Bildirim
T A M A M (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu da DEVAM tweetleri.
-
olur da giderlerse başta giden kişi olmak üzere yanında götüreceği tüm vekiller hakkında yolsuzluk gibi suçlardan davalar açılmalı
tamam gidiyoruz diyip çekip gitmek var mı ?
16 yılda hiç mi çalmadılar ? -
-
tamam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
VPN denen bir şey var gençler. -
hahahaha. yurt dışı kaynaklı bot hesaplar ile tt olan bir konu ve gaza gelen yurdum insanı. Allah akıl fikir versin. gerçi gezi muhabbetinde 24 saat daha devam ederse AB kararıyla iktidar düşecek geyiğine inanan bir topluluk için normal tabi -
-
T A M A M
deyince bile
FETOcü olduk
vay bee
Tek vatansever milli ve yerliler akp ye oy veren yandaşlar -
TAMAM'ı sildiler mi? Günaydın TAMAM görünüyor sadece -
-
-
Başka yere yazdım burayada yazalım ki merkezden yönetilen dhnin bot hesaplarının algı operasyonlarını yemeyin..
Şu işsiz trollere cevap vermeyin..İşleri güçleri merkezden aldıkları metinleri buraya copy-paste yapmak..Vizyonsuz,işsiz adamların çapı ancak bu kadar olur..
O kadar kendilerini zeki sanan yalancılar ki.Hala daha ısrarla TAMAM tweetlerini abdde atmışlar diye algı yapmaya kalkıyor..
https://onemilliontweetmap.com Şimdi bu siteye girdiğiniz zaman twitterda hangi ülkeden ne kadar tweet atıldığını gösteren genel istatistikleri veriyor.Bu kendini zeki sanan merkezden aldığı metinleri copy-paste yapmaktan öteye gidemeyen arkadaşta işsiz olduğu için algı operasyonu yapmanın peşinde..Search kısmına aralarda boşluk bırakarak T A M A M yazıp ss almış aklınca.Her harf arasına boşluk bırakarak arama yaparsanız bir sonuç çıkmadığı için site ilk girdiğinizde verdiği genel istatistikleri veriyor..
Mesela örnekte olduğu gibi...
Şu forumda sizin gibiler iyi ki var..Yalan uydurcam diye zekilik taslayıp sürekli çaktığınız için neşe kaynağımızsınız..
Bak 2 milyon kişi sizi konuşuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 9 Mayıs 2018; 11:19:17 >
-
T A M A M
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TAMAM 2 milyondan fazla tweet atilmis su ana kadar
DEVAM bot tespiti yüzünden silinmiş .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 9 Mayıs 2018; 11:18:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyada TAMAM birinci olunca erdoğan görevi bırakıcakmış. Hemen bu bilgiyi elden ele dolaştıralım. Duymayanlar bi zahmet duyanlardan öğrensin. -
Dur ya uyandırma onlar akıllarınca interneti yasaklayınca bizim sadece a haber izlediğimizi sanıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: astegon
VPN denen bir şey var gençler. -
beceremedim yapamadım paramızı 17 yılda yüceltmek yerine dünyanın en değersiz parası yaptım affedin istifa ediyorum demek yerine hala halkın istememesini bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X