Şimdi Ara

Suzuki SX4 cross mu? Subaru XV mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
9.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasında hangisini tercih edersiniz ve nedenleri ile ya da başka ne alınabilir ?

• Özellik açısından sx4, donanım olarak eşitler, görüntü tasarım olarak XV.. İkisi arasında kalsam kesinlikle XV..
  • XV sırf görüntüsü ile önde ama yakıt değerlerini inceleyin derim
  • her açıdan xv
  • Xv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de XV derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boxer motor ve Subaru'nun simetrik 4x4 uzmanlığı nedeniyle kesinlikle Subaru XV diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki SX4 S-Cross
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ikisinide test edin hangisi hoşunuza giderse onu alın ama benim tercihim xv den yana :)
  • Dizel derdiniz yoksa XV.
  • Gecen gün yakın bi dostum aldı 2012 model 10binde 65bin liraya kısa mesafe kullanma fırsatım oldu cidden konforlu ve tüketim açısından çok güzel bir araç otomatik vitesti ve vites geçişleri hissedilmiyordu ben tavsiye ederim fakat sx4'le kıyaslama yapamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

4 çeker konusunda Subaru daha uzman bir marka. Ayrıca tasarım olarak XV daha hoş. Ancak SX4'de kötü bir araç değil, zor tercih.

Aralarında ki seçim sebebini; donanım/fiyat ve tüketim değerleri gösterecektir.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boxer gerçekten o kaadar çok mu yakıyor peki ?
  • Bu segmentte araç bakıp ve yakıtını düşünmek bana hiç reel gelmiyor...
  • e-rose doğru söylüyorsun ama bütün paramı yakıta vereceksem hiç bakmam daha iyi hep at gözlüğü takmamak lazım herşeye bakmak lazım.
  • XV'nin small overlap test sonuçları da dikkate alınmalı diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki araç arasında XV derim.
  • suzuki sx4 trafikte hiç görmedim, kıyaslayamıyorum :)

14.5 sn 0-100 ler ile iikisinide tercih etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 21 Şubat 2014; 18:52:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    abartmayın hocam 14.5 falan değil 12 saniye civarı çıkıyo bizat test ettim.
  • impreza kullandım şimdi sx4 kullanıyorum. subarulardan kimse anlamıyor. ustası kolay bulunmuyor + parçası pahalı. sürekli 4 çeker çok yakıyor. ben sx4 diyorum. üstelik sx4 de sürekli 4 çeker gitmek zorunda değilsiniz. subarunun awd'si kadar olmasa da suzukinin allgrip olayı da gayet başarılı.
  • volkann86 sxcross u tercih ettiniz merak ettim neden bi qq değiil neden bi yeti değil o araçta sizi cevbeden şey ne idi bide subarunun boxer ı fazla sorun çıkarıyormuş yolda bırakıyormuş doğrumu ???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.