< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (61. sayfa)
-
-
Bugün gümrüğe giren 2 ayrı TEMU siparişim ne zaman çıkar bilmiyorum ama amazondan aldığım iki farklı ürün girdiği gibi çıktı diyebilirim. (2. resim güncel göstermiyor. Kendi sitesinden bakınca çıktığı gözüküyor)
TEMU'nun neredeyse 2 haftayı bulan gümrükten geçme süreleri devletimizin sanırsam bezdirme politikası oldu. Baştaki gibi bol kupon ve ref gelirleri de kısıtlanınca pek bir albenisi kalmadı. Forumdan bir arkadaş da TEMU'ya özel 30 dolar limiti gelecek diyordu. O da olursa kasıtlı olarak TEMU'yu anlamsız hale sokmuş olacaklar.
-
3. siparişim geldi. Nacizane ürün performans yorumum
şu içine su ve buz koyulan masaüstü vantilatör aldım. Ürün kalitesiz plastik komple. Japon pazarı diye tabir edilen ucuz malzeme satan ürünler gibi. İçine buz v su koyup performasına akşam bakarım artık. videolarında gibi kaliteli ürün beklmeyin. (amazondan 2 tane farklı masaüstü vantilatörü aldım . oradan gelenlerin plastikleri filan çok çok daha kaliteli)
tırnak makası törpü seti aldım. ürünlerin yarısı eksikti.müşteri temsilcisiyle görüştüm ve hesaba bakiye olarak hemen yatırdılar.
bayan çantası almıştık. hanım feba değil dedi ama plastik kokusu var dedi. geçer dedi. geçerse iyi tabi.
tahta saplı mangal şişi aldım... çok dayanır gibi gelmedi. paslanmazsa güzel ama intiba pek iyi değil
diş fıçası seyahat kapbı - ayakkabı temizleme fırçası - deri bileklik seti - 4 gözlü baharatlık - mutfak makası güzel iş görür.
sırada bekleyen 3 siparişim yolda.
çocuklar için hediye kırtasiye ürünleri..
kendim ve eşim için kıyafet aldık.. bakalım onların performansı nasıl olacak. gelince yorum olarak eklerim. tişörtlerin kalitesini merak ediyorum en çok. hepsi pc de hazırlanmış. gerçek baskısı nasıl göreceğiz.
gelen ürünlere bakacak olursa 1 ay önceyle şimdi arasında müthiş fiyat artışı var ürünlerde. vergi ve kargo payı 1700 olması cazibesini kaybeder. genel olarak çokta kaliteli ürün satmıyorlar zaten. hediyelik eşyalara yöneleceğim sanırım denk gelirse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusunami47 -- 1 Ağustos 2024; 14:32:53 >
-
arkadaşalar kargolama için 2000 TL isteniyor . bunun için 10 tane farklı ürün ekledim. bunun gümrük açısından bir sıkıntısı oluyor mu?
-
Aktif Kupon var mı şu an?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek paket geldiği sürece sıkıntı yok. Paket içinde aynı üründen 5 adetten fazla olmasın (en azından dikkat çekecek kadar büyük ürün), bazıları çok sayıda aynı üründen geçirebilmiş ama riske değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylık 5 adet sınırı ürün olarak dğeil gönderi olaraktır. Temu da ürünleri (sıvı ve/veya kırılacak ürünler olmadığı sürece) tek gönderi olarak gönderiyor. Bu nedenle sorun yaşamazsınız. Tabiki aynı ay içerisinde farklı platformlardan da yurt dışı alıiverişi yapomadıysanız.
-
-
Hangi kargoya teslim edildi sizin paketiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sipariş 25 Temmuzdan beri "Paket havalimanına ulaştı" olarak gözüküyor, normalde sizdeki gibi olması lazım aliexpressden alıklarım böyle hızlı geliyordu.
-
Forumun şanslısı olarak nick altı ünvan vermeleri lazım sana :)
Hayırlı olsun hocam senin maceran kısa sürmüş darısı başımıza
-
WE World Express Limited
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ilk siparişim MNG Kargo'ya verildi 15 günde geldi bu 2.siparişim Eğer yarına kadar teslim edilirse 9 günde gelmiş oluyor
-
Şimdi SMS geldi geldi ürünler hepsijete verilmiş yarın teslim edilecek görünüyor
Arkadaşlar merhaba tek sepet icerisinde 10-12 ürün toplam 2000 tl gümrük problemi yaşamam diye okudum eski mesajlardan hala böyle durum değişiklik yok değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşamazsınız. 5 ürün sınırı geçerli değil. Paketteki ürünlerin hepsi tek ürün satılıyor.
-
61 ürün 4000 tl 3 pakette
47 ürün 2 pakette 3500 tl geldi. boyutlar ve ağırlık çok olmasın da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X