TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (64. sayfa)

-
-
-
Sıkıntı yapma benimde 22 temmuzdan beri bekliyor.. yukarıda bir arkadaşın 21 temmuz gelen Ürünü bugün gümrüğe alındı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplamda farklı siparişlerde 95 binden TL’den fazla siparişim var. Hiçbiri de gümrüğe takılmadan geçti. Gümrükte kalır dediğim ürünü bile geçirdiler o yüzden sorun yapmayın geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni gun siparis vermisiz ve benimde 24 unde hava limanina gelmis hareket yok 4200 tl 32 urun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24'ünden beri bekleyen siparişim gümrüklemeye geçmiş.
-
Sipariş verecek olan var mı bir tane ürün almayı unutmuşum
Siparişiniz kaç liralık?
Hadi hayırlı olsun ..
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/08/20240806-13.pdfwww.resmigazete.gov.tr
-
Geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bunun yeni konusunun açılması lazım. Ben de yeni öğrendim.
30 EUR üzeri geçmeyecek diyor.
AB'den gelirse %30, Çin'den gelirse %60 vergi diyor böyle anladım gece gece.
-
Açalım hemen :))
-
Ha gayret,
Bir kulak arkamız kaldı,
% 60 vergi demekle,zaten hiç a.veriş yapmayın demek zaten aynı şey.
Ne zaman vergi haberini duysam aklıma son 3 yıldır sıfır matrahla devlete 1 kuruş bile vergi ödemeyen ''sözde'' kurumsal firmalar geliyor.
Vergi teşvik ve vergi ceza sıfırlamamaları saymıyorum bile,
Ne zamanki çok kazanandan çok,az kazanandan az vergi alan bir ülke oluruz,
O zaman gelişmiş ülkeler seviyesini yakalayabiliriz belki!
Bu Temu Konusununda helvasını kavururuz artık.
-
Allâh'tan son iki siparişi iptal etmişim. Şuanki iki paketimi havalimanında bekletip gümrüğe sokmuyorlar 10 gündür, 5 gün zaten Çinden TR'ye gelmesi. İptal etmesem her türlü takılırdı. So anda kurtarmışız.
Birkaç şey daha almayı düşünüyordum. Babayı aldık.
Bundan sonraki kargolar için mi bu karar yoksa, içeride bekleyen kargoları da kapsıyor mu, sonuçta vergiyi satın alırken aldı. Tekrar alması abesle iştigal etmek olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih028 -- 6 Ağustos 2024; 1:19:26 >
Mehmet Şimşek her yönden saldırıyor
Yakında kurumlara da salça olur bence hep Vatandaştan almakla olmaz 😂
Cidden bu ülkede yaşamak zulüm..
Hadi ben 45 oldum gençler durmayın buralarda valla bakın dışarıda hayat buradan çok daha güzel gerçekten..
Bu zamana kadar verdiğiniz siparişlerde sorun olmayacaktır. Ülkeye giriş tarihi baz alınır muhtemelen siparişlerin.
Hatta 1 hafta daha bence gönül rahatlığıyla 150 euro sınırından sipariş verilebilir. Kalan 1 haftada da ülkeye giriş yapmış olur siparişler.
Sonrasında zaten siteler 30 euro üzeri sipariş almayacak şekilde düzenleme yapacaklardır. Şimdi bile 150 Euro'nun tl karşılığından fazla sipariş oluşturulamıyor temu'da örneğin.
-
temu'dan sipariş veremeden vergiyi çaktılar. keşke bu işleri böyle yakın takip ettikleri kadar vergi vermeyenleri de takip etseler.
-
cengizin vermediği vergileri biz veriyoruz işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X