Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem'den Eyüp Aksu'ya hodri meydan: Kellemi ortaya koydum https://www.mynet.com/marti-ceo-su-oguz-alper-oktem-den-eyup-aksu-ya-hodri-meydan-kellemi-ortaya-koydum-110107070272 |
Taksiciler odası başkanı 'Martı' firmasına saldırmış.

-
-
İmamoglunun köpek çektiği adam değil mi bu taksiciler odası başkanı? Hani toplantıda İmamogluna racon kesmeye kalkmıştı da İmamoğlu haddini bildirmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksi plakası rantını yiyenlerin son 7 ayı. Doya doya geçirsinler kalan zamanı.
Önce plaka sayısı hızla arttırılıp SÖZDE piyasa değeri düşürülecek, sonra koşa koşa 90'larda aldığınız fiyat olan 7 bin doların bugünkü karşılığına satacaksınız. Bugüne kadar çektirdiğiniz zulme, yediğiniz harama sayacaksınız.
-
uber gibi dava acarlar ama nasil anlicaklar kimin marti kullandigini
Taksici esnafı sonuna kadar haklı
Nasıl haklı? Açıklar mısın? Legal bir işletmeye illegal olarak tehtit etmenin haklı taraflarını merak ettim.
olay martı değil . martı tag diye bir uygulama yayınlandı , şahıslar kendi aracını taksi olarak kulllanabilecek ondan dolayı birbirine girmişler.
-
Seçimden sonra uber gelecek,bunlar da müşteri bulabilmek için yalvaracak.
Sırf bunu görmek için bile Chp ye oy verilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 16 Kasım 2022; 13:23:45 > -
Taksi olarak kullabilecek yanlış bir açıklama olmuş.
Tag basit bir carpooling uygulaması.
Diyorsun ki, "Ben şu saatte, A noktasından B noktasına gideceğim, araba boş, beraber gelmek isteyen var mı?"
Uygulamada ücret bahsi yok.
Taksi olsa yolcu A ve B noktasını belirler. Bu uygulamada sürücü belirliyor.
Uygulamayı kullanmak için martı kullanıcısı olup kimlik bilgileri ve fotografın sisteme yüklenip kontrol edilmiş olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 16 Kasım 2022; 13:9:5 > -
Bla bla car gibi bir uygulama yani. zaten yıllardır var böyle birşey neyin yaygarası bu o zaman
+ kendine ait taksilerinde hileli taksimetre çıkmıştı.
-
Kendisi yeni türeyen bir trol yada evde canı sıkılmış afacan.
-
Yiyin birbirinizi ete para vermeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seçimden sonraki ifadelerini ben de merak ediyorum
-
Dostum mantıklı bir cevap bekleme sınırdan giren pesmergelerle, afganlarla, surilerle, isidli mi el kaideli mi olduğu bilinmeyen bilimum çöl bedevisiyle aşk yasiyor kendisi. Aynı sekilde bu mafya kılıklı taksiciler odası başkanını sen ben savunacak değiliz herhalde!
Tabi ki bedevi sevdalıları bu mafya zibidisini de savunacak. Çok kafaya takma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
![]() |
Taksi plakası rantını yiyenlerin son 7 ayı. Doya doya geçirsinler kalan zamanı.
Önce plaka sayısı hızla arttırılıp SÖZDE piyasa değeri düşürülecek, sonra koşa koşa 90'larda aldığınız fiyat olan 7 bin doların bugünkü karşılığına satacaksınız. Bugüne kadar çektirdiğiniz zulme, yediğiniz harama sayacaksınız. |
Seçimden sonra uber gelecek,bunlar da müşteri bulabilmek için yalvaracak. Sırf bunu görmek için bile Chp ye oy verilir. |
+ kendine ait taksilerinde hileli taksimetre çıkmıştı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X