Şimdi Ara

Tayyip ağzındaki baklayı çıkardı! ' Ben gidersem ülke yıkılır!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
2
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22'inci muhtarlar toplantısında konuşan Erdoğan "'Tayyip Erdoğan gitsin demek', 'Bizim tüm siyasetimizi, tüm çalışmalarımızı, üzerine bina ettiğimiz milletimizin, bayrağımızın, vatanımızın, devletimizin tek olması anlayışı yıkılsın' demektir.
    http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=1139642&slug=gundem

Cumhurbaşkanı yoksa diktatör mü demeliydim ehe

Hitler de ben gidersem Almanya yok olur diyordu, intihar ettiğinde gerçekten yıkılmış bir Almanya kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Obama ne demişti

• konuşmadan duramıyor adam ya.Ben de merak ediyordum bu muhtarları ne toplayıp duruyor diye tamamen araç olarak kullanıyor muhtarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: P. Alemdar

Hitler var ya, adamdı ADAM .

Kadın, çocuk, yaşlı farketmeksizin tüm Polonyalıları öldürün, her şeye rağmen bugün Ermenilerin yokedilişinden kim bahsediyor? (Adolf Hitler)

Adolf Hitler e adam demen senin gibi islamcıların zihniyetini açığa vuruyor. Yakalandın

• son muhtar bükücü
  • ölesiye seveni çok isyan başlar eğer bu adama bir suikast olur ölürse görün meydanı bu günleri mumla ararsınız muhtemelen iç savaşa gireriz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tayyibin amacı bu değil mi zaten. Türk kavramını yok edip ülkeyi parçalanmaya sürüklemek. Demek ki artık öyle bir sistem kurmuş ki iktidardan inse dahi halkın başı beladan kurtulmayacak. Musallat olmaya devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: P. Alemdar

Sana Burak ismini koyan ailen bu yazdıklarını görse zannediyorum utanırlardı.

Niye utansınlar kanka ben binlerce masum insanı toplama kamplarında işkence ederek öldüren bir diktatöre "adam" demedim.

• Uzun adam doğru konuşmuş. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Kıymeti yokluğunda anlaşılır. Onun gibi çelik bir irade ve mücadele adamı olmasa şu coğrafyada son 10-15 yıldır çizilen senaryolarda çoktan sürünür hale gelmiştik.
  • Komik adamsın valla.

• jakoben dersen tamam ama dikdator degil abartmaya gerek yok.

• Bir toplu muhtar terapisinin daha sonuna geldik. Sonraki terapide görüşmek üzere.

• Doğru söylemiş. Giderse kim gelecek dediğimde saçma sapan cevaplar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ölesiye seveni çok isyan başlar eğer bu adama bir suikast olur ölürse görün meydanı bu günleri mumla ararsınız muhtemelen iç savaşa gireriz....

Hicbir sey olmaz anca kefenliler 3-4 gosteei yapar sonra askeri gorunce kacarlar

diger kesim ise ihalelerinden olur ama bugune kadar zaten iyi ihale aldilar onlar icin iktidara yakin olmak onemli

• Bazı liderler "bu ülkeyi ayakta tutabilecek tek kişi benim" diyor. Eğer bu gerçekten doğruysa, o liderler ülkelerini inşa etmekte başarısız olmuşlar demektir.

Burayı dinlerken harbiden moralim bozuldu. Ortadoğu'da doğduk diye Ortadoğu'da ölmek zorunda değildik. Bizi yöneten insanları biz belirleyebilirdik. Ancak onların bizi belirlemesine izin verdik. Koskoca ülke tek bir kişinin gündemini yaşıyor. Tam bir Ortadoğu ülkesiyiz. Tek fazlamız bin yıllık devlet geleneğimiz. O da bizi kurtarmayacak gibi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Adam AUDİ'sini izleyip bakmaktan ülkede neler döndüğünden haberi yok
  • Bir bakalım,

Yahudileri, çingeneleri, Alman olupta özürlü (zihinsel veya bedensel) vatandaşlarını! acımasızca öldüren sistematik larak etnik temizlik yapan bir adam ülkesi için savaştı öyle mi?. İşin garibi Hitlere karşı olmak demek Amerikanın attığı atom bombasını onaylamak demekde değil ancak ne yazık ki illa taraf olunması gerektiğini sanıyorsunuz galiba. Ne hitlerin yaptıkları doğruydu (ne doğrusu insanlık tarihinin en büyük canilerinden birinden bahsediyoruz) ne de amerikanın atom bombası atması doğruydu bunun aması maması da yok ama savaş durumu ama memleketini korumak falan değil düpedüz canilik. Adları üstünde zaten "kitle imha silahları"

Takip ettiğim konularda ki yazılarınızda her zaman sizi okuması zevk veren, (ki dindar değilimdir) mantıklı tartışılabilinen biri olarak algılamıştım yanılmışım, üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

Bir bakalım,

Yahudileri, çingeneleri, Alman olupta özürlü (zihinsel veya bedensel) vatandaşlarını! acımasızca öldüren sistematik larak etnik temizlik yapan bir adam ülkesi için savaştı öyle mi?. İşin garibi Hitlere karşı olmak demek Amerikanın attığı atom bombasını onaylamak demekde değil ancak ne yazık ki illa taraf olunması gerektiğini sanıyorsunuz galiba. Ne hitlerin yaptıkları doğruydu (ne doğrusu insanlık tarihinin en büyük canilerinden birinden bahsediyoruz) ne de amerikanın atom bombası atması doğruydu bunun aması maması da yok ama savaş durumu ama memleketini korumak falan değil düpedüz canilik. Adları üstünde zaten "kitle imha silahları"

Takip ettiğim konularda ki yazılarınızda her zaman sizi okuması zevk veren, (ki dindar değilimdir) mantıklı tartışılabilinen biri olarak algılamıştım yanılmışım, üzgünüm.

İyi de adam öldürdüğü herkesi Grossdeutschland için öldürdü. Arkadaş bunu vurgulamaya çalışıyor ama üstüne gidiyorsunuz. 1 milyar kişi de öldürmüş olabilirdi, sonuçta Almanya için olacaktı, kendisi için değil.

Rtenin durumu bu değil. Kişisel servet peşinde koşuyor kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 16 Mart 2016; 17:20:59 >

• Kişisel olarak sizin bir partiyi desteklediğinizi ima etmedim veya düşünmedim de. Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak her birimiz kendi hayat görüşümüze göre bir partiyi veya lideri destekleyebiliriz bu bizim demokratik hakkımız ve eleştirmek kimsenin haddine de değil üstelik en azından benim düşüncem bu. Herşey bir yana desteklemediğim bir parti ve/veya bir liderin bile kendimce iyi yaptıklarını övebilir kötü yaptıklarını eleştirebilirim ancak haklısınız öyle bir kutuplaşma içinde ki bu ülke ya sonuna kadar tarafsın ya da sonuna kadar karşıt, ortası resmen yok oldu sizin (sizin derken benim sizin onun hepimizin) de ortasında yer alabileceğiniz hiç düşünülmüyor.

Yalnız dediğim gibi böyle bir imada bulunmadım, hala da Hitler Adam gibi Adam demenizin altında yatan manayı anlayabilmiş değilim. Aydınlatırmısınız?

Sayın Lews Therin Telamon

1 milyar kişiyi de öldürebilecek meşrepte bir herifti zaten eğer müttefiklerce durdurulmasa, kış vakti Rusya ya saldırma gibi bir aptallık yapmasaydı. Ancak bunu kendi diktatörlüğü ve korku imparatorluğu için yaptı büyük ve birleşik bir almanya için değil bence. 1 Milyar insan da öldürebilirdi çünkü bizzat kendisi sihirin, büyünün, falcıların peşinden koşan büyük bir DELİ idi zaten. Ne adına olursa olsun etnik temizlik asla haklı gösterilemez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 16 Mart 2016; 17:27:50 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.