1,5m ya da 2,0m Bandında Tavsiye
Selamlar,
Sıfır araç almak istiyorum, normalde bu kadar kararsız kalmam ama bu sefer mantıksız bir seçim yapmak istemiyorum. Herkes gibi alacağım aracın piyasada değerini korumasını ve 1-2 sene sonra satma durumu olursa hızlı elden çıkarılabilir olmasını istiyorum. Ama sıkıntı şu ki bazı donanımların mutlaka olmasını istiyorum.
Örneğin;
- Benzinli ve otomatik olmalı. Pil teknolojisine güvenmediğim için en fazla mild-hibrit olabilir.
- Bagajı min 400lt olmalı
- Ön park sensörü olmalı
- Arka koltuklar için havalandırma olmalı
- Carplay olmalı (kablosuzluk da kriter ama bunu tutturmak zor)
- Hız sabitleyici olmalı (standart bu demeyin , t-roc'ta yok mesela)
PSA grubu düşünmüyorum.
Önce 2m civarı olan Sportage'a (prestij paket) karar vermiştim ama yüksek fiyat ve bir iki sene satma durumunda uğraştırır mı diye vazgeçerek 1,5m civarı olan araçlara bakmaya başladım.
T-Roc düşündüm, hız sabitleyici standart değil, eledim. Diğer B-Suv'lara ve C-Hatchback'lere bakındım durdum. Karar veremedim.
Son olarak Golf'te kaldım ama emin olamıyorum, doğru bir karar mı?
Sizlerden değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerini rica etmek istedim.
Teşekkürler.
Türk Telekom Numara Taşıma
Çağrı merkezinden türk telekom'a numara taşıma talebim oldu. Sim kart gönderimini agt ile yaptılar. Agt gönderiyi 20 ocak'ta planladı ama gelen olmadı. Bugün de gelmedi derken, şikayetvar sitesinde agt kurye sim kart teslimi konusunda çok sayıda şikayet olduğunu gördüm, bir ay bekleyenler varmış.
Bu bilgiyi vermiş olmakla birlikte, öğrenmek istediğim; numara taşıma işlemi bayilerden yapılabiliyor mu? bayi yeni simkartı verebiliyor mu? çünkü bu agt kuryeyi beklemek istemiyorum.
Siyah Ekran, BIOS’a Girememe
|
Verilen Modem Dışında Cihaz
|
Nakil edilen yerde altyapı olmaması
Vodafone fiber kullanıyorum, taahhütlü. Nakil edilen yerde altyapı olmaması durumunda cayma bedelini fatura etmeleri mümkün mü?
Benzerini yapan, sorunsuz iptal ettiren veya uğraştırılan old mu?
9520 SIFRE Alamama
|
9520 Şifre Almada Hata
|
Passat B8 Multimedia Carplay
|
|
Ethearnal Token
|
Günah beyinde başlar. Şeytan ayrıntıda gizlidir. Suç detayda saklıdır.
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.387
İkinci El Bölümü Mesajları: 104
Konularının görüntülenme sayısı: 89.741 (Bu ay: 1.862)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 591 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası