Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.299
Cevap
436
Favori
636.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temuda vergiyi amazondaki gibi siteye ödüyoruz ve kapımıza direkt geliyor değil mi?

• Smoch kullanıcısına yanıt

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilge43 B kullanıcısına yanıt
    Set olarak satıldığı için sıkıntı olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Bana kupon vs gibi uygulama içi bir seçenek sunmadı. Sadece karta iade seçeneği vardı. Bugün de karta iade oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yaptınız ben iptal etmek istediğimde tüm ürünü iptal etme çıkıyor gibi

• Geçen ay 480 tl olan minimum alış limiti 1700 tl olmuş. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• Yıldırdı ya , daha da tercih etmem. amazon , aliexpress devam.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt

şikayet talebime kıdemli yönetici dönüş yaptı temsilcilere gerekli yaptırımları uygulayacağını eğitim verileceğini söyledi ayrıca mağduriyetim için %20 kupon tanımlamış 650 tlye kadar indirim sağlıyormuş

keşke sipariş vermeden önce kupon verseydi iyi olurdu

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

%20'yi öksürsen veriyorlar zaten :)

• Bu temu da yakında bu dükkanı Tr'ye kapatır, geçmişte böyle çok oldu. Bir tane İngiliz şirketi vardı Tr'ye gönderiyordu ismini hatırlamıyorum adamlar kapattı kaçtı gitti. Temu da tahminimce kapatır göndermeyi.

• ntman N kullanıcısına yanıt

Muhtemelen öyle olacak.Millet değerini anlayamadı. Türk sitelerinden aynı şeyi 4 katı fiyata alıp iade vs konusunda yardım bulamamaya çok meraklılar sanırım. Biri dürüstlük, iyilik yaptığında hemen enayi yerine koymak da adetimiz. Bi seferliğine biz de insan gibi davransak da bu ekonomik zorlukta bi şeyleri olması gerektiği fiyatlarda alsak, her durumda da ilgililer iade geç geldiğinde para iadesi kupon mupon .

• benim sipariş de gecikti ücret iadesi istedim ,alışveriş yaptığım tutarda kupon tanımlamışlar sonra ürünlerde geldi ne yapıcam bilmiyorum

• sxlsoft S kullanıcısına yanıt

bir şey yapmanıza gerek yok hocam ürün de para da sizde kalacak

• Bunu sadece ben mi yaşıyorum? Geçen sefer de kargo poşeti yırtıktı. Geçen sefer eksik ürün vardı. Bu sefer de hasarlı ürün. Ben anlamadım ki gümrükte mi sorun oluyor yoksa kargoda mı ? Var mı başka bu tarz sorun yaşayan ?

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt
    Poşetten tutup fırlatırşarkwn içerk ağır olduğu için poşette yırtılmalar oluyor

• serden kullanıcısına yanıt
    Bana da yapmadılar

• Aynı üründen iki tane sipariş geçmişim 'tek tıkla ode' diye otomatik cevap verdi resimli filan. Dedim karta geç gelir zaten yerine başka bir ürün ekleyecektim. Temu bakiye ye anında dönüştü ama 'tek tıkla öde' 24 dakika için geçerliymiş. Abi zaten ürün max. 15,20 günde gelecek 24 dakika nedir. Büyük saçmalık. Neyseki 110 liralık birseydi bakiye öyle kaldı sipariş limiti tekrar düşerse kullaniriz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cntzlm kullanıcısına yanıt

Benim 22 Temmuz dan beri gümrükte maalesef

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.