En büyük şeytanlar bu ülkede
Nefret ettim bu ülkeden de yaş ilerledi gitmek zor en büyük şeytanlar Türkiye'deki bu dünyada
Su anlatma tarzına üsluba hal hadeketlere bezetmelere bakar mısın
Pendik vs Kartal belediyesi ...
Dün Pendik gittik iş için yollar vs gayet güzel hatta köy orman tarafı yolları ve Çamçeşme tarafı sanırım komple yeni asfalt yapılmış neyse
Oradan Kartal geçtik o zaman aklımıza geldi adım başı çukur araba çukura düşüyor artık bu kadar mı bozuk olur yol sonra dikkat ettim ki kaldırımlar da bozuk Kartal'da yamuk yumuk gönye yamuk yürüyorsun sonra aklıma daha dikkat edince çöp konteynerleri Pendik'te yer altında Kartal'da yer üstü tabi yazın özellikle sinek pislik daha çok yapıyor
Pendik 1-2 senede bir giderim her gittiğimde bir düzenleme yapılmış yol kaldırım yada peyzaj gibi Kartal gidiyorum belki 10-20 senedir aynıdır
Ve hayatımda bir kez görmedim bir tane belediye başkanı o ultra lüks makam araci Audi A8 Mercedes S serisi vs ile başkanı olduğu bölgeyi gezsin turlasın baştan sona yok malesef
Belediye olarak Pendik AKP Kartal CHP'de
Kripto AKP'li vs diyecekler ben hiç birini sevmiyorum ama CHP yillardir şu yönetime seçim kaybediyor ise suçu kendisinde arayacak şahsi görüşüm
İmamoğlu iddianamesinde yapay zeka izleri
3900 sayfalık iddianameyi 6 savcının yazdığını biliyoruz hemde bu kadar kısa sürede neyse
İTÜ ODTÜ gibi üniversitelerdeki bir kaç gönüllü öğrencinin yaptığı araştırmada İmamoğlu iddianamesinde büyük yapar zeka izleri görülüyor
Örneğin dil karmaşıklığı , ortalama kelime olasılık değeri İmamoğlu iddianamesinde 6.4 normalde bu oran 3.2 insan eli ile yazılan iddianamelerde
Yani bu iddianamede ki cumlelerin Türkçe dil yapısına göre fazlaca tahmin edilebilir olduğunu gösteriyor bu ne demek insandan insana değişen yazım şekli ve cümle kelime kurulumu yerine hepsi aynı yada birbirine benziyor
Başka yapay zeka izi bu iddianamede ki cümlelerin uzunluğu 8.2 normal iddianamelerde insan tarafından kaleme alınmış örneklerde bu 14 bu ne demek yapay zeka bütünsel tutarlılığını korumak için hata yapmamak kendisi ile çelişmemek için bunu yapıyor
Bir diğer örnek kalıp tekrarı , bu bakımdan , bu suretle , bu itibarla gibi kalıplar normal insan eli ile yazılan yazıdan 5 kat fazla kullanılmış
Yapay zeka metinlerinde aynı tür kelimeler bağlaçlar sıfat vs gibi aşırı kullanılır bu iddianamede de çok fazla var
Normal insan tarafından yazılmış metinlerde ardışık paragrafların benzerliği birbirini takip eden paragrafların benzerliği %0 iken yapay zekada bu çok fazladır İmamoğlu iddianamesinde de çok fazla var
Daha çok örnek var ama kim okuyacak neyse
Hepsini geç 150-200 günde 6 savcının 3900 sayfalık iddianameyi hazırlaması kaleme alması 3900 sayfanın birbiri ile asla çelişmemesi , 6 savcı tarafından 150-200 günde yazılmış 3900 sayfada ki binlerce kelimenin sıfatın cümlenin bir bütün içinde tutarlı olmasının imkanı tarihte örneği yok ama yapay zekaya bir kaç veri girildiğinde size 2 saniyede çıkarıyor
Büyük ihtimal bu iddianamenin sadece sonuç kısmı insan eli yazılmış yazık günah
Sonra kimse demesin yahu ben ülkeyi düzgün yonettigim halde dolar euro neden bu kadar yükseldi , yabancı yatırımcı gitti ve gelmiyor , hiç bir ülke bizimle iletişime geçmiyor vs malesef adaletin yargının bağımsız olmadığı ülkeler yanlız kalmaya batmaya mahkum
7/24 çalışan Osman'ın sefalet durumu
İşyerinde gördüm adam günde 12 saat çalışıyor sadece Pazar günleri tatil yapıyor ayda 4 diyebiliriz
Aldığı asgari ücret + fazla çalışma
Geçen gördüm işyerinde öğlen döner çıktı adam paket yaptırdı evine götürmeye , daha öncede gördüm işyerinde çıkan artan kötü tatlılari evine götüyordu çocuklar yesin diye 2 çocuğu var biri 7 diğer 4 yaşında eşide çalışmıyor çocuklar küçük diye evide kira
Hazır miras kalmış kira faiz ile geçinenlere bakıyorsun ülke cennet diyor ama çevremde artık çokça görmeye başladım Osman gibi adamları
Erdoğan'da çıkmış diyor ya en az 3 çocuk yapalım hangi para ile okuyacak beslenecek kim bakacak bu çocuklara tek maaş ile geçinen var mı?
Benim yan apartmanda ki tanıdık ev sahibi 38 bin TL istiyor dedi geçen 25-30 yaşında bina birde
Temiz toplum Cehape operasyonları
Dünyada aranan mafya liderleri Türkiye'den çıkıyor hatta çoğuna burada itibarlı iş adamı döviz getiyor diye vatandaşlık veriliyor
pkk bitirilmesi ile normalde pkk katılacak tipler İstanbul Avrupa yakasında terör estiriyor daltonlar casperlar vs gibi tiktokta birbirlerini tehdit ediyor silah el bombasi gösteriyor haraç isteyip el bombası bile atıyorlar ama polis birşey yaptığı bile yok aksine Erdoğan hakkında en ufak bir tweet atsan 55 bin TL maaş alan polis aslan kesiliyor garibanın ensesinde hemen
14-15 yaşında çocuklara tetikçilik yaptırılmaya başlanan ülkedenin bitmiş ekonomi ile birlikte cahil ailelerin yetiştirdiği çocuklar suçtan kolay paradan başka çıkış bulamıyor
Ülkenin milliyetçi diye geçinen partisi Önder Apo diyip 22 sene Cehape dem parti el ele dedikten sonra dem parti liderlerini otobuslerin üstüne çıkarıyor hatta Demirtaş'ı da çıkaralım diyor
Hal böyle iken AKP koltuğu kaybetmemek için TEMİZ ELLER OPERASYONU yapıyor cehapeye :) sanki Türkiye İsveç Danimarka gibi demokrasi adalet ülkesi de tek sıkıntı bu
Gırtlağa kadar çamura batmışız ne temiz eli?
Türk traktör 39 milyar TL ciro
Yeni Akit denen sözde medya troll gazete haber yapmış
Daralan pazarın tek kazananı! 39.2 milyar TL ciroyla yıla damga vurdu
TürkTraktör, 2025’in ilk dokuz ayında 21 binden fazla traktör üreterek Türkiye traktör pazarında yüzde 41’in üzerinde paya ulaştı. Şirket, 39,2 milyar TL ciro ve 917 milyon TL net kârla yılın üçüncü çeyreğini lider olarak tamamladı.
Halbuki ekonomide söz sahibi bu işi bilenler insanlar ekonomi medyası tam tersini söylüyor , beklentinin altında kâr ve risklerin sürdüğü
Siyasetten uzak bir örnek verdim , her parası imkanı olan Televizyon gazete vs açarak rüzgar nereden esiyor ise oradan haber adı altında paylaşım yapabilir mi? Bunun bir suçu yaptırımı yok mu diyeceğim ama iletişim başkanlığı diye bir kurum var Türkiye'de oda iktidar yandaşı olarak kararlar veriyor , Türkiye insanı çoğu da sosyal medyada yaşamını sürdürüyor zaten nasıl olacak bu
Şimdi Cehape düşünsün EuroFighter Typoon
Baktık Kaan uçağına ve tecrübemiz ne teknolojimiz ne ekonomimiz yetiyor 15-20 sene var hizmete girmesine belediye seçiminde de malzeme yaptık havalandırdık yeter
20 tane Eurofighter Typhoon aldık az kullanılmış Umman Katar İngiltere gibi ülkelerden hatasız boyasız sadece eğitim uçuşu için kısa süre kullanılmış
İspanya 2022 tarihinde tanesini 85 milyon pound 20 tanesine 1.7 milyar pound Ödemiş , Katar tanesini 250 milyon pound almış
Türkiye Eurofighter Typhoon tanesini 400 milyon pound aldı 20 tanesi 8 milyar pound yapıyor
Eyyy Cehape zihniyeti eyyyy bizi her fırsatta Haçlıya şikayet eden Cehape şimdi ne yapacaksın uçaklar da geldi?
Bu arada Trump artık Avrupa'ya olan askeri desteğini azaltacağını söyleyince gözler direk Türkiye'ye çevrildi NATO üyesiyiz zaten , bir anlamda Türkiye'nin askeri gücüne muhtaç kalan Avrupa'dan 85 milyon poundluk uçağı 400 milyon pounda aldık , şimdi devlette liyakat sorgulasak ayıp mı olur? Kimse demiyor mu bu uçaklar kaç para? İspanya almış 85 biz elimize düşen Avrupa'dan 400 aldık beş tane alacağına bir adet aldın
Ben daha çok Dem&Cehape seçmenini görüyorum
Eski yorumları okuyorum da max 5 IQ dediğim tipler hiç değişmemiş
Acaba şuan ne düşünüyorlar bunları söyleyen primatlar :)
Malum AKP'nin iktidar ortağı "milliyetçi" hareket partisi lideri bile artık Önder Apo diyor meclise gelsin diyor yeni yeniden açılım konuşuluyor, Apoyu eleştiren Tweet atan 25 senesini terörle mücadele de gecirmis Kahraman komutanlar hapise atılıyor
Ne düşünüyorsunuz lan 22 senedir dem cehape ele ele , Cehape gelirse ulkeyi PKK'ya teslim eder diyen %50 hiç mi utanmıyorsunuz lan insan içine nasıl çıkıyorsunuz
Neymiş devlet Bahçeli eleştirmiş hadi lan ordan apoya laf etti diye tutuklandı

Cinayete azmettirici TV dizileri
Her gün yenisi çekiliyor
Daha dün yeni fragman izledim yine Ağa paşa dizisi yine onlarca adam birbirine silah çekiyor acı gözyaşı
Birbirini tavuk gibi kesenler , her bölümde silahlı çatışmalar birbirini öldürenler , kadinlarin cinnet geçirmiş gibi ağlamaları feryatları
Alkol sigara Tv'de yasak buğulu ama gerisi serbest
Bir toplumun psikolojisi nasıl bozulur bir ülke nasıl içten içe bitirilir eğitimi verilmesi gerekir Türkiye örneği ile hem ekonomi hemde televizyon medya en büyük örneği
RTÜK diye birşey var gram toplum yararına çalışmıyor işi gücü iktidar partisi ve muhalifleri nasıl engellerim
Eskiden Bill Cosby vardı Bizimkiler vardı Çarli vardı bir sürü aile komedi vs dizisi vardı şimdi ki dizilerin %90 zihinsel hastalık sebebi cinayet kavga cinnet ağlama arka planda gerilim müzikleri
Bu ülkede şansa yaşıyorsunuz
zonguldak'ın çaycuma ilçesinde su kuyusunda 17 yaşındaki hasret akkuzu'ya ait cansız beden çıkarıldı. cinayet şüphelisi 41 yaşındaki deniz boyacı, aydın'da yakayı ele verdi. boyacı'nın 2001 yılında 17 yaşındayken 4 kişiyi öldürmekten tutuklandığı, 2016'da tahliye olduktan sonra başka bir cinayetten tekrar tutuklandığı ve açık cezaevinden izinli çıktığı ancak dönmediği ortaya çıktı.
Ahmet minguzzi cinayeti sanığının neden bu kadar rahat olduğunu anladınız mı şimdi 4 kişiyi öldürmüş 15 sene sonra tahliye olmuş
Bu yasaları kim yazdı ise bu katillerin dışarı çıkmasını kim sağlıyor ise komple idam etmek lazım , dünyanın hangi ülkesinde 4 kişiyi öldürüp 15 sene yatıp çıkabilirsniz?
Nerede: Bir kullanıcının profiline bakıyor.
Son Giriş: 1 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 3.949)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 225 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
2