Şimdi Ara

TCK ihlal mi edildi ünlülere uyuşturucu operasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Uyuşturucu özendirici haber yapmak da suçtur. Uyuşturucu kullanman gerekmez. Burada açıkça uyuşturucuyu hafifletme algısı yaratılıyor. Bir kez uyuşturucu kullanmak suç değil demek de suçtur. Yani her türlü kaçarın olmaz. Uyuşturucu kelimesi bile sonuçları itibariyle suç kapmasına girebilir. Uyuşturucunun u sunu gördün mü oradan uzaklaş. Tartışma yapmak en büyük aptallık olur.

Uyuşturucu içmedim, o zaman sende niye var; uyuşturucu almak suç, ister beleş olsun, ister yerde bul. Uyuşturucuyu sen mi ürettin, nerden buldun, bulmak suç, üretmek suç, yerde bulsan bile almak bile suç.

Uyuşturucu şakası yapmak suç; şakasına söyledim, mecaz olarak kullandım, kem kum ederek yırtamazsın.

Benim arazime bilmeden uyuşturucu bitkisi ekmişler, benim haberim olmadan işyerime uyuşturucu koymuşlar, benim haberim olmadan hesabımdan uyuşturucu parası aldılar, benim haberim olmadan bana uyuşturucu taşıttılar vs hepsi SUÇ.

Rüyada uyuşturucu görmek bile SUÇ olmalı

Bu toplum önce bu işin ciddiyetini anlamalı. Yoksa bu kafayla biz çok daha acı çekeriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Aralık 2025; 18:55:43 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.