Şimdi Ara

Tarkan;Pişmanım Canım Yandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tarkan'ın savcılık sorgusu saat 14.00 sıralarında başladı ve yaklaşık 45 dakika sürdü. Tarkan'ın ifadesinin yaklaşık 2,5 sayfa sürdüğü öğrenildi.

Tarkan, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saat 09.30’da adliyeye çıkartıldı. Hakim ve savcıların kullandığı kapıdan adliye binasına alınan Tarkan’ın üzerinde siyah mont ve siyah pantolon vardı. Sakalları uzayan Tarkan, adliyeye kelepçesiz getirildi.

Tarkan ile gözaltına alınan magazin muhabirleri K. K. ve B. S. ile R. A., T. M., G. Y., Ö. F. M., M. E., S. G. Ş., A. G., F. H. sanık ve şüpheliler tarafından kullanılan kapıdan adliyeye alındı. Tarkan’ın dışındaki diğer şüphelilere kelepçe takıldı.

Tarkan’ın arasında bulunduğu 11 şüpheli saat 10.10’da adliyenin Adli Tabipliği'nde doktor kontrolünden geçirildi. Yemekhane kapısından Adli Tabiplik'e çıkartılan Tarkan, gazetecilerin görüntü almaması için yüzünü montunun şapkası ile örttü. Diğer 10 şüpheli de Adli Tabiplik'teki doktor kontrolüne yemekhane kapısından çıkartıldılar. Basın mensuplarının ’Pişman mısınız?" sorusuna ise Tarkan gülümsemekle yetindi.

Adliyeye sevk edildikten sonra 5’inci kattaki hazırlık kalemine alınan Tarkan, daha sonra ise ayrıcalık yapılıyor şeklinde dedikodulara neden vermemek için koridora alındı. Reflu hastası olan ve mide sorunları yaşayan Tarkan kaşarlı sandaviç yedi. Tarkan adliyeye getirildikten sonra ünlü bir markaya ait siyah bir takım elbise getirildi. Bir koli su siparişi veren Tarkan bir kısmını kendisine ayırdı. Geri kalanını da diğer şüphelilere verdi. Adliye personeli Tarkan’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Soruşturmayı yürüten Kadir Altınışık, tarafından saat 14.10’da sorguya alınan Tarkan’ın sorgusu yaklaşık 50 dakika sürdü. 7’inci şüpheli olarak sorguya alınan ve uyuşturucu kullandığını kabul eden Tarkan başkalarına uyuşturucu temin ettiği yönündeki iddiaları ise kabul etmedi. Savcılık tarafından serbest bırakılan Tarkan adliyeden ayrılırken arabasının camından çıkarak hayranlarını selamladı.

HAYRANLARI YALNIZ BIRAKMADI

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Tarkan’ı hayranları ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Sabah erken saatlerde adliyeye getirilen Tarkan’ı bu zor gününde yalnız bırakmayan hayranları adliye çevresindeki bekledi.
    Tarkan Fan Külüp üyelerinden Deniz Kaya (18), “O çok narin ve hassas birisi. Suçlu ya da suçsuz olduğunu henüz bilmiyoruz. Ama her ne olursa olsun. Onu çok seviyorum ve her zamanda sevmeye devam edeceğim” dedi. Yalgın Osman Kaya (24) ise “Ne olursa olsun, o bizim bir tanemiz. Türkiye'nin bir numarası. her zamanda öyle kalacak” diye konuştu.

HAYRANLARINDAN ŞARKILI DESTEK

Tarkan'a benzerliği ile dikkat çeken bir hayranı, "Biz Tarkan'ı çok seviyoruz. Onu hiçbirşey bizim gözümüzde batıramaz. Biz onu ibadet edercesine çok seviyoruz" dedi. Bir başka Tarkan hayranı da, Tarkan'ın da hata yapabileceğini belirterek, "Mutlaka hatasını telafi edecektir diye düşünüyorum. Tahliyesi olacak diye umuyoruz ve bekliyoruz. Aksi bir durumda ki, düşünmek istemiyoruz ama o zaman da sabret incitanem diyoruz" diye konuştu. Hayranları ünlü şarkıcıya "sabret incitanem" şarkısını söyleyerek seslendi.

İLK ADIM NARKOTİK KÖPEĞİ BARBİ'DEN

Tarkan ile diğer zanlıları yakalatan operasyonun ilk adımını ‘Barbi’ isimli narkotik köpeği attı. Geçtiğimiz aralık ayında Atatürk Havalimanı’nda görev yapan ‘Barbi’, Hollanda’dan gelen Adnan Recep Ö.’nün çantasına tepki verdi. Bunun üzerine fiziki takibe alınan Adnan Recep Ö., Beşiktaş’ta buluştuğu işadamı Fuat M.’ın oğlu Ömer Faruk M. ile buluştu. Burada düzenlenen operasyonda Adnan Recep Ö. ile Ömer Faruk M., gözaltına alındı. Barbi’nin tepki verdiği çantada yapılan aramada ise 300 gram esrar ele geçirildi. Yapılan sorgulamada Adnan Recep Ö.’nün Ömer Faruk M.’nin yanında işadamı Murat E. ile de irtibatı olduğu öğrenildi. Öte yandan Murat E.’nin de Tarkan’a uyuşturucu temin etme konusunda aracılık ettiği anlaşıldı. Bu gelişmenin ardından, teknik takibini torbacılar üzerinde sürdüren polisin, içici olduğunu öğrendiği Tarkan’ın üzerinde yoğunluğu artırdığı belirtildi.

SEZEN AKSU'NUN AVUKATINI KABUL ETMEDİ

Kokain kullandığı iddiasıyla Narkotik Şube’de tutulan Tarkan’ın, gözaltına alındığı gece Sezen Aksu, emniyete avukatını gönderdi. Saatler 02.00’yi gösterdiğinde Sezen Aksu’nun avukatı, Narkotik Şube Müdürlüğü’ne geldi. Tarkan’la görüşen Aksu’nun avukatı Tarkan’a, “Beni Sezen Hanım gönderdi. Durumunuza çok üzüldü. Sizi benim savunmamı istiyor” dedi. Tarkan, Sezen Aksu’nun avukat teklifini kibarca reddederek, “İki avukatım var. Kendisine teşekkürlerimi iletin. Eğer ihtiyaç olursa ben kendisine haber gönderirim” dedi. Avukatta görüşmeden sonra Sezen Aksu’yu arayarak yapılan konuşma ile ilgili bilgi verdi.

UYUŞTURUCUYA 6 YIL ÖNCE BAŞLADIM

Tarkan, emniyetteki 4 günü amir odası ve polis dinlenme odasında geçirdi. Polislerle sohbetinde, kokain kullandığını itiraf eden Tarkan, 8 saat süren resmi ifadesinde de uyuşturucu kullandığını söyledi. Cuma gecesi alınan ifadesinde Tarkan, “Uyuşturucuya 6 yıl önce arkadaş ortamında başladım. Kokain ve değişik uyuşturucu maddeler kullandım. Kendi başıma bırakmak istedim ancak başaramadım. Yurt dışına çıktığım zamanlarda da uyuşturucu kullandım. Hayranlarımı üzdüğümü biliyorum. Onlar beni bu yönümle örnek almasınlar. Tedavi olarak bırakacağım. Kimse uyuşturucu kullanmasın” dedi. Tarkan’la birlikte gözaltına alınan ikisi torbacı 9 kişinin emniyetteki sorguları sona erdi. Tarkan ve 9 kişi bugün sabah saatlerinde Beşiktaş’taki İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

Yürüy git læn

• quote:

Orijinalden alıntı: InteR

Yürüy git læn

Ben bu Tarkandan çok gıcık almaya başladım.
    Deniz sekiyi 7 ay hapiste tutmuşlarıd. Bu oğlanı amirin odasında yatırmışlar. Hatıra fotosu da çekmişler.
    Kimdir arkadaş bu Tarkan dedikleri kariyerini tüketmiş birisi zaten. son kasetleri tutmadı. reklamlarda kakalak çıkıyor. Bitmiş. Bir de üstüne bu haberler tuz biber oldu.

• adam piyasada gezmedi yüzü eskimesin diye... uyuz olurum bu yüzden buna, hep burnu havalardaydı. şimdi içeri girince bir günlüğüne adam rolu yapmış gazetecilere. en fazla bir ay sonra yine yurt dışına çıkar bu görürsünüz. adam parayı seviyor, türkiyede kanal kanal dolaşacağına yılda bir kere konser verip büyük parayı götürüyor. ne kadar kızsamda adamda zeka var, o parayı götürsün bizde burada kızalım. boş işler, görmezlikten gelmek en güzeli.
  • Kokoreç falan da ısmarlamışlar mı adliyede bu nedir ulan.
  • Deniz Seki'yi ibreti-alem için cezaevine atmadımı bu sistem,ne yani bütün sanatçıların kullandığı bilinmiyormu? Tıpası yiyen Tarkan ı atacaktı cezaevine,işte o zaman olurdu ibreti-alem.
  • Tarkan
  • süründürüceksin böylesini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canım anam gözleme yapmış
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vah vah ne üzüldüm, ne acıdım şimdi daha geçenlerde 45 lira faturasını ödemeyediği için tutuklanan (veya gözaltına alınan) insanımız vardı.
  • demek tarkan olup uyuşturucu ile içli dışlı olunca suçlu sayılmıyorsun...

-valla bi daaa yapmıcan hata idi...

geç bunları...

bu ülke teksas kanunları ile yürütülüyor herzaman da böyleydi...kanundan hukuktan bahsedenin anlını karışlarlar...

adamın varsa yaşadın...amirin odasına o biçim ağırlandın...

• EE SALINMIŞ MI ŞİMDİ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 2 Mart 2010; 10:25:24 >
  • Nedir bu adamın özelliği ne bok ki hakimlerin savcıların girdiği yerden giriyor, koluna yada eline kelepçe takılmıyor, özel muamele görüyor, buna bu muameleyi yapanları ancak allaha havale ediyoruz başka bir şey yapamayız, zavallı bir varoş vatandaşı olsa oymuşlardı adamı, çünkü karakol gibi yerlerde bile tahsile göre adama muamele yapıyorlar, (özellikle ben yaşadım bu durumu) eger cahilsen sopayı yiyorsun ama okumuş hakkını bilen bir isen beyefendi diyorlar karakolda.
  • Bilip bilmeden atıp tutmayın.
    Uyuşturucu kullananlar büyük ceza almıyor, para cezasına bile çevriliyor.
    Ama uyuşturucunun ticaretini yapanlar ve aracılık edenler büyük ceza alırlar. Deniz Seki de aracılık yapıyordu.
    Sanki ülkede uyuşturucu kullanmayan ünlü yokmuş gibi Tarkana yükleniyorsunuz.
  • Roohans neyi sevunuyorsunki.
    Milletin bozulduğu tarkanın adliyeye, emniyete getiriliş götürülüş ve sorgulanış biçimindeki ayrımcılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bilip bilmeden atıp tutmayın.
    Uyuşturucu kullananlar büyük ceza almıyor, para cezasına bile çevriliyor.
    Ama uyuşturucunun ticaretini yapanlar ve aracılık edenler büyük ceza alırlar. Deniz Seki de aracılık yapıyordu.
    Sanki ülkede uyuşturucu kullanmayan ünlü yokmuş gibi Tarkana yükleniyorsunuz.

hımmm güzel bir bilgi...ama tarkan aracılık yapsa bile salınırdı...

çünkü çooook masum çok bebeksi dimi

• adam biliyoduk bunu
  • Bu ülkede dağdan inen teröristler bile davul zurnayla geliyor, Tarkan kelepçesiz gelmiş çok mu. Hatta ayağına mahkeme gidiyor.

Evet herkese eşit adalet olmalı ama ünlü isimlerin suçu kesinlik kazanmadan toplum önünde kötü durumlara düşürülmeside hoş olmaz. Sonuç olarak Tarkan daha önce kötü işlere bulaşmış biri değil, yurt dışında ülkeyi tanıtmış bir isim. Ha suçu kesinlik kazanıp mahkemeye götürülseydi mecburen kelepçelenecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
    Deniz Seki'yi ibreti-alem için cezaevine atmadımı bu sistem,ne yani bütün sanatçıların kullandığı bilinmiyormu? Tıpası yiyen Tarkan ı atacaktı cezaevine,işte o zaman olurdu ibreti-alem.

Deniz Seki uyuşturucuyu başkalarına satmaktan yattı.
  • iyi reklam yaptı kendine pişmanım fln demiş inanmam öyle dicek tabi çıkınca gene içeceğimmi dicek
  • Kıyamadılar o beybi feys surata tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 2 Mart 2010; 11:05:14 >
  • canım benim bide şarkı yazar buna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.