temuda vergiyi amazondaki gibi siteye ödüyoruz ve kapımıza direkt geliyor değil mi? |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (59. sayfa)

-
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bu tarz güneş enerjisiyle çalışan lambalar gümrüğe takılır mı herhangi bir sebepten dolayı?
-
Set olarak satıldığı için sıkıntı olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana kupon vs gibi uygulama içi bir seçenek sunmadı. Sadece karta iade seçeneği vardı. Bugün de karta iade oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu nasıl yaptınız ben iptal etmek istediğimde tüm ürünü iptal etme çıkıyor gibi
Geçen ay 480 tl olan minimum alış limiti 1700 tl olmuş.
-
Yıldırdı ya , daha da tercih etmem. amazon , aliexpress devam.
-
şikayet talebime kıdemli yönetici dönüş yaptı temsilcilere gerekli yaptırımları uygulayacağını eğitim verileceğini söyledi ayrıca mağduriyetim için %20 kupon tanımlamış 650 tlye kadar indirim sağlıyormuş
keşke sipariş vermeden önce kupon verseydi iyi olurdu
-
%20'yi öksürsen veriyorlar zaten :)
-
Bu temu da yakında bu dükkanı Tr'ye kapatır, geçmişte böyle çok oldu. Bir tane İngiliz şirketi vardı Tr'ye gönderiyordu ismini hatırlamıyorum adamlar kapattı kaçtı gitti. Temu da tahminimce kapatır göndermeyi.
-
Muhtemelen öyle olacak.Millet değerini anlayamadı. Türk sitelerinden aynı şeyi 4 katı fiyata alıp iade vs konusunda yardım bulamamaya çok meraklılar sanırım. Biri dürüstlük, iyilik yaptığında hemen enayi yerine koymak da adetimiz. Bi seferliğine biz de insan gibi davransak da bu ekonomik zorlukta bi şeyleri olması gerektiği fiyatlarda alsak, her durumda da ilgililer iade geç geldiğinde para iadesi kupon mupon .
-
benim sipariş de gecikti ücret iadesi istedim ,alışveriş yaptığım tutarda kupon tanımlamışlar sonra ürünlerde geldi ne yapıcam bilmiyorum
-
bir şey yapmanıza gerek yok hocam ürün de para da sizde kalacak
-
-
Poşetten tutup fırlatırşarkwn içerk ağır olduğu için poşette yırtılmalar oluyor
Bana da yapmadılar
Aynı üründen iki tane sipariş geçmişim 'tek tıkla ode' diye otomatik cevap verdi resimli filan. Dedim karta geç gelir zaten yerine başka bir ürün ekleyecektim. Temu bakiye ye anında dönüştü ama 'tek tıkla öde' 24 dakika için geçerliymiş. Abi zaten ürün max. 15,20 günde gelecek 24 dakika nedir. Büyük saçmalık. Neyseki 110 liralık birseydi bakiye öyle kaldı sipariş limiti tekrar düşerse kullaniriz artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 22 Temmuz dan beri gümrükte maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X