Şimdi Ara

Tarkan;Pişmanım Canım Yandı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Ülkedeki ayrımcılıktan bıktım artık
  • Geçmiş olsun.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • uyardılar

Orijinalden alıntı: Slayer_

Ülkedeki ayrımcılıktan bıktım artık

aynen. Normal bi vatandaş yapsa bunu o karakolda ya da nereye gidersen güzel bi dayak yersin.
    yani ben Türkiyedeki adalet sistemini inanin anlamiş degilim. ünlü olunca dokunulmazlik oluyor herhangi bi vatandaş olunca en agır ceza.

yani normal bir vatandaş bu zıkkımdan (atıyorum) 5 yıl hapis cezasi almişsa , bunu isterse Türkiyenın en ünlü sanatcisi , iş adami veya kim yapiyorsa 5 yıl vereceksin ya. yok bu ünlü affedelim heyy gidi adalete bak.

Deniz Seki örneğini veriyorsunuz, ama Deniz Seki, arkadaşlarına uyuşturucu temin eden, aracılık yapan biri.

Tarkan'ın durumu, Tarkan sadece kullanıcı
    Ve kullanan biri ilk yakalandığında ceza almaz, kanunlar böyle. Tarkan için de böyle, Ahmet, Mehmet, Ayşe için de
    İkincisinde Amatem'e gönderebilirler.
    Ama aracılık ediyor ise yandı, Deniz Seki örneğinde olduğu gibi.

Ayrıca Tarkan kim ki diyenlere.
    Tarkan'ın gözaltına alındığını BBC'de alt yazı olarak gördüm.

Tarkan'ı sevdiğimden falan değil, ama başarılı bir şarkıcı diye adamı yerin dibine çekmeye çalışmaya da anlam veremiyorum.
    Polis adamın evinde uyuşturucu ele geçirip, "hadi unutalım, sen yoluna ben yoluna" dememişki.
    Tutuklamış ve mahkemeye çıkarmış
    Mahkeme de kanunların gereğini yapmış. Ve bu suçun cezası genellikle uyarıdır, sonrası Amatem'dir.

Ayrıca ne yazık ki bunu kullanan o kadar çok insan var ki.
    Belki de Tarkan olduğu için gözaltına alındı.
    Esasında narkotik polisi, uyuşturucu kullananlarla pek uğraşmaz, onların amacı dağıtanları, satanları yakalamak, En başında da ülkeye sokan büyükleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bu ülkede dağdan inen teröristler bile davul zurnayla geliyor, Tarkan kelepçesiz gelmiş çok mu. Hatta ayağına mahkeme gidiyor.

Evet herkese eşit adalet olmalı ama ünlü isimlerin suçu kesinlik kazanmadan toplum önünde kötü durumlara düşürülmeside hoş olmaz. Sonuç olarak Tarkan daha önce kötü işlere bulaşmış biri değil, yurt dışında ülkeyi tanıtmış bir isim. Ha suçu kesinlik kazanıp mahkemeye götürülseydi mecburen kelepçelenecekti.

tamamen hak veiyorum.

Tarkan diğer satıcılarla aynı yerde kalmaması icin 3. veya 4. kattaki biyerde kalmış polislerle resim cekilmiş ve bilgisayar getitrilip oyunlar filmler satın alınmış Tarkanın kardeşi para getirmiş yemekler kebaplar sürekli iyi bakılmış cünkü tarkan satıcı deil içiçi olduğundandır ve temiz yüzlü olduğundandır bakmışlar adam uslu uslu oturuyor niye adama zorluk cıkartısnlar vellasım sac teli örnegi idrar örnegi gibi ornekler alınıp baska uyusturucu madde varmı yokmu diyede bakılmışv ve temiz çıkmış

Hem plisler bastıgında Tarkan direk eliyle vermiş uyusturucuyu yani bildiğin masum adam zorlukda cıkarmamıs simdi buna kötümü davranıcaklar??
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.