Şimdi Ara

Tayyip ağzındaki baklayı çıkardı! ' Ben gidersem ülke yıkılır!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Benim mesajıma saçma diyebilmen için rte nin cumhurbaşkanı koltuğundayken yaptığı hayırlı bir iş göstermen gerekiyor. Ben sana birbirinden hayırsız düzinelerce eylem sayabilirim. Bu da beni saksı konusunda haklı çıkarır.

Dostum saksı diyorsun ya. Devletleri saksı değil seçim sonucunda siyasi partilerden güvenoyu alabilen partinin başkanları başbakan olur. Ne saksısı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun özeti: körler sağırlar birbirini ağırlar
  • Bildiğim kadarıyla tayyip başbakan değil cumhurbaşkanı. Şu an istifa etse yerine başka bir cumhurbaşkanı gelecek. Prosedürün detaylarını bilmiyorum ama hiçbir şekilde konunun muhalefet partileriyle ilişkisi olmadığı belli. Sen şimdi güvenoyunu, parti başkanlarını nerden çıkardın onu anlamadım.

Ben de diyorum ki cb koltuğu boş kalsa daha iyi. Gördüğün gibi konunun kılıçdarla bahçeliyle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 16 Mart 2016; 20:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarriors

Erdoğan yerden göğe haklı. Onun gibi bir lider başımızda olmasaydı, DÜşünün CHP MHP HDP bunların seçtiği ekmeleddin selo başımızda olsaydı.. kukla gibi bizi oynatırlardı vay anam yandı gülüm keten helva

görüyorumda bu gidişle tayyibistler kemalistleri geçecek saydığın partiler ve kişiler bencede kötü ama bu, şuan yönetimdekileri aklamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Bildiğim kadarıyla tayyip başbakan değil cumhurbaşkanı. Şu an istifa etse yerine başka bir cumhurbaşkanı gelecek. Prosedürün detaylarını bilmiyorum ama hiçbir şekilde konunun muhalefet partileriyle ilişkisi olmadığı belli. Sen şimdi güvenoyunu, parti başkanlarını nerden çıkardın onu anlamadım.

Ben de diyorum ki cb koltuğu boş kalsa daha iyi. Gördüğün gibi konunun kılıçdarla bahçeliyle alakası yok.

Şu an devleti yöneten başbakan değil, cumhurbaşkanı. Ben bu doğrultuda yorum yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 16 Mart 2016; 20:51:50 >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Evet acayip değil gerçekten çok özür diliyorum Bakalım;

5.9 milyon Yahudi
    2-3 Milyon arası Sovyet
    2 milyon civarı etnik uç
    300-500 bin arası Sırp
    270.000 özürlü insan
    90-220.000 arası Romen (çingene, sayı net değil zira Romenler kayıtlı insanlar değil göçebeler malum)
    20-25 bin Slovak
    15 bin civarı homoseksüel

öldürüldü SS tarafından Hitler döneminde. Hakkaten o kadar acayip değilmiş. Aslında melek canım değil mi? (Kaynak:https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust)

Kusura bakmayın genelde çizgimi bozmaktan hoşlanan bir insan değilim ama hitler acayip değil bir pislik ve yaratıktı, insanlığın en dip noktalarından birisiydi eğer bu adama acayip bile diyemiyorsanız o zaman sizde bir gariplik var bence.

Üstelik soykırımcı olduğu tüm dünyaca tescilli bir manyak ile Türkiye'nin seçilmiş Cumhurbaşkanını karşılaştırmak doğru değil, sevin ya da sevmeyin, birçok eleştirilebilir noktası var tamam, üstelik ben ona oy verdim veya vermedim diye kendimi savunacakta değilim kime oy verdiğim sadece beni ilgilendirir, ama Hitler de değil daha neler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 16 Mart 2016; 21:19:28 >

• Su hukumetci arkadaslardan biri bana Tayyibin bir tane vidyosunu koyabilir mi Ben TURK um dedigi

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 29 Mayıs 2018; 14:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Doğru söylemiş. Giderse kim gelecek dediğimde saçma sapan cevaplar.

sana cevabını dün vermiştim alamadıysan o senin sorunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: m.said

Ataturku rte den ustun goruyorsunuz demokrasi konusunda. Ne kadar guluncsunuz. O ki sapka takmadi diyr koy bombalayan o ki millete sormadan 600 yillik alfabeyi degistiren o ki ezan i muhammediyeyi saptiran o ki fatih sultan mehmet hanin bize en buyuk emaneti olan ayasofyayi muzeye cevirmesi. Daha sayayim mi ataturkun demokrasi sevdasini. Biri hayati boyunca milletten asla oy alipta ulke yonetmemeis bir diktator bir yarafta %50 oy almis biri. Biri demokrasimi dedi yok yok sizin amaciniz farkli. Surdan size bi bilgi patlatatim. Ataturk hizini alamayip sultanahmetide kutuphaneyi cevirecekti lakin mumkun olmadi. Arastirin ogrenin

Arkadaş bu mentalitede olmak için nasıl bir aileden geliyorsunuz, nasıl bir eğitim gördünüz veya ne kullanıyorsunuz bana bi söyleyin

İyi bir çocuk olup deli fesli dinlersen sen de vatan hainlerini görebilirsin

• m.said M kullanıcısına yanıt
    Tayyip ve demokrasi?? sen kaç yaşındasın??
  • İşte bunlar hep idolizm

Küçük ülkenin küçük insanlarına yapılmış saçma sapan açıklama cümlesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Su hukumetci arkadaslardan biri bana Tayyibin bir tane vidyosunu koyabilir mi Ben TURK um dedigi

Etnik kimliği seni niye ilgilendiriyor? Bildiğim kadarıyla sende Türk değilsin.
  • Siz gidin chp'nin yada hdp'nin grup toplantısını izleyin. Erdoğanın muhtarlarla konuşması size bir beden büyük gelir.
  • Adam söylediğini kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Türkiye öyle bir noktaya geldi ki, sağ-sol, alevi-sünni, Türk-Kürt, laik-dindar şeklinde ayrıştırıldı. Tüm komşuları ile düşman oldu. Nüfusunun % 5'i kadar Arap yerleştirildi. Güneydoğusunda savaş var. Her an her yerde bomba patlıyor ve insanlar üzülmeden önce ölenin kimliğine bakıyor.

Tayyip kesinlikle doğruyu söylüyor. O gidecek ve gittiğinde, geride dağılmış, parçalara bölünmüş bir ülke bırakacak.

• m.said M kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan cümleler...

Tayyip zaten aslen cumhuriyetçi değil, şeriatçı... Sana demokrasi dersi vermeye kalkmadım zaten farkındaysan, çok ayran içme.
  • Abi siyaseti bırakmasın. Muhtar olsun yine toplanırlar sigara bıraktırır falan

• Fazla sözcü okumayın. Yoksa tayyip hastalığına yakalanırsınız. Allah korusun sonra tedavi olamazsınız. :)

• Go, go, go.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sozcu.com.tr 'ye girip bakacaktım tam buraya girdim iki işimi de halletmiş oldum gerek kalmadı.. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.