Şimdi Ara

Temassız Ateş Ölçer Paylaşım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
12
Favori
164.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam memnunun çocuk 4 yaşına geldi hala kullanıyorum pilide bitmedi zaten kıştan kışa ihtiyaç oluyor ölçümleri çok iyi çok arka arkaya ölçüm yapmassan iyi.
  • Uzun araştırmalar sonucunda beurer FT 90 almaya karar verdim.

Fiyat 152 TL kuponlar alacağım.

Var mı itirazı ya da daha iyi önerisi olan?

• braun ntf-3000 kullanan tavsiye eden varmıdır,ölçümler doğrumu acaba?
  • Braun ntf 3000 ile ilgili beninde görüşe ihtiyacım var ancak kullanan yok sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Uzun araştırmalar sonucunda beurer FT 90 almaya karar verdim.

Fiyat 152 TL kuponlar alacağım.

Var mı itirazı ya da daha iyi önerisi olan?

Merhaba

Ürünü aldınız mı? Memnunmusunuz?

Bir ateş ölçer alacağız ama ölçüm doğruluğuna güvenebileceği bir ürün olsun istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TEREROKA kullanıcısına yanıt
    Kullanıyoruz biz memnunuz bir sıkıntı çıkmadı. Aynısından arkadaşım da geçen hafta aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende temazsız ateş ölçer arayışındayım.

Visio Focus Temassız Ateş Ölçeri almayı düşünüyorum.

Fiyat olarak en ucuz babymall da şuanada 130 Tl sizce nasıl?

Veya daha uygun fiyata alabileceğim bir yer varmıdır?
  • protoss1905 P kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. n11 den aldığınız acura dan memnun musunuz?
  • Merhabalar. Yeni dogan kizim icin temassiz olarak ebebekden Medisana FTE 48610 aldim. Kalibrasyon v.b gbi seyler duydum nasil yapilir ne edilir. Birde aldigim cihaz hhakkinda bilgi sahibi arkadaslar yardimci olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

2 derece azmı mübarek 38 i 40 gösteriyorsa at çöpe

Tmm attım. Anlaşılan hiç temassız kullanmamışsınız.

Eski bir mesaj ama sormadan gecmeyeyim, bir derece icin ~150tl az bir rakam degil. Buna ragmen en kabul edilebilir olani 2° sapma yapiyorsa bosa para vermeye gerek yok sanirim. Arkadas hakli gibi, tersini dusunelim 40i 38 gosterse cocuga havale gecirtir

Verdiginiz bilgiye gore yine en mantiklisi koltuk altindan olcen normal hasta termometresi oluyor sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

2 derece azmı mübarek 38 i 40 gösteriyorsa at çöpe

Tmm attım. Anlaşılan hiç temassız kullanmamışsınız.

Eski bir mesaj ama sormadan gecmeyeyim, bir derece icin ~150tl az bir rakam degil. Buna ragmen en kabul edilebilir olani 2° sapma yapiyorsa bosa para vermeye gerek yok sanirim. Arkadas hakli gibi, tersini dusunelim 40i 38 gosterse cocuga havale gecirtir

Verdiginiz bilgiye gore yine en mantiklisi koltuk altindan olcen normal hasta termometresi oluyor sanirim

Daha detaylı açıklayayım;
    Bahsettiğim 1-2 derecelik sapma arka arkaya ölçümlerde meydana geliyor.
    Bebeğinizin ateşin normalde 37 diyelim. Siz ölçütünüz FT90 ile 37,2 geldi. 5 sn sonra yine ölçtünüz 37,2 yi yine verdi. 15-20 saniye beklediniz yine ölçütünüz 38 verdi. Ölçümleri alından yaptınız fakat alnın aynı noktasına denk getirme oranınız çok az. Hassas ölçü aletleri olduğundan sapma arka arkaya ölçümlerde bir iki derece oynuyor.(sağlıklı ölçüm için bir iki dakika beklemelisiniz) yoksa kafasına göre bi 37 bi 38 vermiyor. Koltuk altı çubuğuna gelince civalı olduğundan en az 2 dakika koltuk altında tutuyorsunuz. Eğer kullandıysanız koltuk altı ateş ölçerleri bi kere kullanınca uzun süre ( yaklaşık 5-6 dakika kullandırmazlar; civa seviyesi oda sıcaklığına dönsün ki sonraki ölçüm sağlıklı olsun diye.)
    Uzun lafın kısası sağlıkçı değilim ama çocuğum sık sık rahatsızlandığı için çok fazla ateş ölçer değiştirdim. En sağlıklı sonuca braun ft-90 ile ekonomik olmasından dolayı kanaatimce vardım. F/p ürünü. Paranız çoksa bin liraya bile temassız kulaktan alından ölçerler var, alabilirsiniz arka arka sapma olmadan bin tane ölçümde yaparsınız. Param buna yetti çöpe atacak bir alet değil. görüşlerimi paylaştım. Görüşlerim afaki yada sallama değildir. Kullandım.
    iyi forumlar.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler, afaki vs. yazdiginiz gibi bir kastim yoktu zaten, tecrubeniz oldugu icin ozellikle sormustum bilgi almak icin.

Diger yandan civali olanlar cok uzun zamandir satilmiyor bile ama en dogru sonucu da onlar veriyor aslinda. Benim bahsettigim ufak lcd ekranli termometrelerdi, atesin yuksekligine gore 20-25 sn gibi bir surede olcuyor onlarda. Acaba cocuk o kadar sure sabit tutulabilir mi :)

• suicide kullanıcısına yanıt
    Ne demek ben teşekkür ederim. Aslında size değil at çöp diyen forumdaşa kızdım. Allah kimsenin başına vermesin bu konuya gelen herkes genelde çocuğu hasta olanlar oluyor o yüzden herkesin başında bu ateş ölçer derdi. Eskiden civalı olanlarda yoktu elle ölçüyordu insanlar soğuk bez koyup soğutuyorlardı. LCD ekranlısına gelince benim oğlum 2 saniyeden fazla sabit durmuyor hastayken kulaktan ölçerde var bende ama en iyi randımanı alından ölçerden alıyorum. Genelde ilk ölçümüm sağlıklı oluyor. Bence en iyisi kulaktan ölçenler ama kulağına bişey sokulmasını hiç bir bebek / çocuk istemiyor.
  • Merhaba akşam 16.00 a kadar sipariş vereceğim. Bütçem maksimum 100 TL. Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Babymediko Temassız Ateş Ölçer öneren veya kullanan var mıdır?

http://www.bebekatesolcer.com/

Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Şimdiden Teşekkürler
  • merhaba 100-120 TL bütçe ile temassız ateş ölçer almak istiyorum.piyasada çok farklı model ve fiyat var. tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?
  • luciffero kullanıcısına yanıt
    Bende kullandım 3 senedir sürekli hata veriyor veriyor. Elektronik aksamı çok hassas. Garanti kapsamında aldığım yere götürdüm yüzüme bile bakmadılar.
    Şu anda bende arıyorum ateş ölçer ama visiofocusu'yu tavsiye etmem kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeusa

Bende kullandım 3 senedir sürekli hata veriyor veriyor. Elektronik aksamı çok hassas. Garanti kapsamında aldığım yere götürdüm yüzüme bile bakmadılar.
    Şu anda bende arıyorum ateş ölçer ama visiofocusu'yu tavsiye etmem kesinlikle

Birkaç aydan beridir gerek manual gerek otomatik olarak 2 farklı ateş ölçer kullanıyorum doğrulamak için, normalde alırken bende çok araştırdım ateşli hastalık sonrası, braun ntf 3000 modelini satın aldım. Manual ile tam aynı ölçüyor, ama birçok kişi şunu karıştırıyor, 0.1 0.3 derecelik sapmalar normaldir.

Neden?

Koltukaltı bölgesinin ateşi ile makat bölgesinin ateşi bir olmaz, birkaç çok ufak ateş farklılıkları olacaktır, örneğin el ve ayakların soğuk olması gibi.

En iyi ve doğru ölçüm yurtdışı araştırmalarında da, braun ntf 3000 olarak görünüyordu aldık memnunuz tavsiye ederim.

Model bu:

• Kış geliyor konu canlandı
    braun serisini araştırın derim. Paranızı verdiğinize değer bence.
  • Visio Focus ateş ölçer çoğu sitede tükenmiş görünüyor..

Varolanlarda en ucuz n11'de var ve orada bile minimum 200,00 TL'nin üstünde?

Uygun fiyatlı satın alabilmem için yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Weewell WTN550R Dijital Temassız Termometre civilden 119 TL ye aldım. Kampanya varmış.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.