Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işime yaradı baya tşkkürler cok güzel olmus
  • çok güzel paylaşım , elinize sağlık .
  • Çok Güzel bi paylaşım.. Çok Teşekkürler...
  • süper bi paylaşım olmuş elinize sağlık
  • süper bi paylaşım olmuş elinize sağlık
  • Teşekkürler.
  • Allah razı olsun
  • kardeşim ellerine sağlık gerçektende professionalce olmuş cok sağol paylaşım için ğere mümkünse sormak istediğim daha önemli konular var sana nasıl ulaşabilirim herhangi bir msn adresi falan karşılıklı mümkünmü.. yardımların için cok teşekkür ederim selametle...
  • cok sakıncalı arkadasım fiş cekmek bu senin için ii değil bilgi veri kaybı olabilir artı pcye parçasal arızada verbilirsin tevsiye etmiyorum...
  • çk teşekkr
  • bu kısa yolları yazan arkadaşa soralım belki sen bulursun bir çözüm sorunum şu :

Arkadaşlar bende MİCROSOFT marka ergonomik klavye var. Bu klavye ile oyun oynarken örneğin futbol da 4 veya 5 tuşa birden basmamız gerekiyor. yan çapraz koşularda pas atarken veya düz gidip pas atarken bu tuşlar çalışmıyor tepki vermiyor DÜT diye ses geliyor ve pas atmıyor. tam tersi konumlarda bazı tuşlar çalışıyor. ne yapmam lazım dünyanın parasını verip aldığımız klavyeden oyunda faydalanamıyoruz. bilen ve bu olayı çözmüş arkadaşların yardımlarını bekliyorum....
  • emeğe saygı...
  • gercekten güncel bilgiler
    emeğine sağlık kardesim
  • Çok sağlam döküman..
  • emegine sağlik paylaşim için teskkurler ...
  • Arkadaşlar benim önemli bir sorunum var ekren kartim on board ama oyunlari oynarken ekranda çizgiler beliriyor ve beni rahatsiz ediyor misal cs source ve warrockda var bu problem ilk windows da böyle şeyler yok tu şimdi başladi desem yeridir ve akla gelen direct x ve ekran karti sürücüleri yeni biliyorum ekran karti al diyeceksiniz ama bunun bi çözüm yolu yok mudur
    sistemim
    p duo coru 2 2.2 ghz
    p5b-mx-fifi
    2 ghb kingston 667mhz ram
  • emeğine sağlık kardeş çok güzel bilgiler vermişsin Allah razı sağolsun teşekkürler
  • arkadaşlar bişi sorucam size..pc yi açtığımda ekranda yani masaüstünde garip bişiler oluo.renkler değişio takılıo fln masaüstü resmi ilginç tuhaf bişi oluo nednse..bilgisayarı beklemeye alıorm yarım saat 1 saat sonra açıorm ekranda yine aynısı oluo fare oynamıo bile..ancak restart atıorm öle düzelio..sizce bunun nedeni nedir ya?? çok sinirimi bozdu.. anakart yada ekran kartım da sorun olabilir diye düşündüm ve ekran kartımın driver ını yükledm ama yine düzelmedi..sizce nie böle oluo?? tşkkr ederm
  • Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.
  • merhaba arkadaşlar,
    geçenlerde donanım haberden windows xp için themes indirdim, themes indirdikten sonra kurdum ve iki saat kadar sonra,
    COHUpdt.exe-illegal system DLL relocatin, hatası verdi acaba
    bu hatayı nasıl giderebilirim,
    şimdiden teşekkür ederim sizlere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.