Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ArchituX kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizin hepsini yapmak isterim ama avukat uğraşmak istemez muhtemelen.

    E-Devlette mahkeme dosyaları kısmında gözüküyor ama bir acıklama ilerleme vs bir bilgi yok.
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    Bunlarla uğraşmak avukatın işi zaten. Ayrıca sen vekalet verdiğin için senin yerine işlem yapacak, bu nedenle elinden gelen her şeyi yapmak zorunda, yeter ki masrafını karşılayın.
    Aslında bu işleri de avukat adına çalışanı/çalışanları yapacaktır. O yüzden siz arayın ve mutlaka Vergi No belirterek HB, GG, N11 e haciz yazısı göndermelerini talep edin yapacaklardır.

    E-Devlette daha fazlasını görmeniz mümkün değil sadece icra dosya nosunu görürsünüz. Dava dosyası olsa ekstradan duruşma tarihi görürdünüz.
  • Aslında böyle paralel ithalatçı firmalara bulaşmamak lazım. Distribütör garantili almak lazım.
  • Herkesin bütçesi ona göre, neden aldın demeyeceğim haklı sebeplerin vardır ama keşke LG TR garantili alsaydın hocam. Bekletiyorlar her servis gibi evet ama sonunda ya tamir ya değişim garanti. Senin şu haldeki G4'üne G5 değişimi bile çıkardı alanlar oldu. Ben G3 cihazımı verdim ellerinde G4 yok diye G5se modelini verdiler.

    Elektronik cihazları netten almama taraftarıyım ben. Evet güzellikleri var yok değil 14 koşulsuz iade (dürüst satıcı ise ), uygun fiyat, çeşit bolluğu vs ama yüz yüze derdini anlatacak bir birim yok karşında.

    Geçmiş olsun umarım adam insafa gelir de mağduriyetini giderir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Ekim 2016; 3:31:28 >
  • Adı sanı belli olmayan yerlerden gg, n11 den ucuz diye alıyorsunuz sonra başınıza bunlar geliyor. Kazanın doğurduğuna inanan, öldüğüne de inanacak bu iş böyle. 100 lira kar edeceğim diye böylelerinden alıyorsunuz sonra sorun yaşadık diyorsunuz.
  • Arkadaşa neden yükleniyorsunuz ki?
    Bu konuda kızacağınız biri varsa, bu şirketlere ithalat iznini veren ve sonrasında denetlemeyenlerdir, kanun yapıcılardır. Vatandaş ses çıkarmadıkça böyle uyanıklar yolunu bulmaya devam ediyor.
    Arkadaş alıcı olarak, tabi ki uygun ve ucuz olan yerden alacak. (Birebir aynı ürün zaten)
    Bizim asıl sorunumuz hakkımızı aramayı bilmiyoruz ve masraflardan korkuyoruz, masraflar da gerçekten çok fazla. (1 sayfa kağıt sırf tebligat diye 11 TL'den taşınır mı? Bu en küçük bedel üstelik)

    Her ne kadar kullanmasam da sevmesem de, Türkiye'de gerçek garanti veren tek firma Apple'dır. (Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, aldıkları para TR şartlarında vergiler sebebiyle çok fazla ama karşılığını alıyorsunuz.)

    Konumuza dönersek, paralelci uyanığın GG'de ki kayıtları eski (Kayıt Tarihi:25/11/2013 Mersis Numarası:0626038270000015 KEP Adresi:mys.iletisim@hs01.kep.tr) Mersis nosu değişmiş (terkin)
    GG'de demek ki çalışıyor ancak denetlemiyor. Kep adresi muhtemelen aynıdır ama işinize yaramayacak. (bu bilgiler kapanan Fatih Şb.'ne ait.)

    Oralardaki bilgiler yanlış olsa da Firma adres değiştirip tek ortaklı Ltd.Şti olarak faaliyetine devam ediyor. Avukatınız birazcık zaman ayırırsa paranızı alırsınız.




  • benim g3 de intellicell garantili telefonunuz bozulmazsa sıkıntı yaşamıyorsunuz haliyle. Ancak paralel telefon alanların eğer bozulursa cebinden yaptıracağını kabul etmesi gerekiyor (maalesef). Çünkü adam her şekilde kılıfına uydurup kullanıcı hatasına bağlıyor veya böyle uğraştırıyor. bu nedenle sağlam ucuz olmadığı sürece paralele bulaşmayın derim. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Hakkını arıyor ve umarım en kısa zamanda parasını alır.
  • Kardeşimde Samsung garantili J7 var. Ekran arızası için 280 TL istediler. Herhangi bir darbe v.b. kullanıcı hatası söz konusu olmadığı halde.
  • ArchituX kullanıcısına yanıt
    İlginiz nezaketiniz için teşekkürler öncelikle.

    Avukatımla telefonda konustum bir kaç saat önce tebligat bekleniyormus, daha sonra icra işlemleri devam edecekmiş.
    Avukatımın aynı firmadan icra dosyası varmış 6 ay önce baslayan icra takipleri yeni sonuçlanmış ve müvekkili parasını almış benim daha çok beklemem gerekiyor galiba.
    Avukat bürosundaki avukat yukarda paylaştığım karardaki imzası bulunan avukatın bürosundaki arkadaşı ve ücret talep etmeden ilgileniyor, sadece 100 küsür lira icra takip masrafı verdim avukatlık ücreti almadı. Umarım karşı taraftan alıyordur birşeyler. İlgilendi ve ücret talep etmediği için çokta sıkıştırmak istemiyorum. Gayet ilgili ve nazik bir beyfendiydi.

    Üstüme yürüyen MYS de ki adam sanıyorum şirket sahibi yada ortağı aynı zamanda orda işleri yürüten en üst başları firmanın bir harfini değiştiricem suriyeliye devredeceğim gibi şeylerden bahsedip parayı vermemek için herşeyi yapacağını söylemiş, benim gibi 1000 den fazla kişi varmış hepinize parayı versem 1-2 milyon para mı vericem bende o göt yok vermicem kimseye para diyordu birde. Bu mersis numarası değişmiş olması bu firmayı devretmesiyle ilgili olabilir mi acaba?

    Bu adamlar hala satış yapıyorlar birde heryerde.

    Bir başka ilginç konu ise 1 telefon satışından güya 10-20 tl kazanıyormuş sizce bir telefon satışından 1500 liralık bir telefon için düşünürsek ne kadar kazanıyordur?

    10-20 tl için 1500 liralık telefon satıp garanti veriyor olacak iş değil yeminler ediyor bide çok komediydi.




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sonuca ulaşırsınız.

    Konunun yukarlara gelmesi ve insanların bilgilenmesi için mesaj yazmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet gitsin böyle firmaya. Asla ama asla alışveriş yapmayın. Bir dönem kendilerinden LG G2 alarak alışveriş yapma gafletinde bulunmuştum... Kronik sarı leke problemi baş gösterince kapılarını çaldım, kansızlar çinden getirdikleri 3. kalite ekranı takıp bir de utanmadan orjinal aha lg lohosu, al lg lohosu diye atıp tutmuşlardı. Orjinal takın, yapın edin derken 2 gün sonra sıcaklıktan ekran kedisi çatlamıştı da bir daha da paralel ürün almayaya yemin etmiştim. Nitekim kendilerinin bana kazandırdıkları tek şey de bu olmuştur.
  • Ticari ahlak olmazsa işte böyle sonuçlar doğuruyor.
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun inşallah tez zamanda suçlular cezasını çeker.
  • benim telefonun garantisi mys iletişim intellicell görünüyor yandık desenize
  • gidin bir daha ses kaydı alın video çekin.
  • bimer' şikayet edin

    maliye'ye şikayet edin

    zabıta'ya şikayette bulunun

    özellikle maliye, ilgili her maliye kurumuna ihbar da bulunun. elbetteki muhasebe sistemi olarak uyuşmazlık çıkacaktır hesaplarında resmi olması gereken hesaplar mutlaka eksik ve dışardan uydurma fatura ile durumu kurtarma çabaları vardır. yapılan tüm kredi kartı işlemlerinin aynı değerde fatura karşılığı mutlaka eksiktir yani kredi kartı ödemesi alıp fatura fiş kesmeden satış yapma hali, bunu her esnaf yapar ama maliye yakalarsa s.ketir, cezayı kitler.

    inşallah hayırlı bir haber alırsın arkadaşım ama tavsiyem maliye - vergi dairesi gibi her yere e-ihbarda bulun
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    avukata verirseniz ayrıca vekalet ücreti çıkar
  • Ülkemizde bu işler sırtlanların elinde,denetim yok yaptırım yok. ister polise ister maliyeye gidelim bu insanlar dürüst vatandaşın hep mağdur olacağını biliyorlar. Birimiz sesimizi çıkarınca kral da çıplak olmuyor,aynı tas aynı hamam yaşayıp gidiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.