Binbaşı
18 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Halihazırda TTNET kullanıyorum. Binada TURKSAT Fiber, Telekomun VDSL hizmeti var. Ayda 30-40 GB ancak kullanıyorum bazı aylar o kadar da olmuyor. O nedenle 25-35 Mbit civarı en uygun tarifeye geçmek benim açımdan mantıklı. Araştırdığım kadarıyla Netspeed mantıklı geldi biraz.

Sizce Hangi ISS'ye hangi tarifeyle geçmek benim açımdan avantajlı olur?
Biraz gezdim konuları fakat bulamadim, pek ankastre konusulmamis.

1500 e kadar hangi ürünü almak mantiklidir?

Profilo 6250 eg
Arcelik 9381–9261 ya da
beko bma 6103 modelleri var.
Silinsin..
Merhabalar malumunuz ailenin yıldızı paketinde Beinmovies Stars ve Beinseries Comedy kanalları açık. BEinconnect ile televizyondan internete bağlanarak (Plus kutuyla) tüm içerikleri izleyebiliyor muyuz yabancı dizi ve filmleri. Şu an bu pakete sahip olup da hediye olarak film dizi paketlerini almamış arkadaş varsa kontrol edebilir mi acaba?
Bugün gittiğim bayi 90 gün dolmadan geri dönerseniz size uygun paketimiz yok. Standart olarak açılır hat, size ne teklif gelirse onu kullanırsnız gibisinden birşeyler söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olan yok mu acaba? Geçişlerden daha pahalı da olsa böyle bir paket yok mu? FATURASIZ için.
Telekoma gecen hafta gectik. Ama 10 aramanin 3 unde boyle abuk subuk sesler geliyor ve karsi tarafin sesini de alamiyorum benim de sesim gitmiyor. Kapatip arayinca da sebeke yokmus gibi bir iki dk kafa gidiyor telefonda sorun yok, daha once tcell de boyle bir sorun yasamamistim.

Basina gelen ya da cozumu bilen var mi? Lte 3g 2g hepsinde denedim oluyor ayni sekil
Geçen gün bayiden esnek aile 3 gb (25 tl ye 750 dk 5000 sms 3+3 gb internet) tarifesine geçiş için başvurdum. Freezone için kardeşimin tc sini verdim. Dün geçiş tamamlanmış. Bahar L tarifesine geçirmişler. Aradım müşteri temsilcisini, diyor ki biz müdahale edemiyoruz bayiye gitmeniz lazım. Diyorum başvuru evrağıma bakın orada yazmıştı bayi hangi tarifeye geçiş için başvurduğumu. Yok efendim bayiden başkası veremiyor indirimli tarifeleri falan zırvaladı baya.

Bu tarifeye geçmenin bir yolu yok mu bayiye gitmeden. Geçiş yaptığım bayi oldukça ters bir yerde. İlk günden pişman ettiler geçtiğime
Merhaba arkadaşlar, sadece NFC özelliği kullanılacak olan bir telefon arıyorum. HAngi modele yönelmemi önerirsiniz. Marka model önemli değil. İkinci el de alabilirim.
Sicak firsatlardaki (özellikle banka kampanyalari) sorulara baktikca dogru olduguna inandigim siralama
Hakkında
Meslek: Elektrik Muhendisi
Forum İmzası:
Happiness Only Real When Shared
Forum İkinci El İmzası:
Happiness Only Real When Shared
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.079
İkinci El Bölümü Mesajları: 576
Konularının görüntülenme sayısı: 16.177 (Bu ay: 244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 837 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.