|
Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 24 Aralık 2025; 20:16:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 24 Aralık 2025; 20:16:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 8 Aralık 2025; 0:14:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Selam, öncelikle aldığınız marka model adını belirtirseniz, aynı sistemi alacak kişiler için farkındalık yaratmış olursunuz. Sorunuza gelirsek, bilindik marka psu’lardan vaz geçmeyin. Vakti zamanında Corsair VS650 almıştım, 11 yıl oldu, hala sessiz sedasız kendi işinde gücünde, bir kere olsun yarım bırakmadı. Gaming.gen.tr üzerinden; MSI MAG A750GL 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı / Cooler Master MWE V3 850W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı örneklerini baz alarak vb. bakabilirsiniz.
sıfır alınan bir sistemde bu tarz durumların yaşanması can sıkıcı olabiliyor, umarım sorununuz hızlıca çözümlenir. |
|
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa Asus tuf 750w 13.5cm fanlı bu na ne dersiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 8 Aralık 2025; 14:38:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Neden alınmasın hazır sistem alanları bir çoğu kasa içindeki psuyu kullanıyor. Benim aldığımın psusu gold sertifikalı sistemde özelliştirdim birde. Şansa böyle birşey oldu bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 13 Aralık 2025; 23:44:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 24 Aralık 2025; 10:42:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|