Çelik kubbe ne oldu?
İran demek istese füzeye doyuracak bizi ilk füzesi NATO'nun akdenizdeki gemisinden atılan füze ile vuruldu ikincisi patriot ile sanırım
Diyorlar ki NATO bizi koruyor NATO aslında İncirlik üssünü koruyor daha bizi koruyor mu tam göremedik
@Yasir Metin Akpınar var donanım haber haber editörü her gün Türkiye şunu yapdi bunu yapdi uçuyoruz kaçıyoruz diye konu açıyor bir sürü de Çelik kubbe konusu var ondan da dinleyelim bu füzeleri biz neden bulamadık ve vurmadık henüz
Her gün konusunu açtığına göre değerli bilgileri ile bizi aydınlatır Rizeli Yasir kardeşimiz herhalde
Ayetullah Humeyni hikayesi
İran İslam devrimi lideri Ayetullah Humeyni hikayesi , Yılmaz Özdil anlatmış çok ilginç bir hikaye ayrıca biraz empati biraz hoşgörü ile herşeyin mümkün olduğu insan ilişkileri var
Amerika'nın İran Afganistan gibi ülkelerin geri gitmesi için laiklik karşıtı rejimleri getirdiğini daha önceden duymuştuk zaten , en zayıf ülkeler en cahil ülkelerdir bu da sanat spor ilim bilimsiz ülkeler , Afganistan kadınların okuma hakkının alınması sinema fotoğrafın yasak olduğu 1300 lerde yaşayan bir ülke şuan Taliban ile örneğin
Ne kadar acı Mafya babasindan medet umuyorsun
Yalova'da yanında bebeği ile darp edilen baba konuşuluyor
Sosyal medya insanlar Sedat Peker den medet umuyor , ne kadar acı değil mi Türkiye Cumhuriyeti devletinden değil , jandarma yanında vuruyorlar adama
Erdoğan hakkında bir tweet atsan hakaret etsen nerede olursan ol 1 günde bulup içinden geçiyorlar , muhalif gazeteci Altaylı gibi İmamoğlu gibi iktidar tehlikesi olsan aylarca içeride süründürüyorlar
Adalet yargı bağımsız mi birilerinin elinde yozlaştı mı? Ne oldu Türkiye'ye
Ben şahsen silah almayı düşünüyorum evimde dursun benim anam ağlayacağına onların ki ağlasın
11 ay aç mısın diye soran yok Ramazan gelince
11 ay bu millete bu vatanın öğrencilerine çocuklarına ne yediniz beslenmenizde ne var diye sormuyorlar ama Ramazan gelince oruç musun diye sorma cüretini kendilerinde buluyorlar
Hepsinin tuzu kuru sırtı pek karnı tok keyfi yerinde başkasını ülkesini düşünecek kadar vizyon kültür yok
Haram lokma yerken besmele çeken insanlardan tiksindim
Ali Şeriati (1933-1977)
Trendyol Yemek yorumun reddedildi :)
Bakın Çin Avrupa Amerika ne ise hiç bir ülkede satın aldığınız bir ürünü yorumlarken red edilmezsiniz , sadece Türkiye'de gördüm bunu 1 Trendyol çok var birde Hepsiburada
Trendyol yemekten pizza siparişi verdim geçen , Et Budur isimli pizza ama eve gelen Salçalı Hamur budur pizzası oldu ve bunu da aynı şekilde ürün değerlendirmeye yazdım bugün baktım ki değerlendirme reddedildi yazıyor
Resmen bu adamlar sizi dolandırıyorlar ve dolandırıcı satıcılarını koruyor bugün bu Trendyol uygulamasını sildim telefondan direk sizde öyle yapın kardeşim kimse kimseyi salak yerine koymasın
Bu işi Cehape yapsa 50 sene konuşurdu AKP
Boğaziçi ve 15 temmuz şehitler köprüsü ve 9 otoyol özelleştirme yani satış için İngiliz danışmanlık şirketine gidilmiş
Kendilerinin yaptığı yap işlet devlet müşteri garantili hastane otoyol havaalanı tünelden sonra zamanında kendi cebimizden yaptığımız koca köprüler satılıyor
Düşünsenize bunu CHP iktidarı yapsaydı yandaş televizyonlarda elinde oklavalı herbolokologlar uzmanlar belgeseller sosyal medya trolleri 50 sene konuşurdu
Helal olsun yurtdışı alışverişi yasaklayan AKP
Bir tane şarj cihazı alamadım kaç gündür , büyük alışveriş sitelerinde satılan ürünlerin %80 çakma ve söylenen verilerin hepsi yalan 70w şarj cihazı diye satılıyor 10w halbuki ve bunun hiç bir yaptırımı yok
Resmen Türkiye'de online dolandırıcılık yapılıyor AKP hükümeti izliyor Çin'den çakma ne ürün varsa Türkiye'de
Ben Çin Ebay vs sitelerinden bu güne kadar ne ürün aldıysam doğru çıktı ama artık oda yasak 1 dolarlık ürün alsan gümrük firmasına 10 bin TL ödemen gerekiyor özgürlük kısıtlama değil mi bu? Sana ne benim cebimdeki paradan dolardan istediğim yerden alışveriş yaparım
Buyrun kimler ne fiyata satıyor Türkiye'de ürün hepsinin tek amacı vatandaşı vampir gibi emmek
https://kaziksepeti.com
Bir kez cinayet işleyen bir daha işler mi?
Adam Almanya'da 18 yaşında iken 15 yaşında bir kıza cinsel saldırı yapıp boğarak öldürüyor , katil Almanya yasalarına göre 21 yaşından küçük olduğu için reşit olarak yargılanmıyor Almanya'da alacağı en üst ceza olan 10 yıl hapis cezası alıp 6 sene sonra iyi halden dışarı salınıyor
Daha sonra babası asker olduğu için Amerika'ya vatanına dönüyor ve 2-3 belki daha fazla kıza cinsel saldırı sonrası boğarak öldürüyor
Evet bu adam salak Avrupa kanunlarına göre yargılanmasa direk idam edilseydi geride kalan kızlar ölmeyecekti 2-3 belki daha fazlası bilinmiyor itiraf ettiği cinayet var tabi
Ve yine Amerikan yasalarına adaletine saygı duyulacak bir vaka daha bunuda Türk hakimleri savcıları izlemeli , 14 yaşında cinayet işliyor ve ömür boyu hapse mahkum ediliyor , suça sürüklenmiş çocuk gibi insanları daha çok suça yönelten bahaneler yok adamlarda helal olsun
2 köprü ve 9 otoyol özelleştirilebilir
Yap işlet devret olmayan 2 köprümüz var AKP döneminde yapılmayan Boğaziçi köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve 9 otoyolun özelleştirilmesi için İngiliz merkezli bir danışmanlık firması ile görüşmeler başlamış , yakında evin önündeki kaldırıma çıkarken bile para ödeyeceğiz herhalde yerli milli diye diye İngilize Amerikana kendi ülkemizde müşteri olduk
Siyasi partinin kendi hayatını sana dayatması
Adamlar tüm Türkiye'nin Anadolu'da yaşayan dayılar gibi yaşamasını istiyor
Her gün getirilen garip kanunlar yasaklar vs , birilerinin eline bir güç verildi bu güç ile Türkiye'nin %5 kısmı gibi yaşayacaksınız diyor size
Siyasi partinin görevi insanların yaşamına hayatına zevklerine renklerine karışmak mi yoksa ülkeyi ekonomiyi adaleti alt yapıyı vs daha iyi yönetip yapmak mı?
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 424
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 7.357)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 792 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0