Evet herkese tekrar merhaba; Biliyoruz daha kısa zaman önce The Dark Pictures Little Hope projesini bitirip yayınlamıştık. Gördüğümüz gelen tepkiler karşısında çok fazla mutlu olduk. Yorumların altında bir çok kişinin "Ashes çevirin..... Ashes de harika bir oyundur lütfen..... Ashesin üstesinden de gelirsiniz...." gibi yorumlar mesajlar aldık. Bu sevgi ve güvenin karşısında elbette bizlerin bunun karşılığını vermemizin gerektiğiniz düşündük ve projeye başlama kararı kaldık. Umarım yine sorunsuz, kaliteli ve sizlerin desteğiniz sayesinde bu işin içinde de çıkacağızdır...... Saygılarımla.... Proje Yöneticisi atessivas fayzdak1ng Çevirmen Kadrosu atessivas TranslatorParox serkanalic jamser LoneRanger Gözlemci fayzdak1ng Test amyfm Teknik Destek ve Paketleme atessivas CidQu SoloqYamayoutube The Dark Pictures Anthology - House of Ashes Türkçe Yama https://www.youtube.com/watch?v=qvQzPMhafIA&feature=youtu.beÇevirmen alımlarımız mevcuttur TIKLAYINIZ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayzdak1ng -- 12 Eylül 2024; 13:30:13 > |
TDPA: House of Ashes Türkçe Yama Yayımlandı(Güncel)
-
-
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık. Şimdiden kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Virtüöz Orkestra şefi yine büyük oynadı Anfield onu alkışlıyor
-
O'da onları alkışlıyor
-
Vay be! Sıkı başladınız. Elinize sağlık.
Kolay gelsin elinize sağlık
@tolga_yakup <3 teşekkürler
@Numenorian Man Teşekkürler <3
-
Daha çok korku oyunu, Daha çooook. :D Umarım Someday You'll Return'ün de üstesinden gelip normal çeviri olarak yapabilirsiniz. Elinize sağlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık. Kolaylıklar dilerim.
Şimdiden elinize,emeğinize sağlık. Yamayı diğer çalışmanızda olduğu gibi en kısa zamanda bitirmeniz dileğiyle. Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir9031 -- 18 Ağustos 2022; 9:38:34 > -
Tekrardan Merhaba, Little Hope oyununu yarısına yakın oynadım çeviriniz, senkronizasyon vs. gayet başarılı, ellerinize sağlık. Hause of Ashes yamasını ne kadar sürede bitirebilirsiniz, bitirme süresiyle ilgili planlama yaptınız mı acaba?
-
Yorumunuz ve keyif aldığınız için ben teşekkür ederim. Bitirme süresiyle ilgili şunu diye bilirim sanırım; Little hope yamasının bitirme süresiyle hemen hemen aynı olma ihtimali yüksek ama her zaman en kötüyü de düşünmek gerekirse bu yıl bitmeden bu oyunun yaması çıkacaktır diye tahmin ediyoruz.
-
Elinize emeğinize sağlık şimdiden. Serinin tamamlanması çok iyi olacak.
-
Hayırlı olsun. Kolay gelsin.
-
Gelişme var mi? İlk oyunu yamanızla bitirdim. Harika bir iş yaptınız tekrar ellerinize sağlık
%11 bir ilerleme mevcut.
-
%15'e gelmiş bulunmaktayız!
-
Eyvallah kolay gelsin
-
gözümüz yollarda
%71'e Gelmiş bulunmaktayız! |
Son düzlüğe girmiş bulunmaktayız :D %98 |
Test'e başlanıldı! |
%15'e gelmiş bulunmaktayız! |
Elimizden geldiğince bir çok oyunu çevirip ücretsiz şekilde yayınlamayı düşünüyoruz. @mrshelbyz Geliyorrrrr :)))) <3 |
Little Hope sizin yamanızla henüz bugün bitirdim. Ve sayenizde kıymetli vakit geçirmiş oldum. Çok teşekkür ederim. Yeni projenizi de sabırsızlıkla bekliyorum tabii ki. Umarım büyüyerek devam edersiniz. |
%85'e Gelmiş bulunmaktayız! |
Yama yayımlanmıştır! Keyifli Oyunlar :) |
%11 bir ilerleme mevcut. |
Benzer içerikler
- frostpunk türkçe yama
- night in the woods türkçe yama
- gta 5 türkçe yama
- baldur"s gate 2 türkçe yama
- batman arkham knight türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X