Şimdi Ara

Tayyip ağzındaki baklayı çıkardı! ' Ben gidersem ülke yıkılır!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru söylemiş adam 90 yıllık enkaz devraldı düze çıkardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk ne demişti?

Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.

Fark budur!

• Adam konuşmadan duramıyor

Muhtar stoğu bitince ne yapacaksın?

Bakkalları,manavları,kasapları mı toplayacan?

• "Ama hükümet ve devlet ayrıydı kandırıldık mı şimdi?"

İmza - Bir devletçi
  • Dikkat edin dün Cemil Bayık denen köpek ''akp'yi devirmek istiyoruz,biz bu mücadelenin demirbaşıyız'' diye açıklama yapıyordu.Bugün ise uzun adam çıkıp ''ben gidersem her şey alt üst olur'' diyor.Sizce de bir bit yeniği yok mu?

Ayrıca Obama konuşmasında hukuka vurgu yapıp,o koltukta oturmanın belli bir sınırı olduğunu söylüyor.Evet doğru bir sınır var ama hukuk ve demokrasisi olan devletlerde var.Bizde ise hukuk uzun adamın isteğine göre şekil alıyor bunu gören akp taraftarları ise çıkıp bir kelime etmiyor.Onlar zannediyor ki uzun adam her şeyin en iyisini bilir,o yüzden ona itaat etmeyen,yoluna taş koyanlar haindir.Yazık şu zihinleri,elin gavuru bize adalet-demokrasi öğretiyor sen hala Müslümanım diye geçiniyorsun...

Ama bunların kaynağı az çok belli

A kişisi hukuk eğitimi alıp Harvard'da doktora kovalıyor,aynı zamanda kişisel olarak kendini her noktadan donatıyor.
    B kişisi ise İETT'den çalışmış ama yüksek siyasi karizması ile eğitime ihtiyaç duymadan en tepeye kadar tırmanmış!

• durup dururken neden böyle bir açıklama olmuşki
  • bakış noktanızı anlıyorum ancak hissettiği nefret ne olursa olsun düşünceleri ne kadar doğru olursa olsun (ki bence değil Kavgam kitabını ben de okudum ve karşımda hastalıklı, geçmişe takıntılı bir zavallının hezeyanlarını buldum kişisel olarak) hareketleri çok yanlıştı ve altına yatan ne sebepler ne kadar haklı olursa olsun yoketti. Ne derler bilirsiniz kişiyi tanımlayan hareketleri, davranışlarıdır düşünceleri değil.

Bu arada okuduğu şeyi anlamaktan aciz kısmı benim için söylenmişse katılmıyorum, sadece hitler adamdı adam yazdığınızda altında ne ima ettiğinizi anlamak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. Bana yazdığınız gibi altını doldurur sonrasına bu yazdığınızı yazsaydınız derdim ki "katılmasam da demek ki bunu demek istemiş"

Okuduğu şeyi anlamaktan aciz diyerek karşı fikirde olan insanları rencide edip gerdiğinizi farkındasınız değil mi. Kusura bakmayın ama çok çirkin bir ima. Ben de diyebilirim ki "kendini en akıllı zanneden insan(cık)lar yüzünden bu haldeyiz zaten"

Ben bile hoşlanmadım yazdığımdan siz nasıl hissettiniz acaba?

• Savaş bitmişken ABD ve İngilterenin Dresden Bombardımanında 150-200 bin insanı napalm bombası ile diri diri yakmasıda var. Bunlar da Hitler kadar acımasız. Ama tarihe kazananın gözüyle bakılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 16 Mart 2016; 18:14:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lideri olmayan ülke varmı
  • bütün muhtarlar toplandik toplandik toplandik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlamdı ya ülke.
  • kalirsa zaten ulke yikilacak. giderse en azindan ulkenin kurtulma sansi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

konuşmadan duramıyor adam ya.Ben de merak ediyordum bu muhtarları ne toplayıp duruyor diye tamamen araç olarak kullanıyor muhtarları

ne yapsın artık takan yok, anca muhtarları topluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 16 Mart 2016; 20:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Uzun adam doğru konuşmuş. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Kıymeti yokluğunda anlaşılır. Onun gibi çelik bir irade ve mücadele adamı olmasa şu coğrafyada son 10-15 yıldır çizilen senaryolarda çoktan sürünür hale gelmiştik.

kafa süpermiş bombalı saldırılar ve terör olayları da muz cumhuriyetinde oluyordu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Uzun adam doğru konuşmuş. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Kıymeti yokluğunda anlaşılır. Onun gibi çelik bir irade ve mücadele adamı olmasa şu coğrafyada son 10-15 yıldır çizilen senaryolarda çoktan sürünür hale gelmiştik.

O planlar 90 yıldır yapılıyor ve rte gelene kadar dimdik ayaktaydı bu ülke. Şimdi yıkılmanın eşiğindeyiz uzun adam sağolsun.
  • Rte geldikten sonra herşey, ama istisnasız herşey eskisinden daha kötüye gitti. Daha çok fakirlik, daha çok vergi, daha çok baskı, daha az özgürlük, daha az huzur, daha az ahlak, daha az dürüstlük, daha az demokrasi, daha az adalet, daha az kalkınma, daha çok hırsızlık, daha çok yolsuzluk, daha çok pişkinlik, daha çok suç, daha çok cinayet, daha çok tecavüz, daha çok kibir, daha çok yalan, daha çok zulüm vs. aklınıza ne gelirse herşey daha kötüye gitti. Sizin iyi diye reklamını yaptığınız şeyler bile boğazına kadar pislik dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

Bir bakalım,

Yahudileri, çingeneleri, Alman olupta özürlü (zihinsel veya bedensel) vatandaşlarını! acımasızca öldüren sistematik larak etnik temizlik yapan bir adam ülkesi için savaştı öyle mi?. İşin garibi Hitlere karşı olmak demek Amerikanın attığı atom bombasını onaylamak demekde değil ancak ne yazık ki illa taraf olunması gerektiğini sanıyorsunuz galiba. Ne hitlerin yaptıkları doğruydu (ne doğrusu insanlık tarihinin en büyük canilerinden birinden bahsediyoruz) ne de amerikanın atom bombası atması doğruydu bunun aması maması da yok ama savaş durumu ama memleketini korumak falan değil düpedüz canilik. Adları üstünde zaten "kitle imha silahları"

Takip ettiğim konularda ki yazılarınızda her zaman sizi okuması zevk veren, (ki dindar değilimdir) mantıklı tartışılabilinen biri olarak algılamıştım yanılmışım, üzgünüm.

Hitler Tayyip olsaydı mengele gibi kısa yoldan arjantine sıvışırdı .

Nazi subayları zamanında adama yalvarıyor ''führerim kaçın gidin bak imkan var ölmeyin sizsiz nabarız diye '' adam inadına ülkeden kaçmıyor .

"Eğer savaş kaybedilmişse bu benim umrumda bile değil. insanlar perişan olurlarsa olsunlar, tek bir gözyaşı bile dökmem onlar için;çünkü onlar hiçbir şeyi hak etmediler." demişti ruslara toprakları peşkeş çeken almanlar için.

Böyle bir adamı tayyiple kıyaslamak absürt.

Hitleri çok yanlış tanıtıyorlar .Hitlerin sekreterinin günlüklerinden yola çıkarak bi belgesel vardı adam hiç de o kadar acayip biri değil .Savaşı kazananlar yazıyor işte , savaştan sonra yalan yanlış belgelerle kim bilir sovyetlerin ingilizlerin işlediği suçların kaç tanesini almanların üzerine yıktılar nünbergde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Doğru söylemiş. Giderse kim gelecek dediğimde saçma sapan cevaplar.

O koltuktan onu indirip yerine saksı koysak daha iyi. Hiç olmazsa zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Doğru söylemiş. Giderse kim gelecek dediğimde saçma sapan cevaplar.

O koltuktan onu indirip yerine saksı koysak daha iyi. Hiç olmazsa zararı olmaz.

Benim attığım mesajı onaylamışsın hocam

• Benim mesajıma saçma diyebilmen için rte nin cumhurbaşkanı koltuğundayken yaptığı hayırlı bir iş göstermen gerekiyor. Ben sana birbirinden hayırsız düzinelerce eylem sayabilirim. Bu da beni saksı konusunda haklı çıkarır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.