Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firma adresini değiştirmiş taşınmış adam bana adresi değiştiricem öyle yapıcam böyle yapıcam diye saydıklarını yapıyor gerçekten.
  • Avukat aracılığıyla mı takip ediyorsunuz? Dediği gibiyse şirket birinin üstüne ki (zaten bazı şirketlerde kuran kişinin herhangi bir sorumluluğu olmuyor), bununla birlikte şirketin de herhangi bir malvarlığı yoksa bişey alman mümkün değil maalesef. Malvarlığı olsa da bankada para yada taşınmaz, araç falan değilse gidip haciz yapılcakta onun masrafları vs. daha da zarar edersiniz muhtemelen. Şuan avukatınız ne diyor? Şirketin durumunu öğrenebilmesi lazım malvarlığı ya da bankada para var mı?
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Avukatım takip ediyor. Olumlu olarak bakıyor 4 haftaya kesin alırız gözüyle bakıyor. Firma e ticaret sitelerinde satışa devam ettiği için hesapları ve para akışları olduğu şahsi düşüncem. Bu adamlardan parayı almak ayrı bi önemli benim için maddi değil manevi olarak :) umarım alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfasngl

    Avukatım takip ediyor. Olumlu olarak bakıyor 4 haftaya kesin alırız gözüyle bakıyor. Firma e ticaret sitelerinde satışa devam ettiği için hesapları ve para akışları olduğu şahsi düşüncem. Bu adamlardan parayı almak ayrı bi önemli benim için maddi değil manevi olarak :) umarım alırım.

    Hocam çok sinirlendim yemin ediyorum..

    Toplayın 2-3 kişi gidin dükkana siz sus pus yaptıkça bunlar daha çok üzerinize gider.

    Böyleleri bana denk gelicekki ah ul*n ah

    Umarım avukattan sonuç alırsınız baktınız alamıyorsunuz 1.300 TL ödediniz telefona varsayalım.

    100 TL den 3 adam tutun gidip ne var yok indirsinler hemde 1.000 TL tahsil etsinler.

    Zararın neresinden dönerseniz kardır

    Böyle adamlara hukuk mukuk işlemiyorsa kendi adaletini sağlıyacaksın açık ve net..




  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi yapmayı çok isterim 1500 liraya almıştım. Bunlara 2000 tl zarar versem ben hiç para almasam gene razıyım. Adam tutma konusundada çok düşündüm haklıyken haksız duruma düşmek itemedim.
  • vallahi arkadaşların dediği gibi okurken sinirleniyor insan. 1 lira nereden kısabiliriz diye düşünüyoruz bazen, bu satıcı ya.şağın yaptığına bak. haklıyken haksız duruma düşme hocam, bu kadar sabretmişsin biraz daha sabret.

    ya.şağın referansı da iyi gg'da, demek ki referansa kanmamak lazım
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    hocam benim gibi 1000 kişi varmış bunlarla sorun yaşayan şikayet eden bunun gibi şikayet etmeyen gün yüzüne cıkmayanda 1000 kişi var belkide o puanlar mumkun değil ki doğru olsun ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum
  • Anlattığınız olay yıllar önce başıma gelmiş idi. Benzer bir durum. O sıra cep telefoncular revaçta internetten satışlar tek tük başlıyor. Yani tamamen kurumsallık ve insanlıktan uzak insanların elinde o zamanlar piyasa. Her neyse yerel gazetede bir haber okumuştum kadının biri aldığı telefonu bozuk olduğu için iade etmek istiyor fakat kavga çıkıyor ve kadın dayak yiyip hastaneye kaldırılıyordu. Meğersem bende bu olayın ustunden ıkı yada uc gun sonra oradan bır telefon almıştım ve bozuk çıkmış idi. Geri vermek için dükkana gittiğimde oturup beklemeye başladım. Konu açılsın diye haberde çıkan olayı dükkan sahibine sormuştum nerede oldu bu olay aslı astarı nedir diye . Adam demesin mi burada oldu bu olay falan diye. Zaten tip belalı birisi olduğunu belli ediyor. Başıma buna benzer bir olay gelmesin diye telefonu alıp çıkmıştım. Sözün özü hepsiburada yada teknosa diyorum buradakiler dışında satıcılara güvenmiyorum.




  • Hocam Bende daha önce bir çok defa paralel ithalat telefon aldım.Bazıları ile sorun yaşadım yaşamadım vs.

    Ama gercekten de bu INTELLICEL firması kadar işgüzar,yalancı,vurdumduymaz,düzenbaz bir firma görmedim.

    Bende daha önce buradan bir telefon almıştım(g4 değil ama oda kronik sorunlu bir telefondu). 4 kere servise gitti geldi ,adamlar telefonu bozuk aldıgı telefonu 2 ay serviste tutup tekrar bozuk olarak geri gönderdiler.

    4 kere servisten gelen telefona 10 TL den 40 TL kargo parası ödedim(kargoları da karşı ödemeli gönderiyor adamlar).Hepsinde de telefon ya 3-5 dakka çalışıp geri kapanıyordu.Yada 1-2 gün idare edip geri kapanıyordu.

    Aynı şekilde birde adamı keriz yerine koyup , diyorlar ki bu telefon adam olmaz bunu 750 TL ye sayalım (1600 TL ye sattıkları telefonu 5 ay sonra 750 ye sayacaklarmış) Piyasada 1500 TL olan telefona 2000 TL fiyat çekip 1250 TL daha ödeyin size başka model yeni telefon verelim diyorlar. Aksi taktirde 2 yıl dolana kadar böyle telefon servise gider gelir diye tehtid ediyorlar. Tüketici hakem heyetine gideceğim dediğiniz de de keyfiniz bilir kararda bizi ilgilendirmiyor vs vs cirkefe yatıyorlar...

    Resmen paranızla rezil olmak , telefon parası çöpe atmak istiyorsanız INTELLICEL'den alışveriş yapınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 8 Kasım 2016; 17:39:3 >




  • malesef bu firmalar ile ilgili denetim mekanizması yok,
    benim anlamadığımız bu adamlar cihazları ithal etmek için nasıl izin alıyorlar?
    (yıllar önce telefon ith şirketinde çalışmışlığım var) sistem değişmediyse çok sağlam prosedürleri var, ithal edilen modeller için ayrı ayrı lisans almak gerekiyor vs vs... gibi ... bu lisanları nasıl alıyorlar denetleyen yokmu çok enteresan...

    gerçi dört bir yanımız savaş başımızda ki terör belası , son atlatılan darbe falan devletede kızmak içimden gelmiyor...
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    sonuc ne oldu adalet yerini buldumu ?
  • Bu firmaya telefon ile ulaşmakta cok zor. Telefonlarını açmıyorlar.

    Ben aşağıdaki siteden şirket yetkilisimidir , sahibimidir Selim Bey 'in cep numarasını bulmuştum.Direk cepten arıyordum.Konusmak zorunda kalıyordu...

    İletişim sorunu yaşayanlar aşagıdaki linkten cep telefonu numarasını arayabilir.

    http://www.diyalogo.com/firmalar/intellicel-iletisim-elek-ve-gida-hizm-san-tic-ltd-sti/iletisim/175266
  • civimli C kullanıcısına yanıt
    hepsiburada'da satıcı hb olmayanlara da güvenme, onlarda da sıkıntı var
  • kurumsal mağazalarda asla iade almazlar mesela ama en azından servis garantisi olur.
  • yav kardeşim yanında 2 kişi daha alacaksın giedeceksin dükkana elinde belgeyle dükkanda kesinlikle kamera vardır zaten,diyeceksin verin paramı icrayı kaldırayım bu yine denyoluk yapacak üstünüze yürüyecek hakaret tehtid falan hemen geri çeklin çıkın dükkandan git savcılığa arkadaşlarında şahit olacak orda diyeceksin böyle böyle kameralarda var çekiyor delilde ortada hele birde darp yapmış olsa yemede yanında yat olur yemin ediyorum sürünür
  • kurumsal olsun bireysel olsun, satıcılarda iade ve değişime karşı bir alerji var. en beyefendi satıcı bile iade dedin mi cinnet geçiriyor çirkefleşiyor. ne bu iade değişim alerjisi anlamıyorum. istiyorlar ki satın al git, bir daha gözlerine görünme.

    ebay'ı gezerken görüyorum, satıcı ilana iade şartını mutlaka yazıyor. 15 gün içinde iade alırım veya 1 ay içinde iade alırım ama % 10 keserim gibi. ne güzel işte, en baştan şartlar belli, kimse kimseye çirkefleşmiyor.

    bizde internetten alışverişlerde cayma hakkı var, nedensiz iade edebilirsin belli süre içinde. ama gel de satıcıya anlat, iade dedin mi o efendim efendim çeken adamın ağzından köpükler geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blekwolf

    kurumsal olsun bireysel olsun, satıcılarda iade ve değişime karşı bir alerji var. en beyefendi satıcı bile iade dedin mi cinnet geçiriyor çirkefleşiyor. ne bu iade değişim alerjisi anlamıyorum. istiyorlar ki satın al git, bir daha gözlerine görünme.

    ebay'ı gezerken görüyorum, satıcı ilana iade şartını mutlaka yazıyor. 15 gün içinde iade alırım veya 1 ay içinde iade alırım ama % 10 keserim gibi. ne güzel işte, en baştan şartlar belli, kimse kimseye çirkefleşmiyor.

    bizde internetten alışverişlerde cayma hakkı var, nedensiz iade edebilirsin belli süre içinde. ama gel de satıcıya anlat, iade dedin mi o efendim efendim çeken adamın ağzından köpükler geliyor.


    o kadar çok suistimal eden varki. forumu bilmiyorsanız sanki, aliyim bi bakiyim nede olsa iade ederim kafası. satıcı kargo ödemiş ürünün değeri düşmüş kimin umurunda. küçük satıcılar çok zarar ediyor bu durum sebebiyle, sonra iş buraya varıyor.




  • hoodan kullanıcısına yanıt
    hayda firma isminide değiştirmiş çakal bunlar ödememek için neler yapıyorlar

    Intellicel Iletişim Elek.ve Gıda Hizm.san.tic.ltd.şti.

    eskiden böyle değildi isimleri
  • xenofx X kullanıcısına yanıt
    yönetmelik cayma hakkını vermiş hocam, bu riski göze almıyorsa internette satış yapmayacak, eski usül dükkanda satış yapacak. kaldı ki internette satış yaparak dükkan kirası vermiyor, elektrik su ücreti vermiyor, eleman çalıştırmıyor, sonra vay efendim suistimal ediyorlar. 100 müşteriden 10 - 20 si suistimal eder, o kadarcık riski de göze alsın, zahmet olacak ama. lafım size değil o üçkağıtçılara.

    kaymaklı kadayıf kar olmasa gittigidiyorda, n11'de bu kadar çok satıcı olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 9 Kasım 2016; 15:3:37 >
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    hocam sen bu konunun başlığını değiştir, bu çakalların gg, n11 vs isimlerini ekle başlığa, müşteri kaybetsin çakallar. bilmemne iletişim deyince akılda kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.