Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ssabakan , ahmet_aln Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.312
Cevap
437
Favori
638.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temu harcaması yapıp bonus 250 ve 90 tl bonus yansıyan oldu mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

250 TL bonus 8 Ağustosta yüklenecek.

• Tearz kullanıcısına yanıt
    Hocam bana görünmedi TEMU dahil değil filan gibi saçma salak şeyler söyledi müşteri hizmetleri bende kayıt açtırdım eğer mümkünse Bonus flash tan sana yatacağını gösteren bildirimin ekran görüntüsünü atar mısın ?

• paşalı kullanıcısına yanıt

Şuanda geçmiş kampanyadan baktım. 8 Ağustosta yüklenecek yazıyor ve yeşil bilgi kaybolmuş. Ama satın aldığımda yeşil olarak bonus kazandınız yazıyordu. Müşteri hizmetlerine mail atın. Yatırırlar yüksek ihtimal. Bazen böyle oluyor çünkü.

• VodkaRed V kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef, en yavaş MNG en hızlı hepsijet getiriyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

21 Temmuz'da havalimanına ulaşan paketim, gümrükleme sürecine an itibariyle girdi. Darısı, diğer bekleyen tüm arkadaşlara inşallah. Bir de hayırlısıyla geçerse gümrükten, tamamdır. 😀

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Hangi firma getirmişti..

• İlk defa kargoyu mirlog ile gönderdiler. Bu firma nasıldır ?

• VodkaRed V kullanıcısına yanıt
    MNG hocam. Dedikleri gibi, yavaş firma. Uluslararası DHL firmasının ama işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 5 Ağustos 2024; 13:52:42 >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Allah Allah mng kargo gümrükleme sürecini göstermiyor diye yazışlardı yukarıda. Benim 22 temmuzda havalimanına ulaştı mng tarafından gelmişti. Belkide yarın gümrükleme başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 5 Ağustos 2024; 13:58:3 >
  • Arkadaşlar iki siparişim günlerdir böyle kaldı. Biri gümrükten çıktı kargoya verilmiyor diğeri havalimanına gelmiş ama gümrüğe verilmiyor anlamadım gitti.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• Havadan aldıkları yüzde 30-40 vergi kesmemiş, benzer ürünleri 2-3-4 katına ülkedeki satıcılardan alıp kazıklanmamız için; Temu özelinde bir düzenleme yapılacağını açıklamışlar :

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]x (formerly twitter)
    CNBC-e (@cnbceofficial) on X
    https://x.com/cnbceofficial/status/1820409414714601526

Düzenleme gelmeden gümrükte bekleyen siparişlerimiz sorunsuzca elimize ulaşsa bari TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 5 Ağustos 2024; 14:41:38 >
  • https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/gumruk-vergisi-ile-bile-ucuzdu-cinli-temu-dan-alisverise-onlem-geliyor-gerekli-kararlari-yakinda-resmi-gazete-den-goreceksiniz/487305/

TEMU ya önlem geliyor. Şuan ki siparişlerin gümrük te bekleme sebebi bu olabilr.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkanax X kullanıcısına yanıt
    Aman vatandaş ucuza birşey satın almasın zaten yüzde 30 gümrük vergisi ödüyoruz daha ne içiyorlar 10 liralık bilekliği 150 -200 tl satan yurtiçi e-ticaret sitelerine bizi mahkum etmek istiyorlar başka bir şey değil bu yaptıkları

• Benimde siparişim 2 parçaya bölünüp kargolandi aynı anda

Birisi tarafıma teslim edildi diğeri hala paket hava alanına ulaştı kısmında takılı kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz kullanıcısına yanıt

Öyle kuponmu vardı? Benim bildiğim en fazla 3000'e 900.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanun geçerliliği , gümrüğe giriş tarihine göre mi sipariş verilme tarihine göre mi oluyor?

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

İkisini de aynı firma getirecekse diğerinin de çıkmasını bekletiyor olabilir.

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt

gümrüğe giriş tarihine göre diye biliyorum.

• @paşalı

bende de aynısı oldu. daha sonra baktım katılımınız bulunmuyor a dönmüş. Şimdi kayıt açtırdım.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.