Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tşkler kardeşim.Ellerine emeğine sağlık,her eve lazım bir üst başlık olmuş..
    Çalışmalarının devamını dilerim
  • çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler
  • Güzel yapmışsınızda benim aklıma şöyle birşey geldi :

Başlığı sürekli güncellemeniz sayfanın yavaşlamasına neden olacaktır ve sorunu bu başlık içinde bulmak zor olucaktır.Benim fikrim;madem böyle bir üst konu yapılmaya karar verildi bunu en iyi şekilde kullanalım.Nasıl derseniz? Şöyle:

Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP Kurulumu -http://forum.donanimhaber.com/m_9356538/tm.htm
    HijackThis Virüs Temizlik-http://resim.donanimhaber.com/m_13619446/mpage_1/key_//tm.htm#13619446
    ATI Tray Tools kullanımı-http://forum.donanimhaber.com/m_19721128/tm.htm

Benim fikrim bu

Tabi önemli olan birşey daha var oda başlıkların birbirine uyum sağlaması.
    Yani;
    Sata'ya Xp Kurulumundan sonra virüs temizlik yerine şu konu gelsin.
    Harddiskinizde Bad Sector Varsa Okuyun -http://forum.donanimhaber.com/m_19014402/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 13 Mart 2008; 9:40:58 >

• en üstte belirtmiyimmi o linkleri
  • güzel paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

en üstte belirtmiyimmi o linkleri

sen bilirsin.
    Ama önerimi göz önünde bulundurursan herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.
  • Süper paylaşıö Allah Razı olsun Ufak tefek şeyler uçup gidiyor bazen şimdi kalıcı oldu
  • güncellendi..
  • Emeğine sağlık hocam,güzel derleme olmuş
  • gerçekten çok yararlı bilgiler,herkesin öğrenmesi ve bilmesi gereken şeylerdir.. yüreğine emeğine sağlık
  • Süper Bir Paylaşım Çok Teşekkürler
  • emeğin için teşekkurler gferçekten güzel bir çalışma olurmuş...
  • Ben pcden hiç anlamam oyun felan oynamam tek kurcalıyıcı bir yeğenim var ona karşı tüm güvenlik duvarlarını eklettim ama bilmiyorum yokken bi yolunumu bulup giriyor fakat taramalarda virüs trojan vs bulunmadığı halde
    google çok yavaş geliyor ve ön bellekten arama yapamıyorum yaptığım zaman google trojan vs mi yüklemek istiyorsunuz casus programınızı çalıştırın vb gibi saçmalıyor tabi bana göre düz kullanıcı olduğum için öyle alıyorum ve my nete kesinlikle girmiyor gateway uyarısı dikkat ediyorum tiev volsoft filtre mynete girerken dönmeye başlıyor ve giriş yok firefoxtan girebiliyorum oda zor giriyor ve girdiğim sitelerde devamlı arayıcı halka dönüp duruyor sanki sayfa hala gelmemiş gibi sistem xp ultimate geçici olarak nasıl kurtulabilirim bu durumlardan
    el yardım herkeze şimdiden teşekkürler
  • hilmi kardeş bilmem yardımı olurmu aynı sorun bende de oldu. tesadüfen "Güvenlik duvarı ayarları" içindeki "özel durumlar" sekmesi altında bulunan "proğramlar ve hizmetler" penceresinde tuhaf şekillerden oluşan bir isim buldum. o ismi tıklayıp düzenle deyince c:\windows\minikugoo\minikugoo.exe yazısını gördüm. normalde böyle bir klasör ve dosya adı görünmüyor. güvenlik duvarı ayarlarından sildim ve problemim çözüldü.
    bu arada ben başka bişey sormak istiyorum bilen arkadaş yardım ederse sevinirim. msconfig başlangıç altında uninstall yaptığım proğramların bilgileri hala görünüyor bunları nasıl silebilirim.
    teşekkürler.
  • arkadaşlar hp marka bilgisayara format atarken setuptan hdd yi iptal ettim.şimdi tanıtıyorum ama hdd yi görüyor fakar windows yüklemesine devam etmiyor. donanım yapılandırmada hata var diyor. yani hdd den veri almıyor. hdd mi nasıl tanıtabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • benim bi sorunum var arkadaşlar windos kapan mıyor oturumu kapat diyince pc kendine res atıyo çalıştırdan regatif 200 düşürdüm ama gene olmadı napmam lazım
  • pc kapatmak icin pc acıkken fişinden cekiyorum pc zarar verirmi
  • tam 48 sayfa yazıcımın kartuşuna acımadan hemen çıktı aldım hepsını kıtap halıne getirdim

sağol
  • İsOmail kardeşim ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim bir ara vermiş olduğunuz cevabı size detaylı sorarım üstümdeki gribi atim üstünüze afiyet .. çünkü ben çok acemiyim bi yeğen daha var ona sordum ttneti arattı bana meğer yapılan bakım neticesinde arıza varmış mahallenin kutularında hız testini öğrettiler görevliler hiç girmedi teste ertesi gün bakılıcak dendi 1-2 saat sonaysa düzeldi test yaptım şu an iyi ve hızlı fakat testi firefox tan yapamıyorum onuda ilettim o programdandır dediler idare ediyorum fazla uğraşım olmadıı için fakat dediğini bikez daha sorucam sona size sizin sorunuza gelince verdiğim cevaplardan hız testinden bile haberdar olmadıımı anlamışsınızdır umarım kısa sürede başka bi arkadaş yardımcı olur size selamlar herkeze olsun

quote:

Orjinalden alıntı: is0mail

hilmi kardeş bilmem yardımı olurmu aynı sorun bende de oldu. tesadüfen "Güvenlik duvarı ayarları" içindeki "özel durumlar" sekmesi altında bulunan "proğramlar ve hizmetler" penceresinde tuhaf şekillerden oluşan bir isim buldum. o ismi tıklayıp düzenle deyince c:\windows\minikugoo\minikugoo.exe yazısını gördüm. normalde böyle bir klasör ve dosya adı görünmüyor. güvenlik duvarı ayarlarından sildim ve problemim çözüldü.
    bu arada ben başka bişey sormak istiyorum bilen arkadaş yardım ederse sevinirim. msconfig başlangıç altında uninstall yaptığım proğramların bilgileri hala görünüyor bunları nasıl silebilirim.
    teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.