Şimdi Ara

T A M A M (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.095
Cevap
7
Favori
59.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1304 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notocord

Yav arkadaş şunu anlamıyorum biri bana açıklasın. Şimdi tamam diyenler öyle bir çığırtkanlık yapıyor ki sanırsın %80 tamam diyor. Sonra bir seçim oluyor alayını toplasan %35 ediyorlar. Hiç mi gurur yok sizde. Siz konuşunca bağırınca paylaşım yapınca hiçbir şey değişmiyor. Sizin alayiniz kadar susup arka planda bekleyen DEVAM deyen bir kitle var. Sadece hatirlatmak istedim moralinizi bozmayin siz yine de tivit atmaya devam edin.
    TAMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

ohaaa
    amerikada 800k+ plus fetöcümü varmış

Alıntıları Göster
    Tweet sayısı o Allah'tan :) 800k küsür TAMAM tweeti oradan atılmış, bir kişi 50 tane rt yapsa vs vs diye çıkmış işte 800k lara (:
  • T A M A M

Goruyorsunuz anlatmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamcılar hadi iyisiniz bugünde fetocu Ermeni Yunanlı terörist ve bilimum diğer gruplardan oldunuz kıymetinizi bilin. Bu ülke nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum. Her muhalefet yapan terörist ülkenin yarısı teörirst mübarek.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

beceremedim yapamadım paramızı 17 yılda yüceltmek yerine dünyanın en değersiz parası yaptım affedin istifa ediyorum demek yerine hala halkın istememesini bekliyor
    Hocam yine bu adam seçilecek çünkü oy veren insanlar değişik bir kafa yapısına sahip onlara göre seçimi kazanmak ülkeyi kurtarmak gibi bir şey kendileri dışındakileri ülkeye düşman görüyorlar. Ve bu ekonomiyi, kötü giden her şeyi seçtikleri iktidara bağlamıyorlar onlara göre dış mihraklar ülkemize böyle operasyon yapıyor.
  • Millet 3 günde bir tag'ı anca milyon üstüne ulaştırıyor ama bir gecede devam tag'ı 1.5 milyon olabiliyor. Tabi iktidar partisi bütün gece partilileri uyandırıp twit attırdı. Yerli ve milli botlardan hiç yararlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 9 Mayıs 2018; 11:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bu mesaj silindi.
    çok güldüm ama NET bir şekilde gerçek dışı, trol

Sebebi ise; Grup'ta "batuhan kuz, siz" diye iki kişi var. Yani "Ak Parti Genel Merkezi" gerçek değil.

Sonuç komik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

Anlaşılan o ki yakında twittere erişim engeli yolda birileri mesajı almış olmalı heralde
    #rez aldım hocam ben bekliyorum

• .....T A M A M.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Tweet sayısı o Allah'tan :) 800k küsür TAMAM tweeti oradan atılmış, bir kişi 50 tane rt yapsa vs vs diye çıkmış işte 800k lara (:

Alıntıları Göster
    T A M A M
    Çok gerçekçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 9 Mayıs 2018; 12:0:20 >

• tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

çok güldüm ama NET bir şekilde gerçek dışı, trol

Sebebi ise; Grup'ta "batuhan kuz, siz" diye iki kişi var. Yani "Ak Parti Genel Merkezi" gerçek değil.

Sonuç komik :D

Alıntıları Göster
    Öyle lakin gerçeğe çok uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anime A kullanıcısına yanıt
    Ben sizi bizden bilirdim

6 saatte 2 milyon hocam 3 gun degil

• TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    TT...............TTTT......TTTTTT........TTTTTT.........TTTTTTTT......TTTTTT........TTTTTT..........TTTT
    TTTTT.....TTTTTT....T....TTTTT.....T....TTTT....T.....TTTTTTT....T....TTTTT.....T....TTTT.....T....TTTT
    TTTTT.....TTTTT.....TT....TTTT.....TT....TTT....TT.....TTTTT.....TT.....TTTT.....TT....TTT....TT....TTTT
    TTTTT.....TTTT.....TTTT....TTT.....TTT....T....TTT.....TTTT.....TTTT.....TTT.....TTT....T....TTT....TTTT
    TTTTT.....TTT......TTTTT.....TT.....TTT........TTT......TTT......TTTTT.....TT.....TTTT........TTT....TTTT
    TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

İnşAllah olmuştur =)

Bir de bu konuya yazalım =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç gündür tamam ile ilgili bilgiler duyuyordum da o yüzden bir gecelik çalışma değil diye dedim
    En azından devam gibi bir gecede ortaya çıkmadı bu tag. Trends'lere bakıyoruz gece 1'den 5'e kadar pompalamışlar.

T A M A M

• TAMAM değil :) anlaşıldı merkez tamam merkez anlaşılmadı tamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Hocam yine bu adam seçilecek çünkü oy veren insanlar değişik bir kafa yapısına sahip onlara göre seçimi kazanmak ülkeyi kurtarmak gibi bir şey kendileri dışındakileri ülkeye düşman görüyorlar. Ve bu ekonomiyi, kötü giden her şeyi seçtikleri iktidara bağlamıyorlar onlara göre dış mihraklar ülkemize böyle operasyon yapıyor.

Alıntıları Göster
    Bende bu insanların vurdum duymazlığına kızıp akp ye ve rte ye oy vermek istiyorum tamamen batsın da onlarında rahatı bozulsun istiyorum ama bir ümit işte başka birileri seçilirmi diye umuyoruz

• Merkezden yönetilen dhnin bot hesaplarının algı operasyonlarını yemeyin..

https://onemilliontweetmap.com Şimdi bu siteye girdiğiniz zaman twitterda hangi ülkeden ne kadar tweet atıldığını gösteren genel istatistikleri veriyor.Bu kendini zeki sanan merkezden aldığı metinleri copy-paste yapmaktan öteye gidemeyen arkadaşta işsiz olduğu için algı operasyonu yapmanın peşinde..Search kısmına aralarda boşluk bırakarak T A M A M yazıp ss almış aklınca.Her harf arasına boşluk bırakarak arama yaparsanız bir sonuç çıkmadığı için site ilk girdiğinizde verdiği genel istatistikleri veriyor..

Mesela örnekte olduğu gibi...

T A M A M

Şu forumda sizin gibiler iyi ki var..Yalan uydurcam diye zekilik taslayıp sürekli çaktığınız için neşe kaynağımızsınız..

T A M A M

Bak 2 milyon kişi sizi konuşuyor..

İnsan biraz mantık yürütür.Fetöcülerin çoğunlukta olduğu ülke abd değil.Yunanistan ve Almanyada sürüyle var..Avrupada ağırlık burada..Abdden 1 milyon tweet atılabilir mi.Onu geçtim Brezilyadan 400 bin tweet var.200 bin Meksika var.Olacak iş mi.Latin Amerika ne alaka..Biraz mantık yani..Site Dünya çapında son atılan tweetlerin istatistiklerini veriyor.Bu akıllılarda araya boşuk bırakarak T A M A M yazıp ss alıyor.İyide site bunu arama olarak almıyor ki.Yani işleri güçleri yalan dolan..Twitter zaten bot hesaplara karşı duyarlı hastaglerde..Direk ban atıyor..Peki twitter kime ban atıyor.DEVAM yazanlara..Çünkü ak trollerde müthiş bir bot hesap var..Kendinizi bu kadar rezil etmeyin..

• 1000 tl gss prim borcu ödedim hastaneye gitmediğim halde şuan işsizim şimdiden iki aylık 120 tl biriken borç var gerçekten içinde allah korkusu olan vicdanı olan insanlar bizi yöneten şuanki insanların ne olduğunu gördü ve tamam dedi..

• Tek bir şey soracağım.

Bir Türk vatandaşının TAMAM deme hakkına sonuna kadar saygı duyuyorum. Herkesin aynı fikirde olması beklenemez...

AMA Twitterda şu hesaba bakın.

https://twitter.com/bodoramelow Bu adam Almanya'da bir eyaletin başbakanı... Almanya'daki bir yerel politikacı neden TAMAM der... Altındaki destek tweetlerine de bakın...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.