Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.555
Cevap
1.390
Favori
3.554.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de durum aynı. Aynı uyarı duruyor devamlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xms kullanıcısına yanıt
    Telefonda appi güncelleyin, kapatıp açın teli. Bende o şekilde düzedi ve bir kaç saat sonrada yeni versiyon yazlım güncellemesi geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada cevap verilmesi gereksiz olan 3-5 kişiden biri. İngiltere başbakanı next var bi de. Adam ısrarla trollük yapıyo burda ve herkes ısrarla ona laf anlatmaya çalışıyor.

benim araçta da o şekildeydi. resetten sonra güncelleme yok'a döndü.

• Ben ne zaman bu trolleri blokladim cidden konu degisti. Gercekten cok keyifli bir hal aldi. Bu arada hepsi kendini biliyor. Normalde oturup sohbet bile etmezsin bunlarla. Buralara yaziyorlar iste.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Ben resetledim ancak bir gün sonra telefonda güncelleme var diye tekrar geldi

• Evet hocam. Telefonda Wi-Fi Bağlayın güncelleme mevcut demesine rağmen aracı telefona hotspot bağlayınca arac yazılım durumu Güncellemeler Kontrol Ediliyor'dan öteye gitmiyor.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim ancak telefonda hala güncelleme var indir mesajı alıyorum

• Herkes iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 17 Nisan 2024; 15:19:2 >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Benim de takilmisti. Araci resetleyince guncelleme yok olarak degisti.

Ayni gece de app e guncelleme var bildirimi geldi ve yukledim.

Bu arada 24.8.7 ile ilgili gozlemlerim:

- Arac 5 km hizin altinda suzuluyor. Regen ayarlarini hafifletmisler.

- Bir onceki maddeden mi bilmiyorum ama tuketim %5 civarinda dustu. Ayni guzergahta denedim.

- Otopilot kotuye gitmis. Dur kalk trafiklerde daha az suzuluyor ve daha sert gaz-fren yapiyor. Bir onceki surum gayet iyiydi. Biraz daha deneyimleyecegim ama bugunku deneyim tatsizdi.

- Park asistani mesafe olcumu ve cizgilerin gorunumu sanirim daha iyi.

• Hocam sakin, 3.6 kw hedeflemiyoruz bile, 2.5-3 versin kafi. Zaten 3 üst sınır 3.6’yı nasıl hedefleyelim?

Evde tabi ki var wallbox, memlekete gidince zorda kalınca kullanmalıl bir çare.

• avkatbey A kullanıcısına yanıt

Eğer şarj boyunca 3kW olarak limitleyeceksiniz kullanılabilir.

diğer türlü risk, çünkü 7,3kW kadar çekip soketin ısınmasını bekleyene kadar kablo aşırı ısınabilir.

• Biz Teslayla uğraşırken “YURDUMUN DAĞLARINDA GELİNCİKLER AÇTI”

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• altugbank kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım oldu. Telefondaki tesla uygulamasını güncelleyip telefonu yeniden başlatmak gerekiyor. araba yeni yazılımı görüyor hemen..

Bence onunla alakası yok bende de aynı sorun vardı kendi kendine güncelleme geldi. Beklemekte fayda var.

bu arada benim aracın rot ayarı bozuk, otomolü aradım 5500 tl dediler rot ayarı için. Manyak bir fiyat bu. Dışarda normal bir yerde yaptırsam sorun olur mu ? Servis euromaster bayisinde yaptırın falan dedi , ne farkı var tam anlamadım. Bilen birisi var mı ?

• dün eşime arabayı çektirdim sabah bi baktım uydu görünümü gitmiş. eşim kendi profilini açıp park etmiş. tekrardan benim profile geçince standart haritaya dönüş yaptı. eşim türkçe ben İngilizce kullanıyordum. onun tema açık renk benim de koyu renkti. ya dil ya da tema rengi değişikliğinden uydu görünümü kayboldu. benim gibi uydu görünümü kullanan varsa dikkat etsin kurcalamasın fazla TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 üzülmedim deği.

bu arada ek bilgi: türkçe uydu görünümü kapalıydı en başından beri ama aracın dilini ingilizce yapınca uydu görünümünü kullanabiliyordunuz. sehven açık bırakılmış. onu da bir iki güncelleme ile düzeltmişler.

• teslamodely T kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz yerde yaptırın, yeterki sistemlerinde Model Y ölçüleri olsun. Ben ilk aldığımıda Continental bayiisinde yaptımıştım. Hunter marka cihaz ve sistemlerinde Model Y vardı. Şimdi çoğu yerde sorunsuz yaparlar zaten araç artık herkes tarafından tanınıyor. O kadar paralar vermeyin tabii;) 5 dklık bir işlem 600-1000 tl arası çözersiniz

• Bu gün 11:40’ta aracı resetledim hotspot WiFİ ile araca bağlandım telefondaki güncelleme ile ilgili uyarı kayboldu

• saitates kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, 4 lastik değişimine bile 1000 tl istiyorlar artık. İşler iyice çığrından çıktı.

• 
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.