Şimdi Ara

Temassız Ateş Ölçer Paylaşım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
12
Favori
164.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütçe 100 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben temassız ateş ölçerlere nedense güvenemiyorum, oğlumda braun kulaktan ateş ölçer tercih etmiştim

Temassız kullanan varsa yorum alabilir miyim, yeğenim için bakıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: _witch_

Ben temassız ateş ölçerlere nedense güvenemiyorum, oğlumda braun kulaktan ateş ölçer tercih etmiştim

Genelde uzmanlarda önermiyor %100 doğru sonuç vermediğinden fakat eski tip ateş ölçerler pek kullanışlı olmadığından yeni nesil kulaktan ölçer ve alından ölçerler cazip olmakta.
    Size tavsiyem 4 tane farklı marka temassız kullanmış ve memnun kalmamış birisi olarak orta halli bütçeye en uygun cevap veren beurer jft90 modeli fiyatıda 100 lira civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: _witch_

Ben temassız ateş ölçerlere nedense güvenemiyorum, oğlumda braun kulaktan ateş ölçer tercih etmiştim

Genelde uzmanlarda önermiyor %100 doğru sonuç vermediğinden fakat eski tip ateş ölçerler pek kullanışlı olmadığından yeni nesil kulaktan ölçer ve alından ölçerler cazip olmakta.
    Size tavsiyem 4 tane farklı marka temassız kullanmış ve memnun kalmamış birisi olarak orta halli bütçeye en uygun cevap veren beurer jft90 modeli fiyatıda 100 lira civarında.

Teşekkürler öneri için

• Beurer FT90 aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visiofocus siddetle tavsiye ederim. 1 yildir sorunsuz kullaniyorum.
  • Beurer ft60 nasıldır ?

• Konuyu baştan sona 2 kere okudum. Seçenekleri beurer ft90 ile visionfocus olarak ikiye indirdim. Yalnız visionfocusla ilgili bir arkadaş, on/off tuşunun olmadığını, kapatmak için ya pilini çıkarmamız ya da 4 saat beklememiz gerektiğini yazmış. Gerçekten böyle mi? Bir de mavi kapağı kolay kırılıcak gibi demiş. Kullanan arkadaşlardan bu 2 konuyla ilgili bilgi alabilir miyim?
  • muratis M kullanıcısına yanıt
    4 saat uzun bir süre olup hiç bir üretici bu kadar uzun standby geçiş süresi kodlamaz... Süre konusunda bir yanlışlık olmasın...
  • kullanmadım ama bende arzum marka ölçer vardı hiç kapanmıyordu standby koymamışlar pili bir ay gidiyordu ama
  • Uzun araştırmalar sonucunda beurer ft90 ile vision focus arasında kaldım ve tercihimi vision focustan dan yana kullandım.

Özellikle otomatik ve manuel kalibrasyon özelliği ile ateş ölçerken ne kadar mesafeden tutmam gerektiğini gösteren klavuz çizgileri özelliğinden memnun kaldım.
  • muratis M kullanıcısına yanıt
    Alette on/off tuşu yok ve kapanmak için 4 saat geçmesi gerektiği doğru ancak ayarlarından bu özelliği değiştirebilirsiniz. isterseniz 20 saniye sonra kapanmasını sağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz..
  • Wellgro Infrared Temassız Kalibrasyonlu Ateş Ölçer
    sipariş verdim markayı bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Uzun araştırmalar sonucunda beurer ft90 ile vision focus arasında kaldım ve tercihimi vision focustan dan yana kullandım.

Özellikle otomatik ve manuel kalibrasyon özelliği ile ateş ölçerken ne kadar mesafeden tutmam gerektiğini gösteren klavuz çizgileri özelliğinden memnun kaldım.
    quote:

Orijinalden alynty: haacar

Uzun ara?tyrmalar sonucunda beurer ft90 ile vision focus arasynda kaldym ve tercihimi vision focustan dan yana kullandym.

Özellikle otomatik ve manuel kalibrasyon özelli?i ile ate? ölçerken ne kadar mesafeden tutmam gerekti?ini gösteren klavuz çizgileri özelli?inden memnun kaldym.

üstadym bende sizin gibi visiofocus ve beurer ft 90 arasynda kalanlardanym.

Fakat,
    Beurer firmasını aradığınızda dünya iyisi bir bayan ne isterseniz yardımcı oluyor her şeyi cevaplıyor ve garanti işlemleri için de nasıl bir yol izleneceğini çok basit bir şekilde anlatarak insanı rahatlatıyor.
    Visiofocus için ise bu konuda aynı şeyi maalesef söyleyemeyeceğim. Türkiye yetkili distiribütörü Ecrin Medikal,defalarca aradım hiç telefona bakan yok. mail attım geri dönüş yok. ürün bozulduğu ya da tökezledi?i zaman çöpe atyn my demek bu?

Benim ürün olarak gönlüm visiofocus a kayıyor ölçümle ilgili daha önde gelen özellikleri olduğu için ama ya garanti işleri?

Hiç muhattap olan var mı ecrin medikalle? Firmadan ne ses var ne soluk ben şimdi ne alacağım? Değerli tavsiyeleriniz nedir

Edit: Firma mail atmış. Firma dışında olunduğunda ulaşılamayabiliniyormuş :) cvp veriyorlar mayille de olsa.buna da şükür diek. şimdi visiofocus a kitlendim,sanırım aliciim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTRemEreN -- 24 Şubat 2016; 19:22:49 >

• ExTRemEreN kullanıcısına yanıt
    Hocam açık konuşmak gerekirse ben hiç garanti olayını düşünmedim. aslında haklısınız alette bir sorun olduğunda satıcı veya distribütör firma ürünün ne kadar arkasında duruyor araştırmak lazım ama elimizde fatura varsa illaki bir şekilde bu alet bozulduğunda sattıkları ürünün arkalarında durmaları gerekir. fatura varsa kanunlar da artık bu konularda genellikle tüketiciden yana oluyor.

önceki mesajımda da belirttiğim gibi manuel kalibrasyon ve özellikle klavuz çizgileri bence önemli detaylar. her ikisi de benim oldukça işime yarıyor ve doğru ölçüm için gerekli. ben visiofocus u tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Hocam açık konuşmak gerekirse ben hiç garanti olayını düşünmedim. aslında haklısınız alette bir sorun olduğunda satıcı veya distribütör firma ürünün ne kadar arkasında duruyor araştırmak lazım ama elimizde fatura varsa illaki bir şekilde bu alet bozulduğunda sattıkları ürünün arkalarında durmaları gerekir. fatura varsa kanunlar da artık bu konularda genellikle tüketiciden yana oluyor.

önceki mesajımda da belirttiğim gibi manuel kalibrasyon ve özellikle klavuz çizgileri bence önemli detaylar. her ikisi de benim oldukça işime yarıyor ve doğru ölçüm için gerekli. ben visiofocus u tavsiye ederim

Firmayla karşılıklı mailleşmelere başladık artık cvp verdiklerini ve çok kibar bir beyfendiyle muhattap olduğumu iletebilirm, garanti işide tamam :)

Aklıma takılan birşeyi sormuştum beyfendiye. Hani çoğu üründe de vardır ya itaalatçı garantisi ve yetkili distiribütör garantisi diye. Yetkili tüm Türkiye deki visiofocus lara kendilerinin garanti sağladığını ve rahatlıkla temin edebileceğimizi iletti, bu ayrıntı bize en ucuz ve en güvenilir siteden alışveriş yapabilme rahatlığını da sağlıyor efem...

Araştırmalarım beni sürekli bu alete çıkarınca bende şu aralar direk alma işine epey yoğunlaştım. Bu işi araştırmaya başlamadan önce braun alırım herhalde gibi bir ön yargım vardı ama kullanıcı yorumları ve tecrübeleri visiofocus u gösteriyor.

Okuduklarımdan FDA onaylı olMAdığını gördüm bu visiofocus kardeşin(ASTM ve CE var başka ne var bilmiyorum,bilen varsa lütfen paylaşssın). Fakat aşağıdaki link kafamı karıştırıyor,fda onayı mıdır bu nedir?:
    https://www.accessdata.fda.gov/cdrh_docs/pdf12/K122412.pdf

Yapmamız gereken "bence" birde çubuk şeklinde olan klasik ateş ölçer alıp sağlamalı ilerlemek. visiofocus uda kullanmadan önce ölçüm yapacağını yeri kurulayınız daha iyi imiş. Klasik çubuk ateş ölçerden de OMRON yada BEURER almayı düşünüyorum. varsa bu çubuk konusunda da işin ehli bir firma görüşlerinizi paylaşırsanız bizlerin de yaptığı gibi çok sevinirim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTRemEreN -- 25 Şubat 2016; 12:02:47 >

• Visio Focus'un fabrika ayarlarını veya hangi ayar ile sağlıklı ölçü yapılabilindiği bilen var mı ? şuan sadece mama sıcaklığı ile ortam sıcaklığı ölçme amaçlı kullanıyorum, umarım ateşli hastalık ölçmek zorunda kalmayız.
  • Arkadaşlar bana hem ateş ölçer hem de dış ortam ısısını ölçecek bir urun lazım.mesela hem bebeğin ateşini ölçecek hem de arabanın klimasinin kaç derece ufledigini gösterecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Visio Focus bu işi yapar. Hem ateş ölçer hem ortam ölçer özelliği var. Gerçi infrared olanların hepsinde bu özellik mevcut.
  • sulocum kullanıcısına yanıt
    omron veya mesitaş, gerek arızada birebir değişim gerek de kalibrasyon açısından tek geçilecek iki marka
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.