Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hamucera Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.310
Cevap
437
Favori
637.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu 3000 e 1500 tl olan kuponlar için ne yapmamız gerekiyor?

• Şuan aktif kod var mı beyler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XII kullanıcısına yanıt
    Var

• LesAmoureux kullanıcısına yanıt
    Nedir peki. Nasıl faydalanıyoruz. Geçen ay bir kod yazıp giriliyordu.

• XII kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde, kod ile aktif ediliyor. buraya kod yazmak yasak 🤷‍♂️

• hepsijet siparişi teslim etti 1 ürün gelmedi diğer ürünlerin hepsi tek pakette gelmiş ayakkabı almıştım dokununca çok plastik duruyor ama giyince rahattı tshirt ler kumaşı garip ve şeffaftı idare eder sipariş verdiğim ürünler geldi

• Temu da sepet kaydetme gibi bir şey var mı? Hanımın hesabıyla alacağımda tek tek eklemek istemiyorum.

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Sepette sağ üst taraftan paylaşabilirsin

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• Tripod Selfie çubuğu, vakumlu bardaklı termos ve olta seti almıştım. Kupon kullanarak 1450 tl'ye geldi gümrük dahil. 20 günde ulaştı. Ben gelen ürünleri beğendim. Ürünler bence orta kalite. Fiyatları iyiydi. Bir daha ihtiyaçlarımdan sepet yaparsam tekrar sipariş vermeyi düşünürüm ben şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z.E.U.S kullanıcısına yanıt
    Sıranı bekle , benim ki 22 temmuzda günrüğe geldi, hiç güncelleme olmadı. 2 kez MH kayıt açtırdım, daha yeni gümrükleniyor diye güncellendi. Bakalım ne zaman hümrükten çıkacak. Bu 2. Siparişimdi, 3. sü olmayacak bu gidişle.
    Not: 1 hafta süreli %20 indirim kuponu tanımlamışlardı, dikkate almadım.

• realgs kullanıcısına yanıt

45 günü doldurduktan sonra gelirse daha iyi olur açıkçası acil bir ürün yoktu siparişimde TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]  1700 lira limit olduktan sonra 2.si zaten çok zor.

• 24 Ağustosta havalimanına gelen ürün hala gümrükte bekliyor, aynı durumda olan var mı ? MNG'de de güncelleme yok hala, 14 parça ürün küçük hepsi.

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yok hocam gelecektir, Bahsettiğin süreden uzun süre bekleyen kargolarım oldu.

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt

21 Temmuz benimki . Hala aynı hocam. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnşallah bu hafta gelir diye düşünüyorum son tarihi 15 ağustos gibi gözüküyor TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Alıntı

metni:
    @Mustafa SARI. Teşekkürler hocam
  • 3000 tl kuponu ilk denediğimde aralarında 1500/750 gibi çok iyi bir oran olank upon da vardı.

sonra denediğimde bi daha hiç öyle oran göremedim, neye göre değişiyor ki bu.

• ilk sipariş 22 günde gelebildi. isveç'e de 2 ayrı paket gönderdim 10 ve 11 gün sürdü teslim alınması. son sipariş de 15 günü geçerse artık temu bitmiştir benim için

• TEMU çok hızlı gönderiyor ürünleri sorun onlarda değil Türkiye gümrüğünde, ülke keyfi yönetilince böyle oluyor maalesef adamlar ne yapsın.

• endero E kullanıcısına yanıt

Temu'da sıkıntı yok gümrükte çok uzun süre kalıyor

• 16 temmuzda verdiğim sipariş 22 temmuzdan itibaren paket havalimanına ulaştı diye güncelleme aldım daha sonra ses seda çıkmadı mng DHL firma . 16 temmuzda başka siparişlerde vermiştim WE world transit ile geçen hafta teslim edildi. Bu gumrukleme işlemlerinde taşıyıcı firmaların öncelikleri mi oluyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 5 Ağustos 2024; 14:7:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.