Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: onurhan1903
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.555
Cevap
1.390
Favori
3.554.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 lastik değişiminden daha kolay ve basit bir işlem. Ama tabii rakamlar her iş için yükseldi ama 5binler filan olamaz .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Az önce söylediğinizi yaptım ben de ve güncelleme geldi. Telefondan App silip yeniden yüklemek yeterli geldi. Teşekkür hocam tavsiye için TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işıklarda durmak gibi çok düşük hızlarda frene bastığımda araç titriyor ve ses çıkarıyor. 30 bin km’ye geldi balatalarla ilgili bir durum diye düşünüyorum. Başka karşılaşan var mıdır böyle bir sorun ile ?

• teslamodely T kullanıcısına yanıt

Rotu sanırım 700 TL'ydi Seyrantepe'de bulunan Continental'de yaptırdım. Keskinoglu otomativ.

Gayet memnunum.

• Cam Tavan perdesi kullanan var mı aramızda? Amazon'da epeyce model var ama fiyatlar ve ürünler çok değişken.

• Beklenilen DC'lerin hiç biri halen otobanlarda açılmadı.

Bayrama 1 hafta kaldı.

Eğer açılmaz ise büyük cümbüş var. Muhabirler DC'lerin başında kavgaları görüntelemek için beklerler.

• Ali® kullanıcısına yanıt
    Tesla’nın O320 Akhisar’daki SC 18 Martta karşılaştığım Tesla servis elemanı Gemlik SC lerin bir hafta sonra açılacağını söylemişti ancak hala faal değil

• Sadece Tesla yetmez ki.

Togg, Esarj, Zes vs hic biri acamadi.

Yapisal bir problem var. Altyapi bu kadar anlik gucu karsilayamiyor sanirim.

Bir cok DC kurulu ve guc bekliyor

• Ali® kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz, özellikle Trugo, ZES, Tesla SC kurulu ancak güç verilmemiş hatta bazı isimlerini tespit edemediğim paletler üzerinde açılmamış kurulmayı bekleyen istasyonlarda gördüm yaza doğru açılmazsa sıkıntı yaratır

• bu mobil şarj cihazları varmış evde şarj ediyprmuşsunuz , sonra arabanın yanına koyup arabaya elektriği aktarıyormuş ,bir bilgisi olan varmı ya da kullanan ?

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunatek -- 3 Nisan 2024; 17:5:36 >
  • tunatek kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırmıştım.

Hem kapasite düşük hem de fiyatlar çok yüksekti

Powerbank

ShiftDelete.Netyoutube
    Elektrikli arabanın şarjı biterse ne olur? Tesla S P100D'ün menzilini bitirdik!
    https://www.youtube.com/watch?si=7ZLvk3h7_jKa21j_&v=hKE0XGjdYz4&feature=youtu.be

Taşıması çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 3 Nisan 2024; 17:30:4 >

• İstanbuldan adanaya gitmem gerekiyor. Ankaradan sonra hızlı şarj yok yol üzerinde.. daha önce giden oldu mu ?

Maalesef gitmedim, ancak PlugShare’i yükleyip size uygun rotayı seçerek bakabilirsiniz plugshare’de istasyonlar görülüyor

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Maalesef sözde en yeni ve "akıllı" otoyol olan Ankara-Niğde otoyolunda bırakın DC'yi, AC bile yok...

Bende sık kullanıyorum yolu ve defalarca sormama rağmen, kimse net bir bilgi veremiyor...

PO cihazları aylardır kurulu, aktif değil.

Trugo'lar kurulu görünüyor farklı noktalarda, aktif değil...

İlk çeyrekte açılacaktı hepsi ama ben artık inanmıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 3 Nisan 2024; 18:23:10 >
  • Trafik ışıklarında durduğumda onlarca sivrisinek üşüşüyor arabanın üstüne çevresine. Bu acaba elektrikli araçla alakalı bir durum mu yoksa hep oluyordu da ben mi farketmiyordum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 3 Nisan 2024; 18:50:32 >
  • altugbank kullanıcısına yanıt

Karınca ve örümcek kesinlikle çekiyor. Ekim ayı gibi benim aracımı karıncalar yol geçen hanı yapmıştı. İçinde dahi dolanıyorlardı. Sivrisinek ben de görüyorum tavanda camda ama çevrede çok olduğunu düşünmüştüm. Araç çekiyor olabilir. Bize cep boyu Raid lazım TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar
    PlugShare de görünen istasyonlar aktif değilmi

• 
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.