< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 2 Nisan 2024; 18:58:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1168. sayfa)

-
-
Togg nasıl ucuza satıyorsa (yurtdışı patentlerini ödemesine rağmen)
neredeyse baştan aşaği tüm patentlerin sahibi olan Tesla İspanya yerine Türkiye’de giga factory kurup Togg ile rekabet edebilir.
madem ki amacı mobilize çözümü sunmak, ben son kullanıcı olarak talep ediyorum.
isine gelince sensörleri kaldır,
işine gelince servis noktası kurma,
işine gelince tedarik zincirini geliştirme.
sonra da forumlarda biz ucuz satiyohh diye yazdir…
Ne Saçma Ama !!!!
Nmuhtemelen böyle diyorsunuz, Lucid Suudi Arabistan’a fabrika kuruyor. (Evet içeride Suudi hissesi yoğun)
tesla Hindistana fabrika kurmaktan vazgeçti,
en iyi yer yine Türkiye.
boyle bir umut var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 2 Nisan 2024; 19:5:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg ile Tesla’yı mukayese etmem, Togg içten yanmalı kasanın EV çevrilmiş hali geçmişi yok, tek elk motoru var
fiyatı daha ucuz, görünüşü güzel SUV ancakTesla’nın teknolojisine yetişemez, yeni teslimatlarının bir kısmı yollarda kaldı, hemen araçların üstlerini örttüler marka zedelenmesin diye Tesla alamayan Togg alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 2 Nisan 2024; 19:9:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla ile Togg’u mukayese ederseniz hesap baştan şaşar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 2 Nisan 2024; 19:26:15 >
Gerçekten çok üzücü, yangın çok ciddi bir risk.Benim de Bu gün evimin önünde büyük bir motoryat yandı.
canli canli tanık olduk en son batana kadar yandi. Tüm mudehalelere rağmen 3.5 saat sönmedi neredeyse.
tabi karsilastirilamaz ki can kaybı olması çok acı.
sadece yangın ciddi bir risk. Biz senelerdir telefon kullanıyoruz düşük akım ama onda bile patlayan yanan yangın çıkaran haberleri geliyor.
dikkatli olmak lazım
Halen Ambulansların siren sesleri var, uygun olmayan -1 ve -2 katlara gece kulübü ruhsatı verilmiş, ses izolasyonu için kullanılan malzeme tutuşmuş, içerisi tüp doluymuş, mekanı genişletmek için tüm kolonları kesmişler, olan tadilat için çalışan işçilere oldu… Aynen Pakistan, Hindistan’daki vakalar gibi…
Maliyet/hedef olarak mukayese ediyorum.
teknik alt yapılarını değil.
Tesla Türkiye’de daha fazlasını istiyor ise Türkiye’de üretime yer vermeli.
Umut ediyorum ki seçilmiş yöneticilerin halka bakış açısı zaman ile değişir ve araçlar daha erişilebilir olur.
bunu yapmanın bir yolu bu sektörde harcamaları minimuma indirmek
Togg siyasi bir üretim önce “gel gel” sonrası maliyetin çok üzerinde satış, zaten ucuzda değil, Tesla’ya gelince Türkiye’de de üretilse vergiyi koyan devlet beygir gücüne göre koyar, ÖTVyi artırır KDVyi artırır isterse MTVyi dört kat tahsil eder bunlar Tesla’nın insiyatifi dışında kalemler…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 2 Nisan 2024; 19:47:10 >
Masquared çok eski bir mekan, önceki adı discoriumdu. Normalde gece klübü olacak bir yer değil ama ruhsatı çok eski, rahat 30 yıldan fazladır. Zamanında gitmişliğim var, popüler mekandır. Kayıplar çok fazla, zannımca iş güvenliğinin yeterince alınmamasından dolayı elim bir olay yaşanmış. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin🙏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarihçesini biliyorum, Gayrettepe Türk Telekom’un yanı, bende uzun yıllardır bu civarda oturuyorum, Tanrı ,geride kalanlara sabır versin güç versin vefat edenlerin günahlarını afetsin, ailece üzgünüz, iyi temennileriniz için sağolun ..
Bu arkadaş satmış mı aracını? Eskiden öve öve bitiremiyordu, teslimatların gemisini bile takip ediyordu ne zaman geleceğiyle alakalı. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslamodely -- 2 Nisan 2024; 22:1:26 >
:)quote:
Orijinalden alıntı: teslamodelyBu arkadaş satmış mı aracını? Eskiden öve öve bitiremiyordu, teslimatların gemisini bile takip ediyordu ne zaman geleceğiyle alakalı. :))
-
Hhahahahahahaha hohohohoho :))))))
-
Tutarsızlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 17 Nisan 2024; 15:19:42 >
Hatta bir adam vardı teslası yoktu ama sürekli teslayı kötülüyordu
Bu arada tesla şu an eğer düşük fiyatsa bu arkadaşlara göre, ben şahsen 4.900.000 tl ye ev9 var, onu çok beğendim baya geniş iç hacim ve menzili de uzun. Onu alabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslamodely -- 2 Nisan 2024; 22:5:46 >
O şimdi bu forumda kullanıcı ismini değiştirmiş
Araçta yazılım hala 2024.2.7 olarak görünüyor ve henüz güncelleme gelmedi. Bu kez çok geride kaldık sanırım.
Araca yüklendi ancak Tesla ve Tessie uygulamalarında Güncelleme var şeklinde mesaj alıyorum, sistemsel bir hata var, Telefon üzerinden hotspot ile indirmeye çalıştınızmı
Arkdaşlar bir haftadan beri "güncelleştirmeleri kontrol ediyor" yazısından öteye gidemiyorum. Önceden yazılımın güncel olduğunu söylerdi. Sürekli kontrol etmede takılı kalması normal midir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X