Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
37
Favori
45.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT: 10 AY ZAMANDAN SONRA PARAMI İCRA YOLUYLA ZORLA ALDIM ARKADAŞLAR HABERİNİZ OLSUN.

    1 yıl önce lg g4 almıştım telefon arızalandı 2 kere anakartı değişti 4 ay serviste bekledi en son 6 ay önce servise vermiştim arızası düzelmedi telefon hala arızalı kullanamıyorum 1 yıldır sadece 1 ay falan kullanabildim.

    Tüketici hakem heyeti kararı çıktı, ben bunu saymıyorum istediğini yap diyor kabul etmiyor. İcraya verdim hala alamadım.

    İstanbul Sirkecideki yerlerine gittim iri yarı bir adam üstüme yürüdü bağırdı çağırdı.

    Aynen şöyle diyor istersen tüketici hakem heyetine git istersen icrya ver bende 10 tane firma var yalandan bir adres gösteriririm ofis su arkada bir yer 2 tane mobilya var neyi haciz edecekler, firmayıda suriyeli birinin üstüne yaptım.
    Sana o parayı vermicem hiçbirşey alamayacaksın diyor.
    1500 liraya aldıgım faturası 1500 lira olan telefonu 500 lira sayıp üstüne baska telefon satmaya calısıyor misal samsung s7 onunda fiyatını piyasadan yukarda sayıp 500 tl telefonun değeri olarak sayıp normal fiyata bir daha telefon verelim diye kakalamaya çalışıyor. Birde bunların agrantisi altında telefon.
    Telefonu zaten tek basına alsam onun lg g4 üstüne vereceği paradan daha uyguna bile alabiliyorum adamın ne kanundan ne allahtan korkuyor.

    Tam bir pislik yuvası 2 kere gittim 2sindede dövecekti nerdeyse bağırmaları saymıyorum bile 2 ay oldu karar çıkalı telefonu alalı 1 yıl oldu 9 aydır arızalı.
    Ülkede 1300 lira asgari ücret, 1500 liraya telefon aldık zor bela onuda kullanamadık 150 tl ucuza gelicek diye aldık bide gidip bu firmadan.

    Ben hata ettim gittim gittigidiyordan bu firmadan aldım bildiğim satış yerlerindeki dükkanlarını sizinle paylaştım asla bulaşmayın ömrümde çok pislik ticaretci, satıcı, emlakcı vb kişi gördüm böylesini ilk defa gördüm.

    Alttaki firmaların hepsi aynı yer. 3-4 tane daha farklı magaza adı vs varda aklıma gelmedi şimdi.

    Konuyu

    hepsiburada.com -->http://www.hepsiburada.com/magaza/mys --> MYS İLETİŞİM
    n11.com -->http://www.n11.com/magaza/newport --> newport
    gittigidiyor.com -->http://profil.gittigidiyor.com/cepport --> cepport

    MYS İLETİŞİM
    İNTEL GARANTİ
    intellicel

    http://www.intellicel.com.tr/ ---> teknik servis dediği kendi firması aynı yerde firmayla.

    https://www.sikayetvar.com/intellicel-iletisim --> şikayetvar.com şikayetleri

    Konuyu ekşi'ye taşıyabilcek varsa çok güzel olurdu.

    TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL

    Avukatımla telefonda konustum bir kaç saat önce tebligat bekleniyormus, daha sonra icra işlemleri devam edecekmiş.
    Avukatımın aynı firmadan icra dosyası varmış 6 ay önce baslayan icra takipleri yeni sonuçlanmış ve müvekkili parasını almış benim daha çok beklemem gerekiyor galiba.
    Üstüme yürüyen MYS de ki adam sanıyorum şirket sahibi yada ortağı aynı zamanda orda işleri yürüten en üst başları firmanın bir harfini değiştiricem suriyeliye devredeceğim gibi şeylerden bahsedip parayı vermemek için herşeyi yapacağını söylemiş, benim gibi 1000 den fazla kişi varmış hepinize parayı versem 1-2 milyon para mı vericem bende o göt yok vermicem kimseye para diyordu birde. Bu mersis numarası değişmiş olması bu firmayı devretmesiyle ilgili olabilir mi acaba?


    EDİT : Arkadaşlar avukata kararı verdim vekaleti verdim 10-15 gün oldu e devletten bakıyorumda hiçbir gelişme yok ne kadar sürer bu icra olayı ?

    Bir başka ilginç konu ise 1 telefon satışından güya 10-20 tl kazanıyormuş sizce bir telefon satışından 1500 liralık bir telefon için düşünürsek ne kadar kazanıyordur?

    10-20 tl için 1500 liralık telefon satıp garanti veriyor olacak iş değil yeminler ediyor bide çok komediydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfasngl -- 9 Aralık 2016; 9:10:14 >



  • Klasik doğubank çamuru adamlar, ben de telefon aldım bunlardan ama Allahtan pek arıza veren bi model değil, g4 gibi kronik rahatsızlığı olan modeller insanı süründürür.
    Ben telefonu alırken yurtdışı garantisizmiş niyetine aldım ama adamlar tam 1 haftada yalan dolan söyleyip yolladılar.Bu satıcıdan uzak durmak gerektiği kesindir.

    Polise şikayetçi olsaydınız üzerinize yürüyen olduysa, adamın bi poh yiyeceği yoktur gözdağı vermiş.
    sirkecideki yerlerine gideseniz bir tane o telefonun kapalı jelatini dediğiniz vakumun ince naylon hali makinesi var içini açıyorlar içine kafalarına göre istediklerini koyuyorlar cıkartıyorlar kutuyu kapatıp makineya koyuyorlar makine sıfırmıs gibi jelatini basıyor :D siz aldınız açtınız kutuyu begenmediniz iade ettiniz kullanmadan. Telefonu tekrar alıp makineye sokuyorlar satıyorlar zaten içine avrupa yada baska ülkelerden nereden ithal ettilerse ona göre içindekini çıkartıp bize uygun sarj cihazı koyuyorlar insanlar bide sıfır kutu jelatini açılmamış falan diyorlar 3 sn kadar sürüyor üstüne sıfır jelatini koyması makinanın.
    yönetmelik cayma hakkını vermiş hocam, bu riski göze almıyorsa internette satış yapmayacak, eski usül dükkanda satış yapacak. kaldı ki internette satış yaparak dükkan kirası vermiyor, elektrik su ücreti vermiyor, eleman çalıştırmıyor, sonra vay efendim suistimal ediyorlar. 100 müşteriden 10 - 20 si suistimal eder, o kadarcık riski de göze alsın, zahmet olacak ama. lafım size değil o üçkağıtçılara.

    kaymaklı kadayıf kar olmasa gittigidiyorda, n11'de bu kadar çok satıcı olmaz
  • polise şikayet edin hocam ne adamın hesaplarına falan bloke koysun savcılağa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunun en son yöntem tasvip etmesemde yapmışlığım var adamı çekin bi köşeye dinsizin hakkından imansız gelir. (bazı insanlar hakediyor 2 gramlık aklıyla benim 1 aylık paramı hiç bişey yapmadan indiriyor ve bunu marifetmiş gibi anlatıyor övünüyor böyleleri bunu hakediyor)
  • Klasik doğubank çamuru adamlar, ben de telefon aldım bunlardan ama Allahtan pek arıza veren bi model değil, g4 gibi kronik rahatsızlığı olan modeller insanı süründürür.
    Ben telefonu alırken yurtdışı garantisizmiş niyetine aldım ama adamlar tam 1 haftada yalan dolan söyleyip yolladılar.Bu satıcıdan uzak durmak gerektiği kesindir.

    Polise şikayetçi olsaydınız üzerinize yürüyen olduysa, adamın bi poh yiyeceği yoktur gözdağı vermiş.
  • Bu gg deki cepport dan bende bir kaç tel aldım ama çok şükür telefonlarda bir sorun çıkmadı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    işin ceza boyutu yok, hukuki ihtilaf denip takipsizlik verilecek.
  • icra dan hesaplarına bloke talep edin, n11 veya online satış yaptığına göre hesap vardır, avukata tanışırsanız daha sağlam yol alırsınız; sonuçta elinizde ilam var avukatlar için kolay bi ihtilaf olacaktır.
  • merhaba, intellicell ithalatçı garantili g4 almıştım gittigidiyor aracılığı ile cepport satıcısından. Cepport işyeri mys iç ve dış ticaret ve intellicell yan yana dükkanlar zaten. Telefon bozulunca, bootloop ve ghostscreen sorunları olduğu için 18.08.2016 tarihinde teslim ettim. Dalga geçer gibi sadece yazılım yüklendi ama android 6.0 ile kullanmayınız diyorlar. Ne ekran ne anakart değişimi yapmışlar.

    THH ye başvurdum, bilirkişi inceledi telefonu.

    2 aya kalmaz sonuç çıkar gidip paranı alırsın demişti. Bende boşuna uğraşmışım demek adamlar parayı vermeyecek.
  • Elinizde kararınız varsa, gidin bir avukatla konuşun. Gümrükte, kargoda illaki şirket adına kargo veriyordur. Paranızı alırsınız bir şekilde.
  • Ben de SEMERS'den Mi4 almıştım. Telefon 1 aydır delta da bekliyor. Bırakın tamir edip yollamayı, adamlar hala arızanın ne olduğunu bulamamışlar. (Sorunu durup dururken kapandı, daha da açılmadı)

    Delta ile de SEMERS ile de görüştüm fakat iki firma da iade ya da değişim yoluna yanaşmıyor. Pzrtesi günü ben de hakem heyetine gidecem artık satıcıyı şikayet edicez neticede kanunda SATICI nın iade ya da değişim yapması gerekiyor..
  • Ne kötü bir durum, ya daha az ödemek için bu tür pislik satıcılarla uğraşma riskine gireceksiniz, ya da hiç risk almak istemiyorsanız çok daha fazla para ödeyip yurtiçi resmi distribütör garantili alacaksınız. Kırk katır mı, kırk satır mı hesabı...
  • internet üzerinden satış yapan firmanın illaki hesap numarası vardır.
    icralar eskisi gibi tvyi buzdolabını almakla yapılmıyor.
    ister suriyeli olsun ister afrikalı.
    bankacılık üzerinden hiç bir işlem yapamaz. taşınır ve taşınmazlara icra takibi, şerh konur.
    icra müdürlüklerine veya bir avukata danışın yanına kalmasın hırbonun.
  • Arkadaşlar avukata kararı verdim vekaleti verdim 10-15 gün oldu e devletten bakıyorumda hiçbir gelişme yok ne kadar sürer bu icra olayı ?
  • haybora kullanıcısına yanıt
    Bu pislik firmaya ekstra bir masraf cıkartmanın bir yolu var mı yani beni bunca zorluga sokup sadece aynı parayı mı ödeyecek cezası faizi vs amacım para almak değilde bunların yaptıkları yanına kar kalmasın diye.
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Fiziksel olarak bi dokunma olmadı ama dediğim gibi üzerime yürüdü bağırdı vs dokunsaydı polise mutlaka giderdim.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Polisin yapacağı birşey yok bi taraflarına birşeyler olacak ki belki bişeyler yaparlar.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ilk fırsatta basvur mesela yarın git basvur vakit kaybetmeden zaten uzun sürüyor 2-3 ay karardı 2-3 ay icraydı
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    takip başladıktan sonra faiz de oluyor diye biliyorum.
  • haybora kullanıcısına yanıt
    İki mesajı birden alıntı yapmayı bi beceremedim nasıl yaparım :)
  • Avukatın biraz ilgilenirse o parayı tahsil eder. Haftada bir ara sor dosyanın durumunu, e-devletten göremiyorsan dosyan açılmamış demektir, biraz sıkıştır.
    Hepsiburada, N11 ve GG'ye Birinci Haciz İhbarnamesi göndersin, Vergi Dairesine Vergi İadeleri için haciz yazısı göndersin. Biraz masraflı olur ama bütün bankalara Birinci Haciz İhbarnamesi gönderip hesaplarına bloke koyabilirsin. Banka başı (Tebligat:11 TL + Cevap pulu:5,20 TL) 16,20 TL masraf gerekir.
    Tahsil edilirse masrafın hepsini borçludan alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 24 Ekim 2016; 0:38:54 >
  • cepport'tan geçmişte ben de telefon almıştım. Ucuz yırtmışız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.