Şimdi Ara

TCK ihlal mi edildi ünlülere uyuşturucu operasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TCK göre ilk kez uyuşturucu kullandığı yada temin ettiği tespit edilen kişilere dava bile açılamıyor

Peki bu kişilere nasıl yakalama ve gözaltı kararı çıkıyor?

Torbacı beyan etti ise şu kişiye uyuşturucu sattım diye , satın aldığı iddia edilen kişi/kişiler ifadeye çağrılır , çağırılan kişi uyuşturucu kullandığı kabul ediyor ise test bile yapılmadan kamu davası ertelenir.

Öyle polisin jandarmanın terörist yakalamış edası ile kollarına girmesi basının çağrılıp çarşaf çarşaf görüntü alınması vs? Nedir bu?

Bundan önceki operasyon ve testlerde de bir sürü kişi temiz çıktı ama o görüntüler hep orada kalacak artık ne güzel İstanbul değil mi?

Hani şu iktidar yandaşı gazeteci diplomasi bile olmayıp yandaşlık ile Habertürk yayın yönetmeni olup uyuşturucu grup seks partilerinden davalar açılan adama misilleme olsun diye mi ünlü gözaltıları?

Laikler Atatürkçüler şöyle böyle diye siz birde bize ahlak dersi verdiniz , bize ahlak öğrettiniz o yandaş ekranlardan , iktidarın gücünü arkanıza alıp parmak salladınız , e oğlum en çok siz yapıyormuşsunuz? Pudra şekerleri videoları bilmem neler?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekonomiyi ya da son zamanlarda popüler olan gaipten gelen ihaları da konuşmuyor olabiliriz. abd'nin s400'leri rusyaya iade etmeyin ukraynaya karşı kullanırlar açıklaması sonucu s400'lerin atsan atılmaz satsan satılmaz seviyesine gelmesini de konuşmayabiliriz. hadi bunu geçtim, uyuşturucu kullananları en büyük suçlu ilan edip afişe ederken, bu uyuşturucunun ülkeye sokulması, ülkede merdiven altında imal edilmesi, tedarik zincirini kuran şebekeyle ilgili de hiç bir şey konuşulduğunu duymadım, onları da konuşmuyoruz. bunları geç, bu zincirin son halkası olan torbacıyı bile "etkin pişmanlık duymuş itiraf etti" diyerek salmışlar, zincirin son halkasına bile diş geçiremeyenler mi mücadele ediyor? yani bana giren çıkan ya da zorlama şantaj olmadığı sürece, kendi hür iradeleriyle kafaları yapıp grup yapıyorlarsa sana ne bana ne o mesele de var. forumda bir kaç çığırtkan var ülkenin bir numaralı sorunu uyuşturucu kullananlar ya da seks partisi düzenleyenlermiş gibi oldukça aktifler.

• Ülkede her şey şovdan ibaret.

TCK ihlal mi edildi ünlülere uyuşturucu operasyonuınstagram
    İçerik Garaj on Instagram: "🇹🇷 Dilan & Engin Polat çiftinin Ferrari’si artık polis arabası oldu diyorlar ancak ikisi farklı araba… #ferrari #trafikpolisi #türkpolisi #police #taksimmeydani"
    https://www.instagram.com/reel/C1cN9WoICTJ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ekonomiyi ya da son zamanlarda popüler olan gaipten gelen ihaları da konuşmuyor olabiliriz. abd'nin s400'leri rusyaya iade etmeyin ukraynaya karşı kullanırlar açıklaması sonucu s400'lerin atsan atılmaz satsan satılmaz seviyesine gelmesini de konuşmayabiliriz. hadi bunu geçtim, uyuşturucu kullananları en büyük suçlu ilan edip afişe ederken, bu uyuşturucunun ülkeye sokulması, ülkede merdiven altında imal edilmesi, tedarik zincirini kuran şebekeyle ilgili de hiç bir şey konuşulduğunu duymadım, onları da konuşmuyoruz. bunları geç, bu zincirin son halkası olan torbacıyı bile "etkin pişmanlık duymuş itiraf etti" diyerek salmışlar, zincirin son halkasına bile diş geçiremeyenler mi mücadele ediyor? yani bana giren çıkan ya da zorlama şantaj olmadığı sürece, kendi hür iradeleriyle kafaları yapıp grup yapıyorlarsa sana ne bana ne o mesele de var. forumda bir kaç çığırtkan var ülkenin bir numaralı sorunu uyuşturucu kullananlar ya da seks partisi düzenleyenlermiş gibi oldukça aktifler.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Her zaman ki gibi bilip bilmeden boş beleş konu açılıyor ne yazık ki.

Kim diyor ilk defa uyuşturucu kullanana dava bile açılamıyor diye ? Onu nerden uyduruyorsunuz ? TCK'ya göre uyuşturucu kullanmak suçtur ve 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırabilirsin. Ama infaz düzenlemesi kapsamında ilk suçu ise ilk yakalanmada yaa erteleme ya hükmün açıklanmasını geriye bırakma flan uygulanıyor. ( Ama 5 yıl içersinde başka suç işler veya aynı suçu tekrar işlersen bu hapis cezasını yatıyorsun. )

Ayrıca son zamanda bu tutuklananlar sadece uyuşturucu kullanmak iddiası ile yargılanmıyor. Uyuşturucu kullanmak 1 suç ise yanında Uyuşturucu temin etmek 2. suç veya ayrıca kullanılması için yer ve mekan sağlamak gibi değişik suçlar ile yargılanıyorlar. Hatta evinde aramalarda uyuşturucu bulunan varsa. ( Yasal kullanıcı sınırının üstünde satmaya bile sokabilir mahkeme. )

Mesela zamanında Deniz Seki bu yüzden Hapis bile yatmıştı. Ama sadece kullandığı tespit edilen bir çok ünlü Hapis yatmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Aralık 2025; 17:37:17 >

• çünkü sadece kullanım söz konusu değil , üretim - dağıtım - kullanımı için yer ayarlama gibi şüpheler var

@0zkanK. adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Her zaman ki gibi bilip bilmeden boş beleş konu açılıyor ne yazık ki.

( Ama 5 yıl içersinde başka suç işler veya aynı suçu tekrar işlersen bu hapis cezasını yatıyorsun. )

Bu eleman harbi avel , bana 5 yıl aynı suç işlemez sen örneğini getirmiş eğitimi kültürü bu kadar , lan benim başıma o zaten geldi sarhoş gotun birine vuruyordum tam oturmadı ama gözü morarmış bile gitmiş rapor almış şikayetçi olmuş banada 5 yıl uyguladılar

Bu 5 yıl uygulaması uyuşturucu için değil bambaşka bişey bu malı ben engelleyim yoksa beni banlatacak

Geçen avukat ile konuştum laf açıldı adamın dediğini yazdım ben ama köyünde elinde 500 internet ile herbolokolog OzkanK yargı dağıtıyor işine gelmeyince de "yeaaaaa" vs yazıyor avrat gibi haha

Şüphelerle adalet olmaz. Bak geçen seferki operasyonda bazı ünlü şarkıcılar, ünlü oyuncuların testleri negatif çıktı. Şüphe üzerine ünlülerin kariyerleri bitti belki, ne olacak şimdi?

• Akp yargısı işte çok da şey etmemek lazım . İçkini çerezini çayını al izle yapacak başka bir şey yok... Adamlar vatandaşları %80-90 vergiye bağladılar o paralarla da alem yapıyorlar ( habertürk ) birbirini vurduruyor ( TGRT CEO'su) milleti o kadar soydular ki milleti o kadar düdükledirler ki artık vatandaşı düdüklemeleri kesmiyor birbirlerini vurmaya başladılar . Bazı kesimde diyor ki "lan herkes birbirinin vuruyor bir biz kalmışız" deyip bunların bir kısmını yakalıyor kâh kıskançlık de kâh rahatsızlık de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 21 Aralık 2025; 15:36:55 >

Senin açtığın konulara cevap vermeye meraklı değilim.

Aman YALAN-YANLIŞ-EKSİK bilgiler veriyorsun ne yapayım.

Sana resmi soru cevap şeklinde kanunları attım oku öğren biraz. Uyuşturucu kullanan birine ilk defa yakalandığında dava bile açılamıyor diyorsun ama yok öyle bir şey işte. Sonra yazdığının yanlış olduğunu sende anlayınca her zaman ki gibi saçmalıyor ve hakaret vari konuşma moduna geçip üstte çıkmaya çalışıyorsun çocukça...

soruşturma şüpheyle başlar , adalet oldu veya olmadı denemez şuan boşuna çarpıtma daha soruşturma devam ediyor

yazışmalar ortadayken çağırılıp ifadesinin alınması ve evinin aranması normal değil mi yani ? yazışmalarda uyuşturucu madde temininden ve yetiştiriciliğinden bahsediliyor kaçırdıysan hatırlatmış olayım

gündeme düşünce leke kalır diyosan evet doğru hatta dava detaylarının sızdırılmasıda malesef bu lekeyi etkiler ama buda yargı sisteminin değil halkın IQ probleminden kaynaklı

şuan için önemli olan soruşturmanın sakız gibi uzatılmaması ve sonucunda adaletin sağlanması

• “TCK 191 kapsamında 'kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma' suçunu oluşturur ve cezası 2 yıldan 5 yıla kadar hapistir. Bu durumda ilk yakalanma ise kamu davasının ertelenmesi ve denetimli serbestlik süreci işler.”

Serbest değil hapis cezası alıyorlar ama yatmıyorlar, tedavi olsunlar diye ilk kullanıma denetimli serbestlik getirmişler. Alınan ünlülerin %90ına olacak olan da bu. Yatacak olan ise telefon şifresini veren enayiler. Rümeysa kendini ve uyuşturucu muhabbeti yaptığı onlarca kişiyi yaktı çünkü yazılı şekilde uyuşturucu kullanımını değil uyuşturucuyla ilgili diğer suçları işledikleri ortada. Mehmet Akif ise bambaşka bir olay örgüt kurmaktan girdi bir daha zor çıkar.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Brother Tolga B kullanıcısına yanıt

Cidden yayalar sıkıntılı, aynı durumdan muzdarip ben yaya 10 km ile vurdum yaya kırmızı bana yeşil yandığı halde polis olaydan 1 saat sonra geldiği halde ben suçlu çıktım gitmiş burnu kanadı diye birinci dereceden kırık almış hafif

Şimdi beni dava edip 150 bin TL para istedi

• Bir de bizdeki gazetecilerin chomarlığı var, ciddi bir chomarlık var bu AKP dönemi gazeteciliğinde. Mesela geçenki uyuşturucu operasyonunda ünlülerin uyuşturucu test sonuçları paylaşıldı kamuoyuna. Kullananlar neyse desen bile kullanmayanlardan ilaç kullananlar olduğu öğrenildi. Şimdi bu bir sağlık verisidir ve kişisel bir bilgidir. Bunun kamuoyuyla paylaşılması etik değildir, bu kişinin sağlık durumu bilgisini içerir. Kişinin hangi ilacı neden kullandığı gibi şeylerin kamuoyu mezesi yapılması doğru değildir, ünlü de olsa değildir. Ama işte bunu düşünen var mı yok. Hatta sanırım bunun KVKK'de yeri olması lazım. Ben o ünlülerin yerinde olsam tek tek bu ifşacılara dava açardım, itibar suikasti de yapılıyor derdim nitekim yapıldı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Aralık 2025; 22:50:44 >

Soruşturmanın nasıl başladığı ile kimse ilgilenmiyor. Millet hak hukuk adalet arıyor. Belli ki bu kavramlar Fransız kaldı. Soruşturma devam etse nolur etmese nolur. Ünlülerin kariyeri bitti. Sen kendini tatmin et. Hangi yazışma ortadaymış, kimin telefonunu bizzat inceledin? Kimin evi arandı? Bak aşağıdaki isimlerin evi arandı mı? Aşağıdaki isimlerin telefonlarını, yazışmalarını inceledin mi? Aşağıdaki isimler madde mi temin etmiş, madde mi yetiştirmiş? At iftirayı izi kalsın. Tam da senin zihniyetinin ürünü. "Halk düşük IQ'lü napıyım" diyerek zaten seviyeni belli etmişsin. Ülkedeki adaletsizliği halkın iq seviyesine bağlamak tam da senin zihniyetinin ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Soruşturmanın nasıl başladığı ile kimse ilgilenmiyor. Millet hak hukuk adalet arıyor. Belli ki bu kavramlar Fransız kaldı. Soruşturma devam etse nolur etmese nolur. Ünlülerin kariyeri bitti. Sen kendini tatmin et. Hangi yazışma ortadaymış, kimin telefonunu bizzat inceledin? Kimin evi arandı? Bak aşağıdaki isimlerin evi arandı mı? Aşağıdaki isimlerin telefonlarını, yazışmalarını inceledin mi? Aşağıdaki isimler madde mi temin etmiş, madde mi yetiştirmiş? At iftirayı izi kalsın. Tam da senin zihniyetinin ürünü. "Halk düşük IQ'lü napıyım" diyerek zaten seviyeni belli etmişsin. Ülkedeki adaletsizliği halkın iq seviyesine bağlamak tam da senin zihniyetinin ürünü.

hak hukuk adalet arayan ve bu düzene dur demek isteyen biri olarak tanımlarsın kendini diye tahmin ediyorum, böyle bir bireyin soruşturmanın nasıl başladığını umursamaması ve devam etse nolur etmese nolur diyerek adalet aradığını iddia etmesi ve bonus olarak Sadettin Saran'ın bile varlığını reddetmediği yazışmaları yok görmesi IQ teorimin ne kadar yerinde olduğunu göstermiş

• Uyusturucu kullanan unluleri aliyorlar, torbacilar etkin pismanliktan serbest. Peki bunlarin aga babalari nerede, baronlari neden yakalanip iceri alinmiyor... Yoksa ucu yerli ve milli escobar mi dokunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Uyuşturucu kullananın/satanın avukatlığı size mi düştü, kim bilir kaç gencin zehirlenmesinde parmakları var.

Katillerin bile ceza almaması için yalandan senaryo hazırlayıp kendini parçalayan tonla Avukat var.

Suçluların haddinden fazla hakkı yokmuş gibi, birde kamuoyu yaratarak bunlara biz yardım etmeyelim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.