Teğmen
02 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İhtiyacı olanlar için bir buket çiçek fiyatına monitör.

Hepsiburada.com --> Viewsonic VA2465SMH 23.6" 5ms (Analog+HDMI) Full HD VA Led Monitör 172,28 TL

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2465smh-23-6-5ms-analog-hdmi-full-hd-va-led-monitor-p-BD804442?magaza=Hepsiburada

GÜNCELLEME: 05.02.2017 Saat:16.25
Sırf 5ms diye bir tane daha almadığıma şu an pişman oldum :)

KARGOYA VERİLDİ.
HB - Viewsonic VA2465SMH 23.6" 5ms Full HD - HDMI - VGA 172,28 TL - ***Kargoda***
Merhaba başlıkta da görüldüğü gibi sorum aslında açık.
Alman ve yurtdışı sitelerinde Vu+ ve Dreambox'un tüm modelleri satışta ama ülkemizde hiç bir yerde satışı yok gibi şu anda. Sadece Vu+ Zero ve Formuler modelleri var piyasada.

Diğer modeller neden gelmiyor bilgisi olan kısa bir açıklama yapabilir mi lütfen?

Bu sebeple Formuler alayım diyorum Formuler F1 yerine Formuler F3 alsam hangi özellikler eksik olur? (donanım konusunda sormuyorum, özellik ve kullanım olarak)
F3 modeli 512MB Ram ile Youtube videolarını oynatabilir mi?
F1 modelini alsam ne farkı olacak?
Bu sorularıma yanıt verebilir misiniz ya da başka bir model tavsiye edebilir misiniz?
- Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır TV almayı planlıyorum. Okudukça öğrendikçe soğuyorum ya da fikilerim değişiyor birden bire.
- Plazma'da karar kılıyorum ekran yanığı kafama takılıyor, dikkatli kullanırım diyorum bu sefer biri çok radyasyon yaydığını söylüyor. Gerçi her cihaz yayıyor ama içine kurt düşüyor insanın işte.
- Led aydınlatmalı Lcd lere bakıyorum hepsi birbirinden beter ışık sızmaları, bulutlanmalar, hareketli görüntülerde hareket eden kişi ya da nesnesnin peşindeki gölgelenmeler, ne ararsan var. Uzun zaman boyunca LG 'nin LW serisinden alayım diye düşündüm ama sonunda kandırmacadan ibaret olduğuna karar verdim. 3D henüz tam oturmadı diye düşünüyorum, çünkü daha HD bile oturmadı HD kanal kaç taneki evime 3D özellikli TV alayım?

- Özetle şu anda aklımı kurcalayan bir kaç marka ve model şunlar;
### LED LCD ###
* Sony 40 EX720
* Toshiba 40 TL838G
* Panasonic 42 E30E

### PLAZMA ###
* Panasonic P42 ST33E
* Panasonic P42 ST30E
* Panasonic P42 GW30E

- 2250 TL 'ye kadar ışık sızması, bulutlanma, hareketli görüntüde gölgelenme arkadan gelen iz, alttan geçen yazının okunmaması gibi vs. kronik sorunları olmayan, kısacası canımı sıkmadan izleyebileceğim güzel bir tv tavsiye edebilir misiniz. Led yada plazma diye ayırmıyorum, problem çıkarmasın yeterli benim için. Araştırmaktan da bıkkınlık geldi
Birde merak ediyorum plazmalarda da ölü piksel sorunu ledler kadar çok mu? Daha mı nadir görünüyor?

- Yorum yapan ve fikir ve tavsiyelerini sunan bütün herkese, şimdiden teşekkür ederim.
İşlemci, Anakart, Ram, Ekran Kartı, PSU tavsiye ederseniz sevinirim. Orta seviyede bütün oyunları da oynamak istiyorum.
Bütçem 700 - 800 TL arasıdır.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar;
Kardeşimin Nokia 2730 S40 telefonuna Ovi Maps için harita yükleyemiyorum. Hata veriyor sanırım hafıza kartındaki cities klasörü bozuk.
Telefonu en son yazılımına güncelledim 10.45 firmware yüklü.
Ovi maps'in sürümü kaç bilmiyorum gözükmüyor ya da ben bulamadım.

İçinizde 2730 kullanıcıları varsa hafıza kartlarındaki cities klasörünü paylaşabilirler mi? İçerisine harita yüklenmişde olabilir farketmez :)

Ya da bu problemin çözümü için öneri verebilir misiniz.
Teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar 337. Dönemde İZMİR İL J. K.LIĞI 'na gidecekerle burada bilgi paylaşımında bulunalım.
Daha önceki dönemlerde burada askerliğini yapmış arkadaşlarımız da (dedelerimizde) bilgi verirlerse seviniriz.
Nelerle karşılacağız?
Acemilikte neler yaşarız?
Eğitimi zor mudur, neler yapılır?
Dağıtımlar İzmir dışına olur mu? Olursa nerelere dağıtım yapılır?

Benim aklımı kurcalayan sorular bunlar yanıtlarını bulabilirsem sevineceğim
Teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar;
AMD İşlemci + 785G Anakart + DDR3 ram tavsiyesi almak istiyorum. Fiyat üst limitim 400 TL.

---------------------------------------------------------------
Asus M4A785TD-V Evo Anakart (Sideport için seçmiştim ama çok önemli değil herhalde)
AMD Athlon II X2 240 (bir miktar oc ile kullanıcaktım)
2 GB DDR3 1333MHz Ram
Bu bileşenleri alıcaktım fakat Evo anakartın ram seçtiğini yazmışlar vazgeçtim, uğraşmak istemiyorum.
Sorunsuz yeni bir tavsiye almak istedim sizlerden.
---------------------------------------------------------------

High Power Cool-Max 450W Aktif PFC 12cm Fanlı Silent Black (HPC-450-H12S) Power Supply kullanıyorum.
Böyle bir sistem için yeterli olur diye düşünüyorum, çünkü onboard ekran kartı kullanıcam. Ara sıra metin2 oynarım başka bir oyun sevdam yok.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Hakkında
İlgi Alanları: Teknoloji
Forum İmzası:
Dünya, Türk'lerin kurallarına uyacak!
Forum İkinci El İmzası:
Güven tek kullanımlıktır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 276
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.932 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.