|
Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 12 Mayıs 2022; 9:12:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 12 Mayıs 2022; 9:12:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam zaten 180 bin km den aşağı km yok bu modellerde, baktım okudum ettim adam takside 300 kullanmış motor yaptırmamış. Yani bilerek mi konuşuyorsunuz yoksa moral bozmak için mi açıkcası anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Motorda yağ kaçakları var mı turboyu falan kontrol ettirin. Bakımlı araçsa 260 bin km birşey değil. Bizde 2013 model dacia vardı 1.5 dci motor. 5 sene kullanıp satmıştık sattığımızda 240 bindeydi motor halen saat gibi çalışıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DH yöneticisinin böyle kahvehane seviyesinde hem de forum kuralların aykırı şekilde yorum yapması normal mi? ![]() DH Üyelik Sözleşmesi Madde 2 diyor ki; 2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, yayınlarla ilgili spoiler içeren mesajlar, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır. |
|