Şimdi Ara

Temassız Ateş Ölçer Paylaşım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
12
Favori
164.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM BEN ATEŞ ÖLÇER ALACAM AMA KARARSIZ KALDIM

Medisana 48620 Tabanca Tip Infrared Uzaktan Ateş Ölçer FTG : 159 TL

Comfort Fs - 300 Hızlı ve Temassız Infrared Ateş Ölçer : 89,99 TL

DERECE ALINDAN 210 DM COMFORT : 100.00TL

ECZANE TEKNİSYENİ OLARAK ARAŞTIRMALARIM NETİCESİNDE BUNLARIN ÜÇÜNDEN BİRİ ALAMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANAN VE ALAN VAR MI ? ENÇOK DEPODA SATILAN VE GARANTİSİNİN SIKINTI OLMADINIDAN DOLARI TERCİHİM (DERECE ALINDAN 210 DM COMFORT : 100.00TL BU AMA FİKRİ OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
  • konuyu hortlatayım 100 tl bandında doğru ve güvenilir ölçüm yapan güncel bir cihaz tavsiye edebilecek arkadaşım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

konuyu hortlatayım 100 tl bandında doğru ve güvenilir ölçüm yapan güncel bir cihaz tavsiye edebilecek arkadaşım var mı?

• Arkadaşlar visiofocus ateş ölçer aldım, Bu aleti kullananlara acil cevaplı bir sorum olacak, visiofocus u yeni aldım fakat mavi kapağı açıp ölçüm yaptığımda iki yandaki beyaz ledlerin bir tanesinden ışık çıktığını farkettim. Diğer led den ışık çıkmıyor. Sizinde ateş ölçer bu şekildemi yoksa benimki arızalımı acaba. Cvplarınız için teşekkürler

• Bende bir tavsiye bekliyorum

• Yurtdışı veya yurtiçi alınabilecek marka model tavsiye verecek olan var mı yakın zamanda almam gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 25 Ekim 2016; 10:08:32 >

• Microlife temassız ateş ölçer. 3 yıldır kullanıyorum bu yıl kızım defalarca da elinden düşürdü bana mısın demedi. tekrarlanabilirliği de iyi.
    Ayrıca ortam ısısı da ölçebiliyor. Çocuk dr u tavsiyesiyle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esra-gurkan -- 1 Kasım 2016; 15:0:2 >

• Kafam allak bullak oldu ne alicam sasirdim visiofocus ve braun ilgimi çekti birde chicconun yeni bi temazsiz ates olcerini gördüm uzaklik sensörü varmis.. acilen almam lazim
  • Thermofocusun Türkiye'de satisi var mi acaba aslinda aklim onda ama bulamıyorum
  • Benim visiofocus bozuldu. Şu an vücüda tuttuğumda hi-2 yazıyor yani ölçüm aralığı dışında. Buzdolabının içini ölçtüm 25 dereceye yakın gösteriyor. Yani kısaca 25 derece sapma oluştu ve kendini kalibre edemiyor. tabi garantisi doldu yeni birşeyler bakıyorum. beurer ft90'ın adını çok gördüm forumda. uzun süre kullanıp şikayeti olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciffero

Benim visiofocus bozuldu. Şu an vücüda tuttuğumda hi-2 yazıyor yani ölçüm aralığı dışında. Buzdolabının içini ölçtüm 25 dereceye yakın gösteriyor. Yani kısaca 25 derece sapma oluştu ve kendini kalibre edemiyor. tabi garantisi doldu yeni birşeyler bakıyorum. beurer ft90'ın adını çok gördüm forumda. uzun süre kullanıp şikayeti olan varmı acaba?

5-6 tane temassız kullanmış birisi olarak ft90 ı tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum daha pili bitmedi. Enerji tüketimi çok az sapması en fazla 2 derece.
  • 2 derece azmı mübarek 38 i 40 gösteriyorsa at çöpe
  • Beurer 90 kullaniyoruz, guzel fakat yeni bebek sahibi olacaklara tavsiyem birse basit koltuk altindan olcum yapan ates olcer edinmeleri. İlk uc ay temassiz 37 dereceyi 38 lere yakin gosterip gereksiz heyecan yatatabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

2 derece azmı mübarek 38 i 40 gösteriyorsa at çöpe

Tmm attım. Anlaşılan hiç temassız kullanmamışsınız.
  • merhaba, bende de beurer var ve arkadaşların dediği gibi koltuk altıyla arasında 1 derece oynuyor. pek güvenilir bulmuyorum. diğer markalarda durum nedir onu da bilmiyorum ama sürekli ölçüyorum ve 38 derece ve üzerinde gösteriyor. ekranda da mutsuz bir yüz ifadesi.
  • Herkese selam arkadaşlar birkaç sorum olacak

1-En doğru ölçüm şekli nedir ?
    2-3 şekilde yani kulak, alın ve koltuk altı ölçümü yapabilen cihaz mevcutmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: luciffero

Benim visiofocus bozuldu. Şu an vücüda tuttuğumda hi-2 yazıyor yani ölçüm aralığı dışında. Buzdolabının içini ölçtüm 25 dereceye yakın gösteriyor. Yani kısaca 25 derece sapma oluştu ve kendini kalibre edemiyor. tabi garantisi doldu yeni birşeyler bakıyorum. beurer ft90'ın adını çok gördüm forumda. uzun süre kullanıp şikayeti olan varmı acaba?

5-6 tane temassız kullanmış birisi olarak ft90 ı tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum daha pili bitmedi. Enerji tüketimi çok az sapması en fazla 2 derece.

Merhaba , Beurer FT 90 temazsız ateş ölçer ve bir de ucuz çubuk beurer ft 09 beraber almayı düşünüyorum. ne dersiniz ?

temassız ateş ölçerlerde medisana diyen de var. medisana mı yoksa berurer mi daha net ölçer. beurer daha mı kalitelidir ?

bir de beurer in ft65 modeli var temassız ve ekstra olarak kulaktan da ölçüyor. ft90 mı yeni , ft65 mi ?

Ateşölçer kullananlardan tavsiye rica ediyorum. bilhassa beurer kullananlardan yardım lütfen :(

• singlewalf S kullanıcısına yanıt
    hangisi yeni hangisi eski bilmiyorum ama 100 TL ye almıştım ben ft90 ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

hangisi yeni hangisi eski bilmiyorum ama 100 TL ye almıştım ben ft90 ı

Merhaba
    peki memnunmusunuz hala kullanıyormusunuz? hatalı ölçmesi olsun , kalite olsun problem yaşadınız mı ? ölçüm dogrulugu nasıl test ettiniz mi hiç ? FT 90 rakama bakarsak en son sanırım. zaten en pahalısı kendi içinde :) 135tl civarında su anda
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.