar iyi verilmesi ...

    Bunlar aşağı yukarı tdu seven birinin bu oyuna bağlanma ve yıllarca oynamasını sağlayan basit ama etkili mekanikleri diyebiliriz . Ben forza da malesef bunların bazılarını bulamıyorum. O nedenle de bir sene sonunda oynamayı bıraktım . Kim bilir horizon 5 her anlamda daha iyi bir oyun da olabilir ama tdu serisi için bir şans daha var bence ... Beklemeye devam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX

    1:1 ölçek ama. Klasik test drive haritası yani. Küçük olacağını sanmıyorum.



    Alıntıları Göster

    1:1 ölçek olsa bile şimdi google earth den baktım. Adadaki en uzun mesafe 17 km... Buda FH ayarında bi haritaya denk gelir.. İnşallah böyle olmaz yada başka haritalarda vardır..

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.