|
Bildirim
|
Tesla zaten uzun zamandır zarar eden bir şirket. Kaynak da burada:https://www.recode.net/2017/11/1/16593134/tesla-model-3-elon-musk-production-q3-earnings-2017 Roadster ve kamyon mevzuları da yatırımcı çekmek için. Üretim miktarlarını da karşılayamıyorlar, beklentinin çok altındalar, işçi çıkarma falan yaptılar. Şirket safi PR. Aynısını başka firmalar yapsa yerden yere vurulur burada. Bizdekiler de Tesla'ya ağzını yaya yaya bakıyor, sorgulama yok ki . Adamın misyonu zaten dünyaya , belirli bir kesimin düşüncelerini pompalamak. Dünyaya ve sektöre istedikleri yöne doğru yön verme amacıyla "yürü ya kulum" diyorlar.
http://www.businessinsider.com/bob-lutz-former-gm-exec-says-tesla-is-a-losing-enterprise-2017-11https://www.cnbc.com/2017/11/17/tesla-is-going-out-of-business-says-former-gm-exec-bob-lutz.html Fakat olmaaaaaz. Tesla en iyisi, tesla en teknolojik, tesla kral, yeni olan her şey sorgusuz sualsiz en mükemmelidir, sevmeliyiz, Tesla'dan geri kalanı çöp, haşa Tesla'ya nasıl laf söylersin ? Nürburgring testinde bataryaları 2 dakika sonra aşırı ısınmadan korumaya girip 10 dakikada tamamlamadı turu. Bunu da her yere yazdık, dürüstüz çünkü biz, görmediniz mi ? . Slalom testinde en tırt B segmenti araçlarından daha kötü yol tuttuğu da yalan. Km77 kanalı yalan söylüyor. Tesla oğlum o, hata yapar mı ? Yazılım sitesinde Tesla'ya laf söyleyene 220 V veriyorlarmış usb çıkışından bir şekilde. |
Kolayı var , Ülkemizde fabrika açsın zarar falan kalmaz. Uygun fiyata elektirikli otomobiller satsın millet kuyruğa girer.Çünkü millet yakıt zamlarından usandı ...! |
Evet. Bunu en iyi kendilerinin bilmesi gerekliydi. Yaşayarak öğrenmek kötü bir tecrübe oldu. Yıllar sonra teslim alacakları bir araç için 1000$ ön ödeme yapan 500 bin kişi varsa, 5000 $ ödeyebilecek olan 100 bin kişi vardır bence. Bu sayede daha az sayıdaki üretimi aynı miktar para toplayarak yapmak daha mümkün olurdu. Küreği fazla derine sapladılar, kaldıramadılar.
|
Başkalarının ağzıyla yaşasaydım zaten Tesla hayranı olurdum. İşe dair doğru dürüst bir teknik altyapısı olmadan, olayları süzme kabiliyeti olmadan, sırf önüne konan bazı görseller ile gaza gelip trende uyum sağlayan insan çok fazla.
Bir mühendis olarak, Tesla'nın iddia edilen kadar başarılı bir otomobil olmadığı, şirketin popülaritesinin de yüksek reklam gücünden kaynaklandığı kanısındayım. Araştırınca çıkıyor zaten ortaya. |
Ben şunu anlamıyorum: bunu nesine seviniyorsunuz? Tesla kaybedince siz para mı kazanıyorsunuz? Elektrikli araçların yaygınlaşması için ön ayak olanların zarara uğraması hoşunuza mı gidiyor? Çok enteresan tipler var şu forumda.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 3 Aralık 2017; 20:4:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 3 Aralık 2017; 23:7:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|