Şimdi Ara

Temassız Ateş Ölçer Paylaşım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
12
Favori
163.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vision focus almaya karar verdik. hb ve n11 den 155-160₺ arası fiyatları acaba alan arkadaşlar neren kaça aldılar paylaşırsa bizde ona göre alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beurer kesinlikle önermiyorum 37 olan ateşi 40-41 gösteriyor Ve sürekli yapıyor bu hatayı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.firsatnerde.com/ates-olcer-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler/

    ateş ölçer alırken dikkat edilmesi gerekenler. Yardımcı olması dileğiyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfesörTeknoloji

    Beurer kesinlikle önermiyorum 37 olan ateşi 40-41 gösteriyor Ve sürekli yapıyor bu hatayı

    Hangi modeli? Bendede beurer var ama hiç sıkıntı yaşamadım? Acaba sizinki arızalı olmasın
  • 90 olan modeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 adet ateşölçer var üçüde aynı dereceyi gösteriyor bunlardan biriside jft 90. isterseniz garantiye gönderin arızalı olabilir.
  • Merhabalar
    Visio Focus ve Beurer FT90 arasinda kalan arkadaslar, hangisine karar verdiniz?
    Tecrubelerinizi aktarabilir misiniz?
    Ben de kararsiz kaldim da.. :)
  • Beurer aldım memnunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mscaldiran M kullanıcısına yanıt
    Ben visio focus aldım. gayet memnunum. konuda daha önce de belirtmiştim, otomatik ve manuel kalibrasyon edebilme fonksiyonları güzel. özellikle klavuz çizgilerinin olması çok hoşuma gitti. bu çizgiler sayesinde acaba yeterli mesafeden ölçtüm mü, yanlış mı oldu, dik tutamadım mı gibi sorular oluşmuyor kafada..
  • Tesekkurler
    Baska fikri olan var midir?
  • visiofocus ateş ölçeri tavsiye etmiyorum
    bu konudaki yorumlara istinaden bir iki ürün arasından visiofocus un temassız 160 tl civarında olan ürünü n11 den satın aldım
    aldıktan yaklaşık bir hafta sonra cihazın ön kısmında sağ ve sol tarafta iki mercek var bu mercekler üzerinde tırnağa gelen çatlak ya da derin çizikler vardı ürünü alalı bir hafta olduğu ve n11 onayını verdiğim için ne yapabilirim diye n11 müşteri hizmetleri görüşmem sonucunda yetkili teknik servisten ürünün çalışmasında herhangibir sorun olmadığına ilişkin yazı alarak aldığım yere kolaylıkla iade veya değişim talep edebileceğimi söyledi aldığım cihazın kutusu üzerince erçin medikalin etiketi ve garanti kağıdında da imzalı kaşeleri de bulunuyordu, Ankara'da visiofocus un ithalatını ve aynı zamanda teknik servisliğini yapan Erçin medikal iş yerine gittim onlar cihazın üzerindeki çiziklerin önemli olmadığını söyledi ancak ithalatı yapan kişi yani işyeri sahibi bana ısrarla cihazın düzgün çalıştığına ilişkin iki satır yazıyı vermedi bu kişiye laf anlatmakta, bu kişiyle iletişim kurmakta oldukça güçlük çektim amacım sadece cihazı aldığım kişiye cihazın çalışmasına dair herhangibir sorun olmadığı yazısını göstermekti çünkü teknik servis bu çizikleri ısrarla önemsiz birşey olduğunu söylemişlerdi ben o yazıyı alıp değişim veya iade isteyecektim zaten teknik servislerin bu sıklıkla yaptığı rutin denebilecek birşey.
    Şikayetvar sitesinde erçin medikal ile ilgili bir şikayeti de okuyunca firma hakkında açıkcası olumlu izlenim edinemedim benim isteğim bana göre son derece normal basit bir işlem olmasına rağmen yardımcı olmadılar sonrasında aldığım yer sağolsunlar yardımcı oldul
    ancak aldığım işyerinde iki kapalı kutu daha açtığımda aynı çiziklerin farklı şekillerde merceklerin üzerinde olması da bana tuhaf geldi firma defolu ürünleri mi türkiyeye gönderiyor sorusu aklıma geldi yanılıyor olabilirim ürünü alacaklara dikkatli olmalarını tavsiye ederim diğer yandan ürünü alından ölçerken bir kaç saniye ateş ölçülecek çocuk veya kişinin başını sabit tutmak gerekiyor çünkü yakınlaştırma mesafesine gelip ışığın daireler içerisine tam olarak getirip ölçüm sağlamak gerekiyor ben bu ürünü beurer marka temaslı alında ateş ölçerin 7 saniye süresinden dolayı ikinci ürün olarak almıştım ancak bu anlamda visiofocus çok farkı olmuyor




  • Arkadaşlar OMRON 720 kullanan var mı? Bu cihaz nasıl kapanıyor???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: izazen


    Arkadaşlar OMRON 720 kullanan var mı? Bu cihaz nasıl kapanıyor???

    visiofocus'un da benzer bir durumu var ancak ayarlardan 20 saniyede kapanmasını sağlayabiliyorsunuz kitapçığında bir bilgi yoksa teknik servisi biliyordur iletişim kurdunuz mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyni

    quote:

    Orijinalden alıntı: izazen


    Arkadaşlar OMRON 720 kullanan var mı? Bu cihaz nasıl kapanıyor???

    visiofocus'un da benzer bir durumu var ancak ayarlardan 20 saniyede kapanmasını sağlayabiliyorsunuz kitapçığında bir bilgi yoksa teknik servisi biliyordur iletişim kurdunuz mu?

    Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.

    Kitapçığında ekranda "OFF" yazısı gelene kadar butona basılı tutulması gerektiği, bu işlem sonrasında oda sıcaklığı ölçüm moduna geçeceği ve 1 dakika içinde kapanacağı yazıyor. Lakin dün gece bu işlemi yaptıktan sonra yaptığım kontrolde oda sıcaklığına geçti fakat kapanmadı, sabah kontrol ettim, üzerinden yaklaşık 8 saat geçmiş olmasına karşın hala kapanmadığını gördüm.

    Servisi Omega Farma adında bir şirket, ulaştım. Bir yetkili ile görüştüm. Kendisi cihazın zaren tamamen kapanmadığı, o işlemle sadece uyku moduna geçtiği (?) gibi bir bilgi aktardı. Ben de uyku moduna da geçmediğini, cihazın sabaha kadar oda sıcaklığı konumunda beklemede kaldığını ilettim. Geri dönüş yapmak üzere numaramı istedi. Durum budur...

    Aynı cihazı kullanan arkadaşlar varsa, sizin gibi onlar da görüş, öneri yahut çözüm yazarlarsa sevinirim...




  • Arkadaşlar wollex rc- 002 marka temassız ateş ölçerin bilgi ekranında bulunan bütün özellikler aynı anda görünüyor ve ortada 8888 yazıyor resimdeki gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim. Ekrantaki ünlem işareti ekran jelatininden dolayı görünüyor. Hata değil.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Temassız Ateş Ölçer Paylaşım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacceroni -- 15 Mayıs 2016; 11:03:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aldığım günden ber Beurer'i sıkıntısız kullanıyorum...

    Kullandığım Beurer marka ateş ölçeri, ister aç kapa düğmesinden kapatırsınız yada açık bırakır 2 dakika sonra otomatik kapanmasını izlersiniz...
  • Oda ısı ve nem oranını gözlemlemek için aynı zamanda Beurer'in bu ürününüde kullanıyorum:http://forum.donanimhaber.com/m_111230858//tm.htm#111230858

    Alarm, saat, takvim, Vs. Vs. hiç bir gereksiz mod yok... Sadece nem ve ısı ölçümü yapıyor... Nem oranı yükseldiği zaman klimamı yaklaşık 30 dakika nem alma modunda çaılştırıyorum...İçerisi soğumadan nemi kontrol altına alıyorum...
  • bende de beurer ft90 var normalden 2 derece fazla gösteriyor. civalı termometrede 39 olan bebeğimi 41 gösteriyor bu da bizi tedirgin ediyor. Allah'tan eski tip ateş ölçerimiz var da işi garantiye alıyoruz
  • Bende visio focus ve beuer arasinda kalanlardanim. Visio focus malzeme kalitesi olarak dandik duruyor gibi geldi. Ama olcum mesafesini gostermesi ve kalibrasyon olayi birer artı. Beuer ise bir alman:) malzemesi kaliteli,durusu estetik,ayrica tamamen bir medikal ürün uzmani.

    Ama kalibrasyon olmamasi,mesafeyi gostermemesi ve ölcüm yapmadan once 20-30 dk o ortama getirilmesi gibi durumlar da birer dezavantaj. Sonucta atesolceri birden kullanmaniz gerekebilir.

    Bilemedim kararsiz kaldim. Birde visio focusun hastanelerde falan kullanildigi dogru mu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biraylakadam -- 15 Haziran 2016; 0:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biraylakadam

    Bende visio focus ve beuer arasinda kalanlardanim. Visio focus malzeme kalitesi olarak dandik duruyor gibi geldi. Ama olcum mesafesini gostermesi ve kalibrasyon olayi birer artı. Beuer ise bir alman:) malzemesi kaliteli,durusu estetik,ayrica tamamen bir medikal ürün uzmani.

    Ama kalibrasyon olmamasi,mesafeyi gostermemesi ve ölcüm yapmadan once 20-30 dk o ortama getirilmesi gibi durumlar da birer dezavantaj. Sonucta atesolceri birden kullanmaniz gerekebilir.

    Bilemedim kararsiz kaldim. Birde visio focusun hastanelerde falan kullanildigi dogru mu acaba?

    herkese merhaba. ateş ölçer ile ilgili bende birkaç bilgi vermek istedim. visiofocus ürünü uzun zamandır ilgimi çekiyordu. araştırma yaparken kendimi burada buldum:) Visiofocus Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde
    Çocukların ateş ölçümünün temassız olanlarla ölçülmesinin uygun olup olmayacağı araştırmasında güvenilir cihaz olarak kullanılmıştır. Yani buradaki amaç cihazı test etmekten yana bu ölçüm metodunun uygun olup olmamasıdır. 76 çocuk üzerinde toplam 220 ölçüm yapılarak test tamamlanmıştır.
    sonuç olarak bu ölçüm metodunun güvenilir cihazla yapılması kaidesi ile timpanik ölçüm ile arasında sapmanın olmadığı, kliniklerde kullanılabilir olduğu ama konunun daha fazla araştırılması gerektiği sonucuna varılmıştır.
    yani testler visiofocus ile yapıldığı için bu cihaz alınabilir. diğer cihazlar için Türkiye de yapılmış bir test yok. Kendi ülkelerinde yapılmışsa da ben bulamadım. Yaptığımız yarı bilimsel araştırma sonucunda :) Visiofocus en alınabilir cihaz olarak değerlendirdik.
    Birde piyasada bulunan gerçi şu aralar pek bulunmuyor da Vipose ateş ölçer var. Bluetooth teknolojisini kullanan. güzel düşünmüşler ancak kola bağlanıyor ve sensör kısmı aksiler kısma denk gelmediğinden bize ateş ile ilgili yanlış bilgi verebiliyor. sensor hassas ölçüyor ama ölçüm yeri hatalı oluyor.
    Kendim visiofocus alacağım bu demek değildir ki diğer cihazlar kötü (100 tl altı çin mallarını konuya dahil etmiyoruz tabi) ama diğermarkaların bir arştırma ya da testlerini belge olarak bulamadık. sitelerinde yazıyor ama belgesi maleesef yok. herkese iyi günler.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.