Şimdi Ara

Tayyip ağzındaki baklayı çıkardı! ' Ben gidersem ülke yıkılır!' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
2
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

quote:

Doğru söylemiş. Giderse kim gelecek dediğimde saçma sapan cevaplar.

sana cevabını dün vermiştim alamadıysan o senin sorunun.

Net bir cevap alamadım. Çok zor birşey değil, 3 kelimelik cümle istiyorum. Şu şu parti.

ülkeyi öyle bir hale soktular ki akp ve hdp haricinde hangisi gelirse gelsin şu an için mübahtır. sanırım bu cevap yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.said

Cahilligine veriyorum. Ama bir cahil bu kadar cok bilmislik yapamaz.

İngiliz zırhlısına binen padişahı bilmeyen mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitlerin gecmisini bilmiyorsun ne yaptiklarini bilmiyorsun. Hitler hakkinda konusuyorsun. Erdoganin ne yaptiklarini bilmiyorsun erdogan hakkinda konusuyorsun.
    Hitlerden almanyaya fabrikalar kaldi. Otomotiv fabrikalar beyaz esya fabrikalari. Miele, bosch vsvsvsvs o gordugun goremedigin fabrikalar hitler zamaninda yapildi. Hitlerin eseri
    Yani hitler arkasinda koskoca zengin almanya birakti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Net bir cevap alamadım. Çok zor birşey değil, 3 kelimelik cümle istiyorum. Şu şu parti.

ülkeyi öyle bir hale soktular ki akp ve hdp haricinde hangisi gelirse gelsin şu an için mübahtır. sanırım bu cevap yeterlidir.

Başbakan olmaktan sürekli kaçan kendine hayrı olmayan Bahçeli. Diğeri de partisini terörist yuvasına çeviren teröristlere arkadaşlar diyen PKK'lı, HDP ile aynı kafa. Ülkeyi yönetecek başka parti yok kendini kandırma.

• Maalesef muhalefet anlayışı böyle bu ülkede, Kaynak sözcü gazetesi.
    C.Başkanı bizim gitmemiz demek yapılanları görmezden gelmek diyor gazete öyle yansıtmış diye bu arkadaşlar da inanıyor. Aynı görüşte olmamama rağmen okumuş donanımlı olduğunu düşündüğüm kesim bugün yerlerde, sürünüyor hatta yerin dibinde. Arkadaşım senin eleşytirmen gereken birisi varsa o da liderlerinizdir, yahu hiçbir ideal ülkünüz yoktur, tek amacı ülkenin C.Başkanını devirmek olan bir düşünce asla uygulamaya geçemez, geçirilemez. Halk ta biliyor ki bu düşünce başa geçse de aynı mantıkla yıkılır. En ağırı da görmüyor duymuyorsunuz, tek doğru benim doğrum mantığı nedir ya? Beğenmediğiniz o partiye oy veren insanlarla aynı kafadasınız aslında ama farkında değilsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendCanary -- 17 Mart 2016; 12:08:22 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başbakan olmaktan sürekli kaçan kendine hayrı olmayan Bahçeli. Diğeri de partisini terörist yuvasına çeviren teröristlere arkadaşlar diyen PKK'lı, HDP ile aynı kafa. Ülkeyi yönetecek başka parti yok kendini kandırma.

Askere kelle, terörle yaşamayı öğreneceksiniz, çiftçiye ananı da al git diyen , ölüm madenciliğin kaderidir diyen hapse girip çıkmış ağzı bozuk , sokak ağzıyla konuşan cumhurbaşkanının yönettiği kukla davutoğlu 'ndan iyidir. hdp 'lilerle halay çekip dolmabahçe mutabakatı yaptığınızı ne çabuk unuttunuz? birde oslo ' daki görüşmeleriniz var. iğneyi önce kendine batır , çuvaldızı başkasına.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Askere kelle, terörle yaşamayı öğreneceksiniz, çiftçiye ananı da al git diyen , ölüm madenciliğin kaderidir diyen hapse girip çıkmış ağzı bozuk , sokak ağzıyla konuşan cumhurbaşkanının yönettiği kukla davutoğlu 'ndan iyidir. hdp 'lilerle halay çekip dolmabahçe mutabakatı yaptığınızı ne çabuk unuttunuz? birde oslo ' daki görüşmeleriniz var. iğneyi önce kendine batır , çuvaldızı başkasına.

Kim iyidir söylesene kardeşim neden zırtp pırt kıvırıyorsun ya? Hangisi iyidir, bu kaçıncı mesaj hala kim yönetecek sorusuna verdiğin yanıt diye söylediğin şeyin elle tutulur bir tarafı yok. Teröristlere arkadaşım diyen CHP mi iyidir? Terörsitin de hakkı vardır diyen CHP mi iyidir? Ben AKP, HDP ile halay çekerken desteklemedim, çözüm süreci olurken desteklemedim. Şu parti işlerine at gözlüğünden bakmayı bırakın. Dün PYD teröristtir diyen Esad bugün PYD'ye silah gönderiyor, dün ABD'nin kara gücü olan PYD bugün Rusya ile masaya oturuyor. Dengeler sürekli değişiyor. Bu ülkeyi PKK'dan temizleyen adama sahip çıkılır, eşkıyaya "arkadaşlar" diyene sahip çıkılmaz. Bugüne bakacaksın, bende o zaman 80 sene öncesine gideyim MHP'nin yaptığı işleri yazayım, CHP'nin yaptığı işleri yazayım, geçmişte sizde şunu şunu yaptınız diyeyim. Sen ben yok, vatan var. Bugün AKP PKKyı vuruyorsa yerine de alternatif yoksa destekleyecesiniz. Sen desteklemezsen destekleme ben destekliyorum. Ben herşeyin farkıdayım. bugün Tayyip Erdoğan'ı indirmeye çalışan eşkıyaları da biliyorum. Senin Tayyip nefretin varsa o seni bağlar. Ben destekliyorum. Ben PKK'yı vuran kim varsa onu desteklerim bitti.

• Erdoğanın yerine tam olarak kimi istiyorsunuz ülkeyi yönetmek için? Merdivenlere ters binen Ssk Gelen Müdürünü mü?

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
  • Regardy sth. kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 29 Mayıs 2018; 14:59:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim iyidir söylesene kardeşim neden zırtp pırt kıvırıyorsun ya? Hangisi iyidir, bu kaçıncı mesaj hala kim yönetecek sorusuna verdiğin yanıt diye söylediğin şeyin elle tutulur bir tarafı yok. Teröristlere arkadaşım diyen CHP mi iyidir? Terörsitin de hakkı vardır diyen CHP mi iyidir? Ben AKP, HDP ile halay çekerken desteklemedim, çözüm süreci olurken desteklemedim. Şu parti işlerine at gözlüğünden bakmayı bırakın. Dün PYD teröristtir diyen Esad bugün PYD'ye silah gönderiyor, dün ABD'nin kara gücü olan PYD bugün Rusya ile masaya oturuyor. Dengeler sürekli değişiyor. Bu ülkeyi PKK'dan temizleyen adama sahip çıkılır, eşkıyaya "arkadaşlar" diyene sahip çıkılmaz. Bugüne bakacaksın, bende o zaman 80 sene öncesine gideyim MHP'nin yaptığı işleri yazayım, CHP'nin yaptığı işleri yazayım, geçmişte sizde şunu şunu yaptınız diyeyim. Sen ben yok, vatan var. Bugün AKP PKKyı vuruyorsa yerine de alternatif yoksa destekleyecesiniz. Sen desteklemezsen destekleme ben destekliyorum. Ben herşeyin farkıdayım. bugün Tayyip Erdoğan'ı indirmeye çalışan eşkıyaları da biliyorum. Senin Tayyip nefretin varsa o seni bağlar. Ben destekliyorum. Ben PKK'yı vuran kim varsa onu desteklerim bitti.

kıvırma kelimesini buraya yazarken önce aynada kendine bir bak ondan sonra yazmaya devam et. yazdıklarıma çok kızmış olmalısın ki , gerçekler acıdır. bu sefer uzunca yazmışsın. neyse bende şöyle bir nakarattan gireyim.

öncelikle sana 3. defa söylüyorum senin kafan almıyorsa o ayrı mesele. açık ve net 14 yılda ülkeyi orta doğu ülkesine çeviren akp iktidarı ve meclise soktuğunuz hdp denen parti müsveddesi haricinde kim gelse benim için bunlardan iyidir. bunu elle tutmana gerek yok. illa elinle bir şeyler tutmak istiyorsan farklı şeyler deneyebilirsin.

teröristlere arkadaşım diyen chp yerine oslo ' da dolmabahçe ' de mutabakat yapan , onlara açılımlar yapan , bayraklarını doğu da rahatça sallamalarına izin veren akp daha iyidir. 14 yıllık yönetiminde şehit olmasına sebep olduğu 10 'larca 100 ' lerce insanımızı saymama gerek yoktur sanırım.. şimdi sen böyle bir partiyi daha iyi görüyorsun. hoş ki bunlar şu an seninde dediğin gibi elle tutulur ve hatta yaşamakta olduğumuz şeyler.

senin sıkıntın şurada zaten akp hdp ile halay çekerken olan kısmı hatırlamıyorsun. şimdi nihayet hatırlayıp desteklemediğini ima etmişsin. çözüm süreci olurkende desteklememişsin , güzel. ama şimdi operasyonlar yapılıyor diye destekliyorsun, umarım buraya kadar doğru anlamışımdır. peki bu operasyonlar neticesinde şehit gelen onca asker ve polis ne ayak? bunca bomba ülkenin içince stoklanırken ve akp ' nin içini boşalttığı mit ' in bundan haberi olmazken şimdi bu bombaların patlaması ve neticesinde operasyonların başlaması üzerine mi akp 'li oluverdin , diye sorarlar adama..

senin mantığına göre dün kuzuyu kovalayan tilki bugün onu kovalamıyorsa o tilki kuzuya dönmüştür. bu mantık açısı çok yanlış onu bilmeni isterim. bu mantığın içinde 360 derecelik bir açı var. o zaman senin mantığına göre dün ve bugün pkk 'nın yanında olan hdp bu günden sonra aynı durumda olmayıp farklı bir siyaset izlerse tilkiden kuzuya dönmüş olur öyle değil mi? ne güzel dünya be! sen zamanında her türlü haltı ye, günahı işle ondan sonra ben barış güverciniyim ,seccadeye başımı koymaya başladım, artık tilki olmaktan çıktım deyip birden öbür boyuta geç. akp 'nin şu anda da yaptığı bu. yazıktır ki sizin gibi kamil (olgun manasında) :) insanlar da bunlara rant sağlıyor, inanıyor.. sonuçta gözler iyi boyanınca cehennem cennet gelirmiş insana o misal.

sen her şeyin farkındayım deyip geçiniyorsun fakat bir haltında farkında değilsin onu bilmeni isterim. bugün pkk ' nın o kadar bombayı ülkenin içine , yolların altına doldurmasını sağlayan , işidçileri ve suruyeli terörist grupları ülkeye alan akp hükumeti bu kadar insan zayiatı verdikten ve vermeye devam ettikten sonra pkk ' yı vursa ne olur. hani derler ya zaten iş işten geçmiş. hoş ki sizin c.başkanınız da bunu irdeledi sonuçta ''kandırıldık'' :)

• blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    Geçmişe gidersek bende sana MHP'nin CHP'nin yaptıklarını sayarım...demiştim. Sen bana hala paragraf paragraf Oslo - çözüm süreci vs sayıklıyorsun. BEn ne diyroum sen ne anlatıyorsun. Tamam dostum, sen haklı olduğun yoldan git, bende haklı olduğum yoldan gideyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: mazot yuklu tanker

quote:

Ataturku rte den ustun goruyorsunuz demokrasi konusunda. Ne kadar guluncsunuz. O ki sapka takmadi diyr koy bombalayan o ki millete sormadan 600 yillik alfabeyi degistiren o ki ezan i muhammediyeyi saptiran o ki fatih sultan mehmet hanin bize en buyuk emaneti olan ayasofyayi muzeye cevirmesi. Daha sayayim mi ataturkun demokrasi sevdasini. Biri hayati boyunca milletten asla oy alipta ulke yonetmemeis bir diktator bir yarafta %50 oy almis biri. Biri demokrasimi dedi yok yok sizin amaciniz farkli. Surdan size bi bilgi patlatatim. Ataturk hizini alamayip sultanahmetide kutuphaneyi cevirecekti lakin mumkun olmadi. Arastirin ogrenin

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."
    - Mustafa Kemal Atatürk, 1. cumhurbaşkanı.

"Ben gidersem devlet yıkılır."
    - RTE, 12. cumhurbaşkanı.

Tayyip ağzındaki baklayı çıkardı! ' Ben gidersem ülke yıkılır!'

Atatürk ile Tayyip erdoğanı karşılaştırmanız, Tayyip erdoğanın ne kadar büyük bir lider olduğunun göstergesidir. Senin çok sevdiğin Atatürk'ün partisi bu ülkeye bugüne kadar tayyip erdoğandan daha çok zarar vermiştir.

Bunu atın bu forumdan yoksa ağzıma gelenleri şuraya yazmak zorunda kalacağım. Bu gibiler gerçek hayatta kendini saklamayı çok iyi bilir keşke delikanlıca karşımıza çıkıp şu saydıklarını sayan biri çıksa, ah bir çıksa.

Bana delikanlılık ayağı yapma.. Gerçek hayatta erdoğana söylediklerini dışarıda söyle bakalım ne oluyor.... Ah karşıma keşke benimde sizin gibileri çıksa ah keşke yeminle ağzını burnunu dümdüz ederdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwarriors -- 17 Mart 2016; 13:01:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Daha atın üzerinde duramayan adam memleketi yönetiyorsa merdive ters binen her türlü yönetir.Senin seviyene böyle cevap.

Allah size de Tayyip gibi bir lider nasip etsin. Sizi de anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mazot yuklu tanker

quote:

Ataturku rte den ustun goruyorsunuz demokrasi konusunda. Ne kadar guluncsunuz. O ki sapka takmadi diyr koy bombalayan o ki millete sormadan 600 yillik alfabeyi degistiren o ki ezan i muhammediyeyi saptiran o ki fatih sultan mehmet hanin bize en buyuk emaneti olan ayasofyayi muzeye cevirmesi. Daha sayayim mi ataturkun demokrasi sevdasini. Biri hayati boyunca milletten asla oy alipta ulke yonetmemeis bir diktator bir yarafta %50 oy almis biri. Biri demokrasimi dedi yok yok sizin amaciniz farkli. Surdan size bi bilgi patlatatim. Ataturk hizini alamayip sultanahmetide kutuphaneyi cevirecekti lakin mumkun olmadi. Arastirin ogrenin

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."
    - Mustafa Kemal Atatürk, 1. cumhurbaşkanı.

"Ben gidersem devlet yıkılır."
    - RTE, 12. cumhurbaşkanı.

Tayyip ağzındaki baklayı çıkardı! ' Ben gidersem ülke yıkılır!'

Atatürk ile Tayyip erdoğanı karşılaştırmanız, Tayyip erdoğanın ne kadar büyük bir lider olduğunun göstergesidir. Senin çok sevdiğin Atatürk'ün partisi bu ülkeye bugüne kadar tayyip erdoğandan daha çok zarar vermiştir.

Bunu atın bu forumdan yoksa ağzıma gelenleri şuraya yazmak zorunda kalacağım. Bu gibiler gerçek hayatta kendini saklamayı çok iyi bilir keşke delikanlıca karşımıza çıkıp şu saydıklarını sayan biri çıksa, ah bir çıksa.

g.t kılı olmak kolay değil sanırsam

• başkanlık 5 sene. 2.kez seçilse bi 5 sene daha. ondan sonrası yok

verin başkanlık sistemini de 10 senede kurtulalım erdoğandan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Su hukumetci arkadaslardan biri bana Tayyibin bir tane vidyosunu koyabilir mi Ben TURK um dedigi

Sen emekli olmadın mı ya? anlaşılan sana emeklilik yaramamış.

Soruya cevabin anladigim kadariyla yok lafi geveleme sus

• quote:

Bende sana. Ey efendi o mehmetcikler laiklik gelsin seriat kalksin diye canini vermedi. Senin o atan onlara ihanet etti. Onlar ne ugruna savasti bana bunun cevabini ver. Sundan emin ol ataturkun oyle biri oldugunu basinda belli etseydi devlet degil millet asardi onu. Bu ulke seyhlerin degil felan demis. Bu ulke bu vatanin ataturkunde degil. Sen ki afedersin her gotun sikistiginda ay asker nerde darbe indirelim su hukumete diye zihniyetin devamisin. Bana ataturkun demokrasi getirdigini soyleme. Suan ki esad o

Dostum tartışmalarından sonuç alman için karşındaki adamın Müslüman olması gerekiyor.

Çünkü Atatürk ile ilgili gerçekleri öğrenince ya İyi oldu Şeriat gitti yaşasın Laiklik Osmanlıdan kurtulduk hocalarıda astık kestik diye kafirlikliklerini dışarıya kusuyorlar.

Yada Atatürk Balıkesir Hutbesine niye çıktı niye Kuran-ı Kerim'i türkçeleştirdi yok Şeyh Said hain falan diye olayı çarpıtırlar bir sonuç alamazsın malesef.

Bu arada cumhurbaşkanını savunmak içinmi yazıyorsun bilmiyorum ben sadece Atatürk ve icraatleri hakkında dediklerine katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlarin hepsi tayyip'in esad'a savas açmasi yüzünden oldu. tayyip esad'a savas açmasaydi ortaligi bos bulan kürtler suriye'de özerklik ilan edebilir miydi???

ne geregi vardi ortadogu batakligina batmaya. bu adam yüzünden kaç kisi ülkesinden, canindan oldu.bu adama hala destek verenlere allah akil fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 17 Mart 2016; 14:37:07 >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 17 Mart 2016; 14:35:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.