Şimdi Ara

T A M A M (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.095
Cevap
7
Favori
59.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1304 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T A M A M
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Ne ara bu kadar beğeni aldı şuan haberim oldu valla

Alıntıları Göster
    T A M A M

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Kusura bakma da bir kısmının (Ne vatandaşı olduğu belli değil, oy kullanıp kullanmama yeterliliğine sahip olup olmadığı da belli değil.) TAMAM demesi yeterli değil...

Demek istediğim tam da bu...

TAMAM demek isteyenler sandıkta diyecek. DEVAM demek isteyenler için de durum aynı. Hangisi FAZLA ise onun dediği olacak. SEÇİM Twitter'da olmayacak. Anlatmak istediğim bu. Internet ortamı sadece tarafların kendilerini tatmin ettiği sanal bir ortam.

Alıntıları Göster
    Muhalefetin huyunu öğrenemedin mi daha. Yıllardır bu sefer kazanıcaz, bu sefer erdoğanı devirecez ama finalde oylar çalındı, hile var, mühürsüz oylar vs vs.

Bu seçimde aynı olacak interneti her şey sanıyorlar orada ki sonuçlara bakıp kazanacaklarını düşünüyorlar ne diyim yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Kusura bakma da bir kısmının (Ne vatandaşı olduğu belli değil, oy kullanıp kullanmama yeterliliğine sahip olup olmadığı da belli değil.) TAMAM demesi yeterli değil...

Demek istediğim tam da bu...

TAMAM demek isteyenler sandıkta diyecek. DEVAM demek isteyenler için de durum aynı. Hangisi FAZLA ise onun dediği olacak. SEÇİM Twitter'da olmayacak. Anlatmak istediğim bu. Internet ortamı sadece tarafların kendilerini tatmin ettiği sanal bir ortam.

Alıntıları Göster
    Seçimin twitter'da olduğunu biri iddia ederse siz "seçim twitter'da olmaz veya olmayacak" diyebilirsiniz, kimsenin böyle bir iddiası yok ki.

Bu mantık ile seçim sonucunu sandığa atılan zarflar belirleyecek otobüslerin üstüne çıkıp bu yağmur çamur sıcakta insanları toplayıp avaz avaz bağırıp, sağa sola bayrak asmanın mantığı nedir de diyebilirsiniz ama o da komik olacaktır çünkü propaganda, tanıtım, ve kendini gösterme süreçleri vardır bir seçimin şu anda siz tek başına iktidar olmasına rağmen erken seçim kararı almak zorunda kalmış bir hükümete tepki gösterilmesin istiyorsunuz sosyal medya aracılığıyla.

İstemekte serbestsiniz buyurun edin ama bence davranışınızı bir gözden geçirin. Öncesinde bir de döviz kuruna bakın derim.

• Neden tamam değil de t a m a m?

• T A M A M !
  • T A M A M

BYEEE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime A kullanıcısına yanıt
    Başkasının ne dediğiyle hareket ettiğimizi kim söyledi ? Bunu nereden çıkardınız ? Bilakis ben Alman politikacı sevmiyor diye RTE'yi sevmek zorunda mıyım ?

Nasıl bir mantık kuruyorsunuz anlamıyorum bir de satırlar dolusu yazabiliyorsun.

Eğer Almanya'ya Suriyeli göçmenleri kapıları açıp üstüne salarım diye Alman lider sevmiyor ise Erdoğan'ı ve politikasını Erdoğan'ı benim de sevmememden daha makul ne olabilir ?

Kan şekeriniz mi düşüyor yoksa savunmak amaçlı ne yazdam kardır diye mi yazıyorsunuz bunları ?

Öyle ya Erdoğan "ahdim olsun ekonomiyi düze çıkaracağım" derse sizler ne diyeceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Seçimin twitter'da olduğunu biri iddia ederse siz "seçim twitter'da olmaz veya olmayacak" diyebilirsiniz, kimsenin böyle bir iddiası yok ki.

Bu mantık ile seçim sonucunu sandığa atılan zarflar belirleyecek otobüslerin üstüne çıkıp bu yağmur çamur sıcakta insanları toplayıp avaz avaz bağırıp, sağa sola bayrak asmanın mantığı nedir de diyebilirsiniz ama o da komik olacaktır çünkü propaganda, tanıtım, ve kendini gösterme süreçleri vardır bir seçimin şu anda siz tek başına iktidar olmasına rağmen erken seçim kararı almak zorunda kalmış bir hükümete tepki gösterilmesin istiyorsunuz sosyal medya aracılığıyla.

İstemekte serbestsiniz buyurun edin ama bence davranışınızı bir gözden geçirin. Öncesinde bir de döviz kuruna bakın derim.

Alıntıları Göster
    Evet siz haklısınız...

• TAMAM LAN !!!
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana ekleme yaptım, karşıt cevap değil.
  • T A M A M !!!
  • Durmak yok yola #T A M A M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 9 Mayıs 2018; 13:11:8 >
  • T A M A M .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anime

Hocam sana ekleme yaptım, karşıt cevap değil.
    Tamam
  • T A M A M
  • Tamamınızı gördüm arttırıyorum T A S T A M A M

• Seçim sandıkta kazanılır Twitter'da değil
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.